U Exapro nudimo sveobuhvatan asortiman rabljenih kompletnih linija za proizvodnju kruha, neophodnih za učinkovite i velike pekarske operacije. Ove proizvodne linije dizajnirane su za svaku fazu izrade kruha, od miješanja i miješenja tijesta do pečenja i pakiranja gotovih proizvoda. Cijene naših linija za proizvodnju kruha kreću se od 50.000 € za osnovne postavke do 500.000 € za napredne sustave velikog kapaciteta vodećih marki kao što su Koenig, Rondo, Mecatherm i WP Bakery Group. Svaka proizvodna linija ima jedinstvene specifikacije kao što su kapacitet proizvodnje, razina automatizacije, vrste proizvedenog kruha i mogućnosti integracije, osiguravajući da zadovoljavaju vaše specifične proizvodne potrebe.

Prilikom odabira kompletne linije za proizvodnju kruha, uzmite u obzir ključne čimbenike kao što su raznolikost krušnih proizvoda koje planirate proizvoditi, potreban obujam proizvodnje, željena razina automatizacije i jednostavnost rada i održavanja. Ovi su elementi ključni za postizanje visokokvalitetnih, dosljednih proizvoda, optimizaciju učinkovitosti proizvodnje i smanjenje troškova rada. Ulaganje u naše linije za proizvodnju rabljenog kruha ne samo da omogućuje pristup vrhunskoj opremi po znatno nižim cijenama, već također podržava održive prakse produžujući životni ciklus izdržljivih strojeva. Pouzdajte se u predanost Exapro izvrsnoj korisničkoj usluzi i pronađite savršenu proizvodnu liniju kako biste unaprijedili svoje pekarske operacije.

Istražite Exapro popise danas kako biste otkrili pouzdane cjelovite linije za proizvodnju kruha koje pružaju iznimne performanse i vrijednost za vaše pekarske potrebe.

König Bun production line

Godina: 2012

Kapacitet 5100 u/h
Težina tijesta max. 85 g
Težina tijesta min. 35 g

König / Kemper / W&P Industrie Rex T6

Godina: 2003

Kapacitet 15600 u/h
Težina tijesta max. 70 g
Težina tijesta min. 50 g

König Rex Classic T5 S / ECO 4000

Godina: 2012

Kapacitet 5100 u/h
Težina tijesta max. 85 g
Težina tijesta min. 35 g

Linija za oblikovanje kruha SUBAL PHC-110 COMPACT KN4/400 TSM-600

Godina: 2004

Težina tijesta min. 60 g
Težina tijesta max. 600 g

MECATHERM BLOC RT 2

Godina: 2011

Kapacitet 2500 u/h
Težina tijesta max. 400 g
Težina tijesta min. 100 g

König Mini Rex Futura

Godina: 2008

Kapacitet 4000 u/h


Kompletna linija za proizvodnju kruha WP Haton Bread Line

Godina: 2011

Kapacitet 1600 u/h
Težina tijesta max. 1200 g
Težina tijesta min. 100 g

Na prodaju: Rabljena proizvodna linija Fritsch Easyline + RollFix

Godina: 2005

Na prodaju je rabljena proizvodna linija Fritsch Easyline + RollFix u vrlo dobrom stanju. Ova proizvodna linija idealna je za proizvodnju pekarskih i slastičarskih proizvoda, a nudi učinkovitost i pouzdanost. Pojedinosti i značajke: - Marka: Fritsch - Model: Easyline - Stanje: Polovan, ispravan - Primjena: Pogodan za proizvodnju kruha, peciva i ostalih pekarskih proizvoda - Godina proizvodnje: 2005 Prednosti: - …

VMI + Mecatherm MA EH-CR + Tradivider

Godina: 2014

Kapacitet 2500 u/h
Težina tijesta max. 1000 g
Težina tijesta min. 200 g

Benier, Capway, WP Winkler, linija za proizvodnju kruha Hartmann Combi

Godina: 2007

Kapacitet 28000 u/h
Težina tijesta max. 550 g
Težina tijesta min. 40 g

Linija za rolanje kraljevskih peciva

Godina: 2002

Težina tijesta min. 30 g
Težina tijesta max. 130 g

Mecatherm linija šminke

Godina: 2009

Kapacitet 2500 u/h
Težina tijesta max. 900 g
Težina tijesta min. 200 g


Kompletna linija za proizvodnju kruha KEMPER Quadro Line

Godina: 2000

Kapacitet 8000 u/h
Težina tijesta max. 150 g
Težina tijesta min. 40 g

Konig KGV Combi 2000 line

Godina: 2003

Kapacitet 15000 u/h
Težina tijesta max. 140 g
Težina tijesta min. 30 g

Kompletna linija za proizvodnju kruha KÖNIG REX Classic T5 S / ECO 4000

Godina: 2012

Kapacitet 4500 u/h
Težina tijesta max. 85 g
Težina tijesta min. 35 g

Kompletna linija za proizvodnju kruha König I-Rex 4/5 row with TRÖ star roller

Godina: ~ 2020

Težina tijesta min. 35 g
Težina tijesta max. 120 g

Kompletna linija za proizvodnju kruha König Industrie Rex Futura line

Godina: 2013

Kapacitet 12000 u/h
Težina tijesta max. 200 g
Težina tijesta min. 30 g

Kompletna linija za proizvodnju kruha WP Kemper, WP-Haton Crustica line

Godina: 2009

Kapacitet 1500 u/h
Težina tijesta max. 1200 g
Težina tijesta min. 100 g


Učinkovitost pečenja: Opsežan vodič za kompletne proizvodne linije kruha

Kompletne linije za proizvodnju kruha sastavni su dio modernih pekarnica, automatizirajući cijeli proces proizvodnje kruha od miješanja i miješenja do pečenja i pakiranja. Ove proizvodne linije povećavaju produktivnost, dosljednost i kvalitetu, omogućujući pekarama da zadovolje visoke zahtjeve uz održavanje strogih higijenskih standarda. Razumijevanje vrsta, značajki i razmatranja za kupnju cjelovitih linija za proizvodnju kruha može značajno poboljšati operativnu učinkovitost i kvalitetu proizvoda. Exapro, vodeće internetsko tržište rabljenih industrijskih strojeva, nudi raznovrstan izbor cjelovitih linija za proizvodnju kruha, osiguravajući tvrtkama pristup visokokvalitetnoj opremi po konkurentnim cijenama.

Komponente kompletnih linija za proizvodnju kruha

Kompletna linija za proizvodnju kruha sastoji se od nekoliko međusobno povezanih strojeva koji zajedno rade na učinkovitoj proizvodnji kruha. Primarne komponente uključuju:

1. Miješenje i gnječenje tijesta

Ova faza uključuje miješanje sastojaka za oblikovanje tijesta i njegovo gnječenje kako bi se razvila struktura glutena i osigurala jednolika konzistencija.

  • Spiralni mikseri: idealni za miješanje velikih količina tijesta, osiguravajući ravnomjerno miješanje i razvoj glutena.
  • Planetarni mikseri: Svestrani mikseri prikladni za različite vrste tijesta i zahtjeve miješanja.
  • Mjesilice za tijesto: Specijalizirani strojevi dizajnirani za intenzivno miješenje, ključni za pripremu tijesta za kruh.

2. Dijeljenje i zaokruživanje tijesta

Nakon miješanja, tijesto se dijeli na pojedinačne dijelove i zaokružuje kako bi se pripremilo za dizanje i oblikovanje.

  • Razdjelnici tijesta: automatski dijele tijesto na jednake dijelove, osiguravajući dosljednost u težini i veličini.
  • Okrugli tijesto: Oblikujte podijeljeno tijesto u glatke, okrugle kuglice, spremne za sljedeću fazu obrade.

3. Dokazivanje

Dizanje omogućuje tijestu da se odmori i digne, razvijajući okus i teksturu kroz fermentaciju.

  • Komore za dizanje: Komore s kontroliranim okruženjem u kojima se tijesto dopušta da se diže, održavajući optimalnu vlažnost i temperaturu.
  • Srednje tijesto: Koristi se za kratke periode odmora između faza obrade, osiguravajući opuštanje tijesta.

4. Slaganje i oblikovanje tijesta

Ova faza uključuje oblikovanje tijesta u konačni oblik prije pečenja.

  • Rastilice za tijesto: Razvaljajte tijesto na jednaku debljinu, što je bitno za dosljedan oblik i veličinu kruha.
  • Modači za tijesto: Oblikujte tijesto u posebne oblike, kao što su štruce ili baguette, spremni za konačno dizanje i pečenje.

5. Pečenje

Pečenje je kritična faza u kojoj se tijesto pretvara u kruh pomoću kontrolirane primjene topline.

  • Pećnice na ploči: Omogućuju izravnu toplinu s ploče, prikladno za pečenje ručnog kruha s debelom koricom.
  • Pećnice s rotacijskim rešetkama: Koristite konvekcijsku toplinu za ravnomjerno pečenje, idealno za proizvodnju velikih količina.
  • Tunelske peći: Peći za kontinuirano pečenje za proizvodnju velikih razmjera, koje nude dosljedno i učinkovito pečenje.

6. Hlađenje i pakiranje

Nakon pečenja, kruh se mora ohladiti i učinkovito pakirati kako bi se očuvala svježina i produžio rok trajanja.

  • Pokretne trake za hlađenje: Transportirajte kruh kroz tunel za hlađenje, postupno smanjujući temperaturu kako bi se izbjegla kondenzacija.
  • Strojevi za pakiranje: Automatizirajte proces pakiranja, zatvarajući kruh u zaštitnu ambalažu radi održavanja higijene i svježine.

Exapro nudi niz kompletnih linija za proizvodnju kruha, osiguravajući da tvrtke mogu pronaći opremu koja zadovoljava njihove specifične proizvodne potrebe.

Ključne značajke i specifikacije

Prilikom odabira kompletne linije za proizvodnju kruha, ključno je uzeti u obzir specifične značajke i specifikacije kako biste bili sigurni da linija ispunjava vaše operativne zahtjeve. Ključni čimbenici uključuju:

Proizvodni kapacitet

Proizvodni kapacitet linije određuje koliko se kruha može proizvesti unutar određenog vremenskog okvira. Osigurajte da linija može ispuniti vaše proizvodne ciljeve, bilo da se radi o malim zanatskim serijama ili velikoj industrijskoj proizvodnji. Popisi tvrtke Exapro pružaju detaljne specifikacije proizvodnog kapaciteta, pomažući vam da pronađete liniju koja odgovara vašim potrebama.

Automatizacija i kontrola

Napredni sustavi automatizacije i kontrole povećavaju preciznost, dosljednost i učinkovitost tijekom cijelog procesa proizvodnje kruha. Značajke kao što su programabilne postavke, sučelja zaslona osjetljivog na dodir, nadzor u stvarnom vremenu i automatizirane prilagodbe mogu značajno povećati produktivnost i osigurati dosljednu kvalitetu proizvoda. Exaproova platforma uključuje linije s različitim razinama automatizacije, omogućujući vam da pronađete pravu ravnotežu između funkcionalnosti i jednostavnosti korištenja.

Fleksibilnost i prilagodba

Ključna je mogućnost prilagodbe proizvodne linije za različite vrste kruha i različite recepte. Potražite linije s podesivim postavkama i izmjenjivim komponentama za prilagodbu nizu proizvoda, od bageta do sendvič štruca.

Higijena i sigurnost hrane

Održavanje visokih higijenskih standarda ključno je u preradi hrane. Pobrinite se da linija bude dizajnirana za jednostavno čišćenje i sanitaciju, sa značajkama kao što su konstrukcija od nehrđajućeg čelika i pristupačne komponente za smanjenje rizika od kontaminacije.

Energetska učinkovitost

Energetski učinkoviti strojevi smanjuju operativne troškove i utjecaj na okoliš. Razmotrite linije sa značajkama za uštedu energije kao što su učinkoviti sustavi grijanja, izolacija i mogućnosti automatskog isključivanja kako biste poboljšali ukupnu učinkovitost.

Vodeći brendovi u cjelovitim linijama za proizvodnju kruha

Ugledne marke i proizvođači često su sinonimi za višu kvalitetu i bolju podršku. Neki od vodećih robnih marki na tržištu kompletne linije za proizvodnju kruha uključuju:

  • Rheon: poznat po svojim visoko preciznim i inovativnim strojevima, Rheon nudi robusna rješenja prikladna za različite primjene u proizvodnji kruha.
  • Koenig: Koenigovi strojevi poznati su po svojoj izdržljivosti i naprednoj tehnologiji, što ih čini popularnim izborom u pekarskoj industriji.
  • MIWE: MIWE nudi niz linija za proizvodnju kruha visokih performansi, poznatih po svojoj pouzdanosti i preciznosti u zahtjevnim primjenama.
  • WP Bakery Group: strojeve WP Bakery Group-a karakteriziraju učinkovitost i svestranost, nudeći pouzdane performanse za velike operacije.
  • Buhler: Buhlerove linije za proizvodnju kruha poznate su po svojoj kvaliteti i prilagodljivosti, pružajući sveobuhvatna rješenja za razne potrebe pečenja.

Exapro nudi opremu ovih i drugih renomiranih marki, osiguravajući pristup pouzdanim i dobro podržanim strojevima.

Cijene rabljenih linija za proizvodnju kruha

Cijena rabljenih linija za proizvodnju kruha uvelike varira ovisno o čimbenicima kao što su dob, stanje, marka i specifične značajke. Općenito, cijene se mogu kretati od nekoliko desetaka tisuća do nekoliko stotina tisuća dolara. Na primjer, cijena rabljene proizvodne linije Rheon mogla bi biti između 50.000 i 100.000 USD, dok bi vrhunska linija Koenig mogla koštati između 200.000 i 400.000 USD. Exapro tržište nudi niz opcija određivanja cijena, osiguravajući transparentnost i konkurentne ponude za kupce.

Zaključak

Kompletne linije za proizvodnju kruha ključni su alati u prehrambenoj industriji, nudeći učinkovita i pouzdana rješenja za automatizaciju procesa proizvodnje kruha. Razumijevanjem različitih komponenti i ključnih čimbenika koje treba uzeti u obzir pri kupnji, tvrtke mogu donositi informirane odluke koje su u skladu s njihovim proizvodnim potrebama. Exapro nudi sveobuhvatnu platformu za nabavu visokokvalitetnih rabljenih strojeva, pružajući detaljne popise i konkurentne cijene. Bilo da trebate liniju za obrtnički kruh ili veliku industrijsku proizvodnju, Exaproov opsežan inventar i korisničko sučelje olakšavaju pronalaženje prave opreme za vaše operacije proizvodnje kruha.