Kako kupiti rabljene strojeve uz Exapro

Pronađite svoj sljedeći stroj

Zašto kupovati na Exapro

Poput više od 500 000 profesionalaca, pronađite pravi rabljeni stroj na Exapro industrijskom tržištu

best price

Pronađite svoj sljedeći stroj po poštenoj tržišnoj cijeni

search

Pretražujte jednostavno kroz kategorije ili tražilicu

compliance

Usklađenost prodavača za sigurnu kupnju

support

Uživajte u osobnoj pomoći predanog agenta

visit

Organizirajte fizički ili virtualni posjet i zaključite kupnju

O Exapro

Exapro je internetsko tržište na kojem možete pronaći širok raspon rabljenih industrijskih strojeva, od opreme za obradu metala i drva do strojeva za pakiranje i tiskanje. Naša platforma osmišljena je da vas poveže s prodavačima iz cijelog svijeta, pružajući vam pristup globalnoj mreži dobavljača strojeva.

U Exaprou razumijemo da kupnja strojeva može biti složen i dugotrajan proces, zbog čega ga nastojimo učiniti što lakšim i jednostavnijim. Naša platforma nudi korisničko sučelje, moćne alate za pretraživanje i velik izbor popisa strojeva, što vam omogućuje da brzo pronađete pravu opremu za svoje specifične potrebe.

Kada pregledavate naše popise, pronaći ćete detaljne opise, specifikacije i fotografije svakog stroja, dajući vam sve informacije koje su vam potrebne za donošenje informirane odluke. Također možete kontaktirati prodavače izravno putem platforme kako biste postavili pitanja, zatražili dodatne informacije i pregovarali o cijenama.

Bilo da ste vlasnik male tvrtke koji traži jedan stroj ili velika industrijska tvrtka kojoj je potrebno više komada opreme, Exapro ima sve što vam je potrebno da pronađete prave strojeve po pravoj cijeni. Pa zašto čekati? Počnite pregledavati naše popise već danas i pronađite savršeni stroj za svoju tvrtku!

Samo zato što prodajemo strojeve, ne znači da smo strojevi!

Kako kupiti stroj

Pregledajte web stranicu - Idite na web stranicu Exapro i pregledajte kategorije kako biste pronašli strojeve koji su vam potrebni.

1

Filtrirajte rezultate - koristite filtre za pročišćavanje pretrage i pronalaženje strojeva koji ispunjavaju vaše specifične zahtjeve.

2

Provjerite popis strojeva - kliknite na stroj koji vas zanima kako biste vidjeli njegove sve pojedinosti, uključujući opis, specifikacije i fotografije.

3

Kontaktirajte prodavača - Ukoliko ste zainteresirani za stroj, kliknite na dugme "Kontaktirajte prodavača" kako biste stupili u kontakt s Exapro agentom zaduženim za mali oglas. Možete postavljati pitanja, tražiti dodatne informacije i dogovarati se oko cijene.

4

Napravite ponudu - Nakon što ste dogovorili cijenu i druge uvjete preko svog Exapro agenta, kontaktirat ćete vlasnika.

5

Isplanirajte posjet - uvijek je najbolje vidjeti stroj prije potvrde kupnje. Organizirajte fizički ili virtualni posjet.

6

Dogovorite plaćanje i isporuku - Nakon što su svi detalji fakturiranja dogovoreni, s prodavateljem možete dogovoriti logistiku.

7

Prijem i pregled stroja - Nakon što je stroj isporučen, temeljito ga pregledajte kako biste bili sigurni da ispunjava vaša očekivanja tijekom vašeg posjeta licu mjesta. Ako postoje bilo kakvi problemi, kontaktirajte prodavača i Exapro kako biste ih riješili.

8

Nekoliko savjeta za kupnju rabljenih strojeva uz Exapro

Kako biste pronašli najbolji stroj za svoje proizvodne potrebe, koristite sve dostupne alate.

Koristite traku za pretraživanje

Ovo je brzo, učinkovito i pametno. Samo upišite marku, model ili tip stroja. Naša interna tražilica šapnut će vam neke prijedloge pregrupirane prema kategoriji, proizvođaču ili modelu.

search

Pregledajte strojeve kroz kategorije

Alternativno, možete se probijati kroz kategorije strojeva skačući iz primarne u podkategoriju. Uvijek provjerite nalazite li se u najrelevantnijoj potkategoriji za svoje potrebe (npr. obradni centar 5 osi).

category

Koristite naše značajke pretraživanja strojeva

Razvili smo sofisticirane i moćne alate za filtriranje koji će vam pomoći da brzo pronađete stroj koji tražite. Strojeve možete filtrirati prema:
- proizvođač
- mjesto (kontinent ili država)
- godina proizvodnje
- Tehničke specifikacije

filters

Odaberite svoj jezik, valutu i sustav mjerenja

Exapro je preveden na mnoge jezike. Odaberite verziju koja vam najviše odgovara. Sve ponude strojeva su prevedene iako su neke putem automatiziranog sustava.

