Exapro, vodeće internetsko tržište rabljenih industrijskih strojeva, nudi niz mlinova za meso i mljevenje mesa, ključnih alata za preradu mesa. Ovi strojevi, koji dolaze od cijenjenih proizvođača kao što su Hobart, BIRO, Sirman i Kolbe, jamče dosljednu teksturu mesa, povećanu učinkovitost i besprijekorne higijenske standarde. Sa strojevima prikladnim za različite postavke – od lokalnih mesnica do industrijskih pogona za preradu – Exapro zadovoljava širok spektar potreba.

Cijene za ove osnovne alate na Exaprou obično se kreću između €7,000 i €30,000, nudeći opcije za različita proračunska ograničenja. Ključni parametri koje treba uzeti u obzir za Exapro uključuju kapacitet, snagu motora, veličinu ploče i starost stroja. Kupci imaju koristi od sveobuhvatnih popisa koji detaljno opisuju te parametre, što pomaže u donošenju informiranih odluka. 

Exapro pojednostavljuje proces kupnje i prodaje mesara za mljevenje i mljevenje mesa, nudeći strojeve renomiranih marki po konkurentnim cijenama. Uz detaljne specifikacije stroja i korisničko sučelje, Exapro predstavlja platformu za kvalitetnu rabljenu opremu za preradu mesa.

Brusilica Wolfking SFG 850/200

Godina:

Wolfking SFG 850/200 vuk smrznuto meso Stroj je u dobrom stanju, bez ikakvih kvarova, radi glatko, bez ikakvog napora i odrađen u proizvodnji do kraja. Nova sita i noževi. Set sadrži sve sa slika. Širina 130 cm dužina 170 cm Visina 200 cm Težina cca 1000-1200 kg Zdjela 130cm sa 95cm Dubina na 100 cm Izlazni otvor 16 cm

Brusilica Krämer + Grebe WW200

Godina: 2017

Promjer usta/otvora 200 mm

PALMIA 400

Godina:

Promjer usta/otvora 412 mm

Brusilica RISCO TR 200

Godina: 2008

Kutna brusilica Risco TR-200 godina proizvodnje 2008. Spremnik zapremnine 325 litara. Podesiva brzina vrlo dobro stanje. Dimenzije 135 x 135 cm H 160 cm. ove dodatne informacije su standardne za ovaj model. Tijekom posjeta uvijek još jednom provjerite detalje Mlinac RISCO TR 200, predstavljen 2008., vrhunsko je rješenje za preradu mesa koje nudi iznimne performanse i svestranost. Proizveden od strane …

Clipadora industrial mainali USK12

Godina: 2008

Mainali industrijska mašinica za šišanje USK12 Mainali USK12 Double Clip automatski je klamerica s dvostrukom kopčom dizajnirana za industrijske primjene. Idealan je za sigurno zatvaranje prehrambenih proizvoda i druge robe u vrećice.

GEA Meat Separator

Godina: 2012

Gea separator mesa iz 2012. Za dodatne informacije kontaktirajte me putem moje e-pošte. Nalazi se u Mađarskoj

Seydelmann PU 201

Godina: 2000

Kapacitet 6000 kg

Kilia G160 2000S

Godina: 2014

Promjer usta/otvora 160 mm
Kapacitet 260 kg

Torras C 250 pneumatski crijevni top

Godina: 2021

Torras C 250 pneumatski crijevni top Prodajemo visokokvalitetni model pneumatskog topa Torras C 250, idealan za industrijsko rukovanje rasutim materijalom i transport.

Brusilica KRÄMER & GREBE CFS WW-200

Godina: 2002

Krämer & Grebe / CFS WW-200 Kutna brusilica s pripadajućom dizalicom. Podesivi pomak naprijed 3x različite brzine na vijku mlina. Vrlo lijepo stanje! Dimenzije 290 x 200 cm Visina 280 cm.

Brusilica Kolbe MWE52+PM150

Godina:

Promjer usta/otvora 130 mm

Brusilica KT LM 82-P

Godina:

Promjer usta/otvora 82 mm

K+G Wetter 130mm angle grinder

Godina: 1997

Promjer usta/otvora 130 mm
Kapacitet 245 kg


Brusilica Stephan MCH-D 30A

Godina: 1983

Stephan MCH-D 30A mlin za emulziju s kompletnim setom noževa 0,5 mm + 0,9 mm. Dimenzije 175 x 98 cm H 75 cm.

Talsa W114

Godina: 2013

Promjer usta/otvora 114 mm
Kapacitet 1200 kg

CFS Combo Grind 1500/250

Godina: 2002

Mješalica za mljevenje Proizvođač: CFS Model: Combo Grind 1500/250 Izgrađen 2002 59 kW Potpuno ispravan ove dodatne informacije su standardne za ovaj model. Tijekom posjeta uvijek još jednom provjerite detalje Mlinac CFS Combo Grind 1500/250, kojeg je 2002. proizveo CFS, visoko je učinkovit i svestran stroj za obradu hrane dizajniran za mljevenje i mljevenje u prehrambenoj industriji. Ovaj mlin je …

Cijena na upit

Pogledajte proizvod

GB Ujedinjeno Kraljevstvo


Brusilica Mado MEW 621

Godina: 2005

Mado MEW 621, 2005. godina, vrlo dobro stanje. Snaga 4 kW + 1,5 kW Kapacitet do 1500 kg/h. Također imam aparat za porcije s prihvatnom trakom za njega (prodaje se zasebno). Izvorni dokumenti uključeni.


Sepamatic Sepa 2000

Godina: 2000

Kapacitet 8000 kg


Istraživanje mesoreznica i mlinova u Exaprou

Industrijski svijet može biti neumoljiv, gdje je postizanje optimalne učinkovitosti i isplativosti najvažnije. U ovom dinamičnom području, Exapro se pojavljuje kao vodeće tržište koje nudi široku lepezu rabljenih industrijskih strojeva, besprijekorno povezujući kupce i prodavače iz cijelog svijeta. Dok dublje ulazimo u kategoriju strojeva za preradu hrane, bacamo svjetlo na osnovnu opremu za jedinice za preradu mesa, točnije mesarske strojeve za mljevenje i mljevenje.

Mesarski strojevi za mljevenje i mljevenje igraju ključnu ulogu u prehrambenoj industriji. Ovi moćni strojevi dizajnirani su za pretvaranje velikih količina mesa u fino mljevene ili mljevene dijelove, što ih čini nezamjenjivima za mesnice, restorane i tvrtke za proizvodnju hrane čiji je cilj maksimiziranje produktivnosti i održavanje visokih standarda kvalitete. Pedantan dizajn ovih strojeva osigurava očuvanje teksture i okusa mesa, nudeći neusