Opis
KADZAMA profesionalni automatski aparati za temperiranje sa spremnikom zapremine do 20 kg čokolade. Ista funkcionalnost i dizajn:
Pouzdan analogni sustav upravljanja;
Velika brzina otapanja čokolade;
Kontrola protoka čokolade putem praktičnog volumetrijskog dozatora s pedalom;
Ugrađeni sustav hlađenja;
Kompaktan;
Niskonaponski vibrirajući stol uključen.
Stroj je dizajniran tako da je čokolada uvijek u predkristaliziranom (temperiranom) stanju, kružeći u petlji. Temperatura čokolade u spremniku je 45ºC. Hlađenje se događa na određenoj točki protoka unutar stroja, što stvara sjeme za temperiranje. Pri izlasku iz stroja čokolada ima 31ºC. U takvim uvjetima ne može doći do prekomjerne kristalizacije i stabilnost čokolade se održava.
Važna karakteristika naših bankomata je metalni puž koji je, za razliku od plastičnih, sigurniji za izradu čokolade i ne daje nikakve dodatne arome i mirise. Nema potrebe za uklanjanjem svrdla tijekom dubinskog čišćenja stroja za prelazak na drugu vrstu čokolade (na primjer, iz tamne u bijelu).
Imajte na umu da je ovaj opis možda automatski preveden. Kontaktirajte nas za daljnje informacije. Podaci u ovom malom oglasu su okvirni. Exapro preporuča da prije kupnje provjerite detalje kod prodavatelja