Također imate izbor između mnogih valuta. Prodavači će se uvijek pozivati ​​na svoju valutu za prodaju, ali ćete sami dobiti ažuriranu ideju o cijeni.

Prebacujte se između metričkih i imperijalnih mjera kako vam odgovara.

language

Provjerite naše najbolje ponude u odjeljku Vruće ponude ili pratite najnovije dodane strojeve u odjeljku Nove ponude

Tražite li najkonkurentnije cijene? Jeste li uvijek spremni za dobru priliku za kupnju? Provjerite odjeljak Vruće ponude gdje pregrupiramo samo strojeve po cijenama ispod tržišnih.

A ako pratite nove pristigle ponude, uvijek možete posjetiti izbornik Nove ponude.

hot deal

Provjerite naš kalendar dražbi

Također navodimo aukcije svih velikih industrijskih dražbovatelja odakle možete prijeći na njihove sustave nadmetanja.

auctions

Upotrijebite popis za narudžbu da organizirate rezultate malih oglasa za strojeve

Popise rezultata možete promijeniti prema svom prioritetu:
- Relevantnost
- Proizvođač
- Godina proizvoda
- Cijena
- Dodan datum

ordering

Napravite Exapro račun

Izrada računa je besplatna i daje vam pristup poboljšanim uslugama. Sa svog računa klijenta možete:
- postavite svoju valutu, jezik i sustav mjerenja
- upravljajte svojim biltenima
- kontaktirajte svog Exapro agenta
- raspitajte se o strojevima bez potrebe za ispunjavanjem svojih podataka za kontakt
- zatražiti provjeru usklađenosti radi učinkovitijeg posredovanja s prodavateljem
- dodajte stroj koji ćete možda morati prodati u budućnosti.

Upamtite, kada kreirate svoj račun, ispunite što je moguće više informacija u svom profilu. To će nam pomoći da poboljšamo vaše iskustvo s Exaprom i povećati povjerenje koje će prodavač imati u vaš zahtjev.

account

Postavljajte pitanja prodavačima

Pažljivo odaberite koji bi vas strojevi mogli zanimati i postavite svoja pitanja. Od našeg tima ćete odmah dobiti odgovor, a precizniji odgovor od Prodavatelja trebali biste dobiti što je prije moguće.

Kako bismo vam pružili sve informacije koje su vam potrebne za brzu odluku, sva tehnička i prodajna pitanja postavite u svom upitu. Tada ćemo vam moći dati odgovore od samog početka.

ask

Ne brinite o pouzdanosti prodavača

U Exaprou vas povezujemo samo s Prodavateljima za koje smo prošli provjeru sukladnosti. To vas štiti od prijevara i nepouzdanih prodavača. Također možete posjetiti stroj kako biste se uvjerili da je sve u redu s tehničke točke gledišta. Uostalom, postoji rabljeno i korišteno.

verified

Uvijek organizirajte posjet, bio on virtualni ili fizički

Nakon što je sve potvrđeno i postavljeno, vaš Exapro agent povezuje vas s vlasnikom stroja. Trebali biste planirati posjet. S aplikacijama kao što su Whatsapp ili Google Meet možete organizirati udaljeni posjet. Naravno, najbolje je isplanirati putovanje na licu mjesta kako biste mogli odvojiti vrijeme da detaljno provjerite stroj i dobijete bolju ideju o potrebnoj logistici.

U Exaprou uvijek preporučujemo još jednu provjeru stroja prije potvrde kupnje.

visit

Obavezno steknite točnu ideju o tome što je uključeno u stroj

U izravnom ste kontaktu s prodavačem. Uvijek budite sigurni da imate jasnu predodžbu o tome što je uključeno uz stroj, kakvu pomoć možete očekivati ​​od prodavatelja i kako organizirati dogovoreni dio logistike (rastavljanje, pakiranje, utovar, otprema, istovar, raspakiranje, sastavljanje i pokretanje).

Također biste trebali dogovoriti sve financijske i moguće aspekte jamstva izravno s prodavateljem.

responsive

Svjedočanstva klijenata: recenzije i povratne informacije naših korisnika

Naš tim spreman je pomoći vam pri nabavi pravog stroja

Na vaše upite će se pobrinuti jedan od naših 22 člana tima. Govorimo ne manje od 12 jezika i imamo više od 20 godina iskustva u trgovini strojevima.

user

Baris

Area Manager - Turkey

user

Darya

HR/Office manager

user

Gabriel

Sales Supervisor

user

Hana

Campaign Manager

user

Ilya

Area Manager - Poland

user

Jan

ExaSaas Assistant

user

Jan

user

Jérémie

Area Manager - Germany

user

Loick

Area Manager - France

user

Maciej

CDO

user

Maxime

COO

user

Nikola

HR assistant

user

Raphael

Area Manager - France

user

Robin

Head of Digital

user

Santi

Area Manager - Italy

user

Soulayma

Campaign Manager

user

Thomas

CEO