Stroj za proizvodnju čokolade Katzama Automatic tempering machine 20 kg Vruća ponuda

Proizvođač Katzama
Model Automatic tempering machine 20 kg
Godina 2022
Mjesto Španjolska ES
Kategorija Strojevi za čokoladu
Identifikacijski broj proizvoda P250111027
Jezik

Tehnički podaci

-------------------
Odrađeni sati
Sati pod strujom
Država izvrsno
Prema lokalnim normama ---------
Status u proizvodnji

Opis

KADZAMA profesionalni automatski aparati za temperiranje sa spremnikom zapremine do 20 kg čokolade. Ista funkcionalnost i dizajn:

Pouzdan analogni sustav upravljanja;
Velika brzina otapanja čokolade;
Kontrola protoka čokolade putem praktičnog volumetrijskog dozatora s pedalom;
Ugrađeni sustav hlađenja;
Kompaktan;
Niskonaponski vibrirajući stol uključen.
Stroj je dizajniran tako da je čokolada uvijek u predkristaliziranom (temperiranom) stanju, kružeći u petlji. Temperatura čokolade u spremniku je 45ºC. Hlađenje se događa na određenoj točki protoka unutar stroja, što stvara sjeme za temperiranje. Pri izlasku iz stroja čokolada ima 31ºC. U takvim uvjetima ne može doći do prekomjerne kristalizacije i stabilnost čokolade se održava.

Važna karakteristika naših bankomata je metalni puž koji je, za razliku od plastičnih, sigurniji za izradu čokolade i ne daje nikakve dodatne arome i mirise. Nema potrebe za uklanjanjem svrdla tijekom dubinskog čišćenja stroja za prelazak na drugu vrstu čokolade (na primjer, iz tamne u bijelu).

Imajte na umu da je ovaj opis možda automatski preveden. Kontaktirajte nas za daljnje informacije. Podaci u ovom malom oglasu su okvirni. Exapro preporuča da prije kupnje provjerite detalje kod prodavatelja


Tip klijenta Korisnik - SME
Aktivan od 2025
Ponude online 1
Zadnja aktivnost 15. ožujka 2025.

Opis

KADZAMA profesionalni automatski aparati za temperiranje sa spremnikom zapremine do 20 kg čokolade. Ista funkcionalnost i dizajn:

Pouzdan analogni sustav upravljanja;
Velika brzina otapanja čokolade;
Kontrola protoka čokolade putem praktičnog volumetrijskog dozatora s pedalom;
Ugrađeni sustav hlađenja;
Kompaktan;
Niskonaponski vibrirajući stol uključen.
Stroj je dizajniran tako da je čokolada uvijek u predkristaliziranom (temperiranom) stanju, kružeći u petlji. Temperatura čokolade u spremniku je 45ºC. Hlađenje se događa na određenoj točki protoka unutar stroja, što stvara sjeme za temperiranje. Pri izlasku iz stroja čokolada ima 31ºC. U takvim uvjetima ne može doći do prekomjerne kristalizacije i stabilnost čokolade se održava.

Važna karakteristika naših bankomata je metalni puž koji je, za razliku od plastičnih, sigurniji za izradu čokolade i ne daje nikakve dodatne arome i mirise. Nema potrebe za uklanjanjem svrdla tijekom dubinskog čišćenja stroja za prelazak na drugu vrstu čokolade (na primjer, iz tamne u bijelu).

Imajte na umu da je ovaj opis možda automatski preveden. Kontaktirajte nas za daljnje informacije. Podaci u ovom malom oglasu su okvirni. Exapro preporuča da prije kupnje provjerite detalje kod prodavatelja


Tehnički podaci

-------------------
Odrađeni sati
Sati pod strujom
Država izvrsno
Prema lokalnim normama ---------
Status u proizvodnji

O ovom prodavaču

Tip klijenta Korisnik - SME
Aktivan od 2025
Ponude online 1
Zadnja aktivnost 15. ožujka 2025.

Ovdje je izbor sličnih strojeva

Stroj za proizvodnju čokolade Katzama Automatic tempering machine 20 kg