U Exapro nudimo opsežan izbor rabljenihstrojeva za celofan i omotanje, neophodnih za visokokvalitetno pakiranje u raznim industrijama uključujući kozmetičku, farmaceutsku i robu široke potrošnje. Ovi su strojevi dizajnirani za umatanje proizvoda u celofan ili slične materijale, pružajući siguran, vizualno privlačan završetak koji je očigledan od otvaranja. Cijene naših celofana i strojeva za omotavanje kreću se od €8,000 za osnovne modele do €80,000 za napredne jedinice velikog kapaciteta vodećih marki kao što su Sollas, CAM, Kallfass i IMA. Svaki stroj ima jedinstvene specifikacije kao što su brzina omatanja, kompatibilnost s filmom, raspon veličina proizvoda i razina automatizacije, osiguravajući da zadovoljavaju vaše specifične proizvodne potrebe.

Prilikom odabira celofana ili stroja za umotavanje, uzmite u obzir ključne čimbenike kao što su vrsta proizvoda koji se umotaju, željeni stil umotavanja (npr. presavijanje, skupljanje ili brtvljenje), brzina i učinkovitost stroja te jednostavnost integracije s postojećom proizvodnjom linije. Ovi su elementi ključni za postizanje visokokvalitetnog, dosljednog pakiranja, optimizaciju učinkovitosti proizvodnje i smanjenje troškova rada. Ulaganje u naše rabljene strojeve za celofan i zamatanje ne samo da omogućuje pristup vrhunskoj opremi po značajno sniženim cijenama, već također podržava održive prakse produžujući životni ciklus izdržljivih strojeva. Pouzdajte se u predanost Exapro izvrsnoj korisničkoj službi i pronađite savršeni stroj za poboljšanje vaših operacija pakiranja.

Istražite Exapro popise danas kako biste otkrili pouzdane strojeve za celofan i zamatanje koji pružaju iznimne performanse i vrijednost za vaše potrebe pakiranja i kondicioniranja.

Stroj za premotavanje Sollas 19

Godina: 2001

Izlaz 50 /min
Širina proizvoda (B) 200 mm
Maksimalna širina folije 590 mm
Duljina proizvoda (C) 300 mm
Visina proizvoda (A) 85 mm

Stroj za premotavanje Marden Edwards Semi-auto Malo radno vrijeme

Godina: 2018

Izlaz 10 /min
Širina proizvoda (B) 200 mm
Duljina proizvoda (C) 300 mm
Visina proizvoda (A) 100 mm

Kao novi ImbalStock IS 600 BM + tunelski stroj za omatanje celofanom

Godina: 2020

Izlaz 110 /min
Širina proizvoda (B) 500 mm
Maksimalna širina folije 800 mm
Duljina proizvoda (C) 500 mm
Visina proizvoda (A) 250 mm


WEGA AM4-100B

Godina: 2007

Duljina proizvoda (C) 100 mm
Visina proizvoda (A) 250 mm
Širina proizvoda (B) 200 mm

Marden Edwards Limited LHX 25FF

Godina: 2011

Izlaz 80 /min
Širina proizvoda (B) 45 mm
Maksimalna širina folije 455 mm
Duljina proizvoda (C) 130 mm
Visina proizvoda (A) 65 mm

Stroj za premotavanje Sollas Holland B.V. 17

Godina:

Izlaz 40 /min
Širina proizvoda (B) 190 mm
Maksimalna širina folije 425 mm
Duljina proizvoda (C) 300 mm
Visina proizvoda (A) 85 mm


Marden Edwards Limited LX100FF

Godina: 2008

Stroj za omatanje kartona u foliju/celofan. Marden Edwards Limited LX100FF 2008. godine

Sitma C.705 Malo radno vrijeme

Godina: 2000

Automatski sustav za pakiranje u termoskupljajuću plastičnu foliju. navedeni sustav se sastoji od: 1) traka za hranjenje zajedno s fotoćelijom i radnom površinom 2) n.2 modula za ručno hranjenje s radnim površinama 3) automatski stroj za omatanje s bikoničnim strojem za omatanje 4) grupa tiskanih filmova sa središnjim brendiranjem 5) učvršćenje rupa (europski) 6) uzdužni perforator za lakše otvaranje 7) …

VETA Stroj za zamatanje cigareta

Godina: 2024

HLP-300 stroj za pakiranje br.3 Stroj koji postavlja celofan ili polipropilen na kutije cigareta. Ovi su strojevi dizajnirani za omotavanje jedne kutije cigareta u tanki sloj plastične folije, što pomaže u zaštiti cigareta od vlage i održavanju njihove svježine. Stroj za umatanje cigareta obično koristi rolu celofanske ili polipropilenske folije, koja se uvlači kroz stroj i reže na odgovarajuću duljinu …

Stroj za premotavanje CAM AP

Godina: 2008

Izlaz 100 /min
Širina proizvoda (B) 300 mm
Maksimalna širina folije 400 mm
Duljina proizvoda (C) 150 mm
Visina proizvoda (A) 80 mm

Marchesini T20

Godina: 1996

Izlaz 30 /min
Širina proizvoda (B) 30 mm
Duljina proizvoda (C) 120 mm
Visina proizvoda (A) 300 mm

IMA BFB 3711

Godina: 1999

Izlaz 110 /min
Širina proizvoda (B) 90 mm
Duljina proizvoda (C) 175 mm
Visina proizvoda (A) 270 mm

Stroj za premotavanje VETA HLP-300

Godina: 2024

Namjena mu je omotati hrpu cigareta polipropilenom. Polipropilen se može omotati na hrpu kartonske kutije ili direktno na tzv. goli snop - snop grupiranih kutija cigareta, ali bez kartonske kutije. Stroj postavlja vrpcu s patentnim zatvaračem s uškom za početak kidanja, što omogućuje lakše raspakiranje polipropilena. Glavni pogoni stroja su pneumatski. Samo povlačenje polipropilena je na električni pogon.

Celophaneuse Marque CAM Tip NRP

Godina: 2004

Duljina proizvoda (C) 260 mm
Visina proizvoda (A) 85 mm
Širina proizvoda (B) 160 mm

Stroj za premotavanje Italdibipack Espert 7555ev

Godina: 2017

Prodajem kutni celofanski omot italdibipack također za velike formate Termoskupljajuće

Stroj za premotavanje CAM G35 Bundler and Over Wrapper

Godina: 2004

Izlaz 35 /min
Širina proizvoda (B) 300 mm
Duljina proizvoda (C) 200 mm
Visina proizvoda (A) 90 mm

Cijena na upit

Pogledajte proizvod

GB Ujedinjeno KraljevstvoStroj za premotavanje Sollas 17

Godina: 1996

Sollas 17 Stroj za omotavanje Sollas 17 H-125 Godina izgradnje: 1996 Stanje: dobro (korišteno) Sollas radi! Provjerio ga je Sollas.


Unaprijedite svoje pakiranje: Opsežan vodič za strojeve za celofan i omotanje

Strojevi za celofan i omatanje igraju ključnu ulogu u industriji pakiranja, pružajući svestrano i učinkovito rješenje za omatanje raznih proizvoda. Ovi strojevi poboljšavaju prezentaciju proizvoda, zaštitu i rok trajanja, što ih čini neophodnim za industrije u rasponu od prehrambene i farmaceutske do kozmetike i robe široke potrošnje. Razumijevanje vrsta, značajki i razmatranja za kupnju celofana i strojeva za omotavanje može značajno poboljšati vaše operacije pakiranja. Exapro, vodeće internetsko tržište za rabljene industrijske strojeve, nudi širok raspon celofana i strojeva za omotavanje, osiguravajući tvrtkama pristup visokokvalitetnoj opremi po konkurentnim cijenama.

Vrste celofana i strojeva za omotavanje

Strojevi za celofan i zamatanje dolaze u različitim konfiguracijama kako bi se zadovoljile specifične potrebe pakiranja i proizvodni opseg. Primarne vrste uključuju:

Strojevi za ručno omatanje

Strojevi za ručno omatanje prikladni su za male operacije gdje su preciznost i kontrola važni. Ovi strojevi zahtijevaju ručno ubacivanje proizvoda i idealni su za proizvodnju male količine.

 • Strojevi na ručni pogon: Jednostavni i isplativi, ovi su strojevi idealni za mala poduzeća ili zanatske proizvođače.
 • Stolni strojevi: Kompaktni i jednostavni za korištenje, ovi strojevi pružaju ravnotežu između ručne kontrole i poluautomatizacije, savršeni za butik ili posebne potrebe pakiranja.

Poluautomatski strojevi za omotavanje

Poluautomatski strojevi za omotavanje kombiniraju ručni unos s automatiziranim značajkama, povećavajući učinkovitost uz zadržavanje kontrole nad procesom pakiranja. Ovi su strojevi prikladni za srednje velike operacije.

 • Postavljanje proizvoda s automatskim omatanje: operateri ručno postavljaju proizvode, a stroj upravlja procesom omatanja, osiguravajući dosljednost i brzinu.
 • Automatizirano hranjenje s ručnom završnom obradom: Stroj automatski uvlači proizvod, dok operater upravlja posljednjim detaljima zamatanja, nudeći fleksibilnost u stilovima pakiranja.

Potpuno automatski strojevi za omotavanje

Potpuno automatski strojevi za omotavanje automatiziraju cijeli proces pakiranja, od dodavanja proizvoda do brtvljenja omota. Ovi su strojevi idealni za velika proizvodna okruženja koja zahtijevaju veliku brzinu i dosljednost.

 • Strojevi za kontinuirano kretanje: Dizajnirani za brzu proizvodnju, ovi strojevi kontinuirano omotavaju proizvode, povećavajući propusnost i učinkovitost.
 • Strojevi s povremenim kretanjem: rade na start-stop način, prikladni za osjetljivije proizvode ili različite zahtjeve pakiranja.

Specijalni strojevi za omotavanje

Specijalni strojevi za omotavanje prilagođeni su određenim vrstama proizvoda ili stilovima pakiranja, nudeći napredne značajke za jedinstvene potrebe pakiranja.

 • Strojevi za omatanje cigareta: posebno dizajnirani za omatanje kutija cigareta, osiguravajući precizno i ​​brzo omatanje.
 • Strojevi za umatanje kozmetičkih proizvoda: Napravljeni za rukovanje malim, osjetljivim predmetima, ovi strojevi pružaju visokokvalitetne završne obrade luksuznih kozmetičkih proizvoda.
 • Farmaceutski strojevi za zamatanje: Dizajnirani za ispunjavanje strogih higijenskih i sigurnosnih standarda, osiguravajući sigurno pakiranje medicinskih proizvoda zaštićeno od neovlaštenog otvaranja.

Exapro nudi niz strojeva za celofan i omotavanje, osiguravajući tvrtkama da pronađu opremu koja zadovoljava njihove specifične proizvodne potrebe.

Ključne značajke i specifikacije

Prilikom odabira celofana ili stroja za omotavanje, ključno je uzeti u obzir specifične značajke i specifikacije kako biste bili sigurni da stroj ispunjava vaše operativne zahtjeve. Ključni čimbenici uključuju:

Brzina i učinkovitost omatanja

Brzina kojom stroj umata proizvode utječe na ukupnu učinkovitost proizvodnje. Strojevi velike brzine neophodni su za velike operacije, dok sporiji strojevi mogu biti dovoljni za manje proizvodne serije. Popisi tvrtke Exapro pružaju detaljne specifikacije o brzini omatanja, pomažući vam da pronađete stroj koji odgovara vašem obujmu proizvodnje.

Kompatibilnost materijala

Provjerite je li stroj kompatibilan s materijalima za omatanje koje koristite, poput celofana, polipropilena ili drugih plastičnih folija. Strojevi koji mogu rukovati različitim materijalima nude veću fleksibilnost i svestranost u mogućnostima pakiranja.

Automatizacija i kontrola

Napredni sustavi automatizacije i kontrole povećavaju preciznost i dosljednost u pakiranju. Značajke kao što su programabilne postavke, sučelja zaslona osjetljivog na dodir i mogućnosti praćenja u stvarnom vremenu mogu značajno povećati produktivnost i osigurati dosljednu kvalitetu proizvoda. Exaproova platforma uključuje strojeve s različitim razinama automatizacije, omogućujući vam da pronađete pravu ravnotežu između funkcionalnosti i jednostavnosti korištenja.

Kvaliteta brtvljenja i svestranost

Kvaliteta pečata ključna je za osiguranje cjelovitosti i estetske privlačnosti zamotanog proizvoda. Potražite strojeve koji nude podesivi tlak i temperaturu zatvaranja kako bi se prilagodili različitim materijalima i zahtjevima za pakiranje.

Trajnost i održavanje

Trajnost stroja i zahtjevi za njegovim održavanjem ključni su za dugoročnu radnu učinkovitost. Strojevi izrađeni od visokokvalitetnih materijala, kao što je nehrđajući čelik, otporniji su na trošenje i habanje. Dizajni koji se lako čiste i dostupne komponente pojednostavljuju održavanje, smanjuju vrijeme zastoja i operativne troškove. Exapro pruža informacije o stanju i povijesti održavanja rabljenih strojeva, što pomaže u donošenju informiranih odluka.

Vodeći brendovi u strojevima za celofan i omotanje

Ugledne marke i proizvođači često su sinonimi za višu kvalitetu i bolju podršku. Neki od vodećih brendova na tržištu celofana i strojeva za omotavanje uključuju:

 • IMA: Poznati po svojim visoko preciznim i inovativnim strojevima, IMA nudi robusna rješenja prikladna za različite primjene pakiranja.
 • Fuji Machinery: Strojevi tvrtke Fuji Machinery poznati su po svojoj izdržljivosti i naprednoj tehnologiji, što ih čini popularnim izborom u industriji pakiranja.
 • Bosch Packaging Technology: Bosch nudi niz strojeva visokih performansi, poznatih po svojoj pouzdanosti i preciznosti u zahtjevnim primjenama.
 • Grupa Marchesini: strojeve Marchesini karakteriziraju učinkovitost i svestranost, nudeći pouzdane performanse za operacije velikih razmjera.
 • GSP Packaging: GSP Packaging nudi niz strojeva za omatanje poznatih po svojoj kvaliteti i prilagodljivosti različitim potrebama pakiranja.

Exapro nudi opremu ovih i drugih renomiranih marki, osiguravajući pristup pouzdanim i dobro podržanim strojevima.

Cijene rabljenog celofana i strojeva za omotavanje

Cijena rabljenog celofana i strojeva za omotavanje uvelike varira ovisno o čimbenicima kao što su dob, stanje, marka i specifične značajke. Općenito, cijene se mogu kretati od nekoliko tisuća do nekoliko desetaka tisuća dolara. Na primjer, cijena rabljenog IMA poluautomatskog stroja za omatanje mogla bi koštati između 10.000 i 20.000 USD, dok bi vrhunski Bosch potpuno automatski stroj za omatanje mogao koštati između 30.000 i 70.000 USD. Exapro tržište nudi niz opcija određivanja cijena, osiguravajući transparentnost i konkurentne ponude za kupce.

Zaključak

Strojevi za celofan i omatanje ključni su alati u industriji pakiranja, koji nude učinkovita i pouzdana rješenja za omatanje različitih proizvoda. Razumijevanjem različitih vrsta strojeva i ključnih čimbenika koje treba uzeti u obzir pri kupnji, tvrtke mogu donositi informirane odluke koje su u skladu s njihovim proizvodnim potrebama. Exapro nudi sveobuhvatnu platformu za nabavu visokokvalitetnih rabljenih strojeva, pružajući detaljne popise i konkurentne cijene. Bez obzira trebate li ručni, poluautomatski ili potpuno automatski stroj za omotavanje, Exaproov opsežan inventar i korisničko sučelje olakšavaju pronalaženje prave opreme za vaše operacije pakiranja.