U Exapro nudimo širok izbor rabljenih podnih bušilica, također poznatih kao stupne ili stupne bušilice, neophodnih za zadatke preciznog bušenja u industriji obrade metala. Ovi robusni strojevi dizajnirani su za teške operacije bušenja, pružajući stabilnost i točnost u primjenama kao što su proizvodnja, strojna obrada i radovi na održavanju. Cijene naših podnih bušilica kreću se od 3000 € za osnovne modele do 30 000 € za napredne jedinice velikog kapaciteta vodećih marki kao što su Flott, Arboga, Alzmetall i Fervi. Svaki stroj ima jedinstvene specifikacije kao što su brzina vretena, kapacitet bušenja, veličina stola i razina automatizacije, osiguravajući da zadovoljavaju vaše specifične proizvodne potrebe.

Prilikom odabira stroja za bušenje poda, uzmite u obzir ključne čimbenike kao što su vrsta materijala koji se buši, potrebna dubina i promjer bušenja, snaga i raspon brzine stroja te jednostavnost rada i održavanja. Ovi elementi su ključni za postizanje visokokvalitetnih rezultata bušenja, optimizaciju učinkovitosti proizvodnje i minimiziranje operativnih troškova. Ulaganje u naše rabljene strojeve za bušenje poda ne samo da omogućuje pristup vrhunskoj opremi po značajno sniženim cijenama, već također podržava održive prakse produljenjem životnog ciklusa izdržljivih strojeva. Pouzdajte se u predanost Exapro izvrsnoj korisničkoj službi i pronađite savršeni stroj za bušenje kako biste unaprijedili svoje operacije obrade metala.

Istražite Exapro popise danas kako biste otkrili pouzdane strojeve za bušenje poda koji pružaju iznimne performanse i vrijednost za vaše potrebe preciznog bušenja.

Stroj za bušenje stupova ALZMETALL AB 36 HST

Godina: 1999

Bušenje Ø 36 mm
Širina stola 470 mm
Konus vretena MT 4
Dužina stola 620 mm
Brzina vretena 3400 rpm
Grlo 230 mm

IBERDRILL AX32

Godina: 2020

Bušenje Ø 32 mm
Širina stola 420 mm
Konus vretena
Dužina stola 400 mm
Brzina vretena 1500 rpm
Vlast 1.1 kW


Stroj za bušenje stupova Průmyslový kombinát Dačice VS 32 B

Godina: 1990

Bušenje Ø 32 mm
Širina stola 316 mm
Konus vretena MORSE 4
Dužina stola 400 mm
Brzina vretena 2240 rpm
Vlast 2.2 kW

Italian m1100

Godina: 1991

Bušenje Ø 22 mm
Širina stola 200 mm
Konus vretena
Dužina stola 600 mm
Brzina vretena 1200 rpm
Vlast 2.5 kW

Stroj za bušenje stupova NSC SCHLUMBERGER RF6

Godina:

Bušenje Ø 82 mm
Širina stola 800 mm
Konus vretena CM4
Dužina stola 800 mm
Brzina vretena 1800 rpm
Prijelaz glavom 240 mm

Stroj za bušenje stupova ERLO TC 30

Godina: 1992

Bušenje Ø 30 mm
Širina stola 400 mm
Konus vretena MORSE MK3
Dužina stola 420 mm
Brzina vretena 1420 rpm
Prijelaz glavom 180 mm

Stroj za bušenje stupova ERLO Group ERLO TC 30

Godina: 1992

Bušenje Ø 30 mm
Širina stola 400 mm
Konus vretena MK3
Dužina stola 420 mm
Brzina vretena 1420 rpm
Prijelaz glavom 180 mm

Stroj za bušenje stupova Gillardon GB 40 VE

Godina: 1985

Bušenje Ø 40 mm
Širina stola 500 mm
Konus vretena MT 4
Dužina stola 500 mm
Brzina vretena 1000 rpm
Prijelaz glavom 200 mm

Rabljena WMW Saalfeld BK 50 AI Pillar bušilica

Godina:

Bušenje Ø 50 mm
Širina stola 640 mm
Konus vretena MK 5
Dužina stola 770 mm
Brzina vretena 1400 rpm
Prijelaz glavom 280 mm

Rabljena Stubna bušilica WMW BK 50 AI

Godina:

Bušenje Ø 50 mm
Širina stola 640 mm
Konus vretena MK 5
Dužina stola 770 mm
Brzina vretena 1400 rpm
Prijelaz glavom 280 mm

Stroj za bušenje stupova SERRMAC TCO 32 SP

Godina: 1999

Bušenje Ø 37 mm
Širina stola 350 mm
Konus vretena
Dužina stola 600 mm
Brzina vretena 2100 rpm

Rabljena Alzmetall AB 35 S Pillar bušilica

Godina:

Bušenje Ø 45 mm
Širina stola 500 mm
Vlast 0.8 kW
Dužina stola 600 mm
Konus vretena MK 4

Ibarmia B 70 P

Godina: 1998

Bušenje Ø 70 mm
Širina stola 1000 mm
Prijelaz glavom 1500 mm
Dužina stola 500 mm
Konus vretena

Stroj za bušenje stupova SYDERIC S 120 UB

Godina:

Bušenje Ø 55 mm
Širina stola 310 mm
Konus vretena
Dužina stola 500 mm
Brzina vretena 2150 rpm

BUŠILICA ERLO TCA 70

Godina: 2005

Bušenje Ø 70 mm
Širina stola 470 mm
Konus vretena MT 5
Dužina stola 730 mm
Brzina vretena 1238 rpm
Grlo 400 mm

Rabljeni stroj za bušenje Gillardon GB 20 Pillar

Godina:

Bušenje Ø 25 mm
Širina stola 400 mm
Konus vretena MK 2
Dužina stola 400 mm
Brzina vretena 3000 rpm
Grlo 285 mm

ERLO TF 35 CNC

Godina: 1999

Bušenje Ø 35 mm
Konus vretena MK 4


Stroj za bušenje stupova -- ED32F

Godina:

Dužina stola 420 mm
Konus vretena MT4
Širina stola 470 mm
Grlo 254 mm

Cijena na upit

Pogledajte proizvod

GB Ujedinjeno KraljevstvoPreciznost i stabilnost: Sveobuhvatni vodič za strojeve za bušenje poda (stup, stup)

Podni strojevi za bušenje, također poznati kao stupni ili stupni strojevi za bušenje, neophodni su u industriji obrade metala. Ovi strojevi pružaju robusne i stabilne platforme za precizne operacije bušenja, što ih čini idealnim za zadatke koji zahtijevaju točnost i ponovljivost. Razumijevanje različitih tipova, značajki i razmatranja za kupnju podnih strojeva za bušenje može značajno poboljšati mogućnosti vaše radionice. Exapro, vodeće internetsko tržište rabljenih industrijskih strojeva, nudi raznolik izbor podnih strojeva za bušenje, osiguravajući tvrtkama pristup visokokvalitetnoj opremi po konkurentnim cijenama.

Vrste podnih strojeva za bušenje

Podni strojevi za bušenje dolaze u različitim konfiguracijama kako bi zadovoljili specifične industrijske potrebe. Evo pregleda glavnih vrsta:

Strojevi za bušenje stupova

Strojevi za bušenje sa stupom dizajnirani su s okomitim stupom koji podupire glavu bušilice, pružajući stabilnost i preciznost za operacije bušenja. Ovi se strojevi obično koriste za srednje do teške zadatke bušenja.

  • Standardni strojevi za bušenje sa stupom: imaju fiksni stup i prikladni su za širok raspon operacija bušenja. Idealno za bušenje opće namjene u radionicama za obradu metala.
  • Strojevi za bušenje s radijalnim stupom: Opremljeni podesivom radijalnom rukom koja omogućuje horizontalno pomicanje glave bušilice. Prikladno za bušenje velikih radnih komada i pruža veću fleksibilnost.

Strojevi za bušenje stupova

Strojovi za bušenje sa stupovima, slični stupnim bušilicama, dizajnirani su sa čvrstim stupom koji pruža stabilnu potpornu strukturu za glavu bušilice. Poznati su po svojoj krutosti i točnosti.

  • Standardni strojevi za bušenje stupova: imaju fiksni stup i koriste se za precizno bušenje u različitim materijalima. Prikladno za male i velike operacije.
  • Teški strojevi za bušenje stupova: Izgrađeni za zadatke bušenja velikog kapaciteta, ovi strojevi mogu obraditi veće izratke i zahtjevnije primjene.

Ključne značajke i specifikacije

Prilikom odabira stroja za bušenje poda, ključno je uzeti u obzir specifične značajke i specifikacije kako biste bili sigurni da stroj ispunjava vaše radne zahtjeve. Ključni čimbenici uključuju:

Kapacitet bušenja

Kapacitet bušenja određuje najveći promjer rupe koju stroj može izbušiti i debljinu materijala koji može obraditi. Osigurajte da stroj može zadovoljiti vaše specifične zahtjeve za materijalom i veličinom otvora. Popisi tvrtke Exapro pružaju detaljne specifikacije o kapacitetu bušenja, pomažući vam da pronađete stroj koji odgovara vašim potrebama.

Brzina i snaga vretena

Brzina i snaga vretena ključni su za određivanje učinkovitosti i djelotvornosti procesa bušenja. Veće brzine vretena i nazivne snage omogućuju brže i preciznije operacije bušenja. Razmotrite strojeve s opcijama promjenjive brzine radi veće fleksibilnosti.

Veličina stola i mogućnost podešavanja

Veličina i prilagodljivost radnog stola utječu na svestranost stroja i raspon radnih komada koje može primiti. Potražite strojeve s velikim, podesivim stolovima koji se mogu naginjati i rotirati kako bi se mogli nositi s različitim kutovima i položajima bušenja.

Kvaliteta izrade i trajnost

Kvaliteta izrade i trajnost stroja ključni su za dugoročnu radnu učinkovitost. Strojevi izrađeni od visokokvalitetnih materijala, kao što su lijevano željezo i kaljeni čelik, otporniji su na trošenje i habanje. Dizajni jednostavni za održavanje i pristupačne komponente pojednostavljuju održavanje, smanjujući vrijeme zastoja i operativne troškove. Exapro pruža informacije o stanju i povijesti održavanja rabljenih strojeva, što pomaže u donošenju informiranih odluka.

Automatizacija i kontrola

Napredni sustavi automatizacije i kontrole povećavaju preciznost, dosljednost i učinkovitost u operacijama bušenja. Značajke kao što su programabilne postavke, digitalna očitanja, sučelja zaslona osjetljivog na dodir, nadzor u stvarnom vremenu i automatske prilagodbe mogu značajno povećati produktivnost i osigurati dosljednu kvalitetu proizvoda. Exaproova platforma uključuje strojeve s različitim razinama automatizacije, omogućujući vam da pronađete pravu ravnotežu između funkcionalnosti i jednostavnosti korištenja.

Sigurnosne značajke

Sigurnost je najvažnija u operacijama obrade metala. Potražite strojeve sa sigurnosnim značajkama kao što su gumbi za hitno zaustavljanje, zaštitni štitnici i mehanizmi za automatsko isključivanje radi zaštite operatera.

Vodeći brendovi u podnim bušilicama

Ugledne marke osiguravaju višu kvalitetu i bolju podršku. Evo nekoliko vrhunskih marki na tržištu podnih bušilica:

  • Alzmetall: poznat po svojim visoko preciznim i inovativnim strojevima, Alzmetall nudi robusna rješenja prikladna za različite primjene bušenja.
  • Kira: Poznati po svojoj izdržljivoj i naprednoj tehnologiji, Kirini strojevi popularni su u industriji obrade metala.
  • Aciera: Nudi niz strojeva za bušenje visokih performansi, poznatih po svojoj pouzdanosti i učinkovitosti u zahtjevnim primjenama.
  • Weiler: Nudi svestrane strojeve za bušenje koje karakterizira učinkovitost i robusnost, prikladne za operacije velikih razmjera.
  • Colchester: Poznat po visokokvalitetnim strojevima dizajniranim za precizno bušenje velikom brzinom, idealnim za složenu proizvodnju velikih količina.

Exapro nudi opremu ovih i drugih renomiranih marki, osiguravajući pristup pouzdanim i dobro podržanim strojevima.

Cijene rabljenih podnih strojeva za bušenje

Cijena rabljenih podnih strojeva za bušenje uvelike varira ovisno o čimbenicima kao što su starost, stanje, robna marka i specifične značajke. Općenito, cijene se mogu kretati od nekoliko tisuća do nekoliko desetaka tisuća dolara. Na primjer, cijena rabljenog stroja za bušenje stupova Alzmetall mogla bi biti oko 5.000 do 15.000 USD, dok bi vrhunski stroj za bušenje s radijalnim stupovima Kira mogao koštati između 20.000 i 50.000 USD. Exaprovo tržište nudi niz opcija određivanja cijena, osiguravajući transparentnost i konkurentne ponude za kupce.

Zaključak

Podni strojevi za bušenje osnovni su alati u metaloprerađivačkoj industriji koji nude učinkovita i pouzdana rješenja za precizne operacije bušenja. Razumijevanjem različitih vrsta strojeva i ključnih čimbenika koje treba uzeti u obzir pri kupnji, tvrtke mogu donositi informirane odluke koje poboljšavaju njihove operativne sposobnosti. Exapro nudi sveobuhvatnu platformu za nabavu visokokvalitetnih rabljenih strojeva, pružajući detaljne popise i konkurentne cijene. Bilo da trebate stupnu bušilicu, radijalnu stupnu bušilicu ili jaku stupnu bušilicu, Exaproov opsežan inventar i korisničko sučelje olakšavaju pronalaženje prave opreme za vaše potrebe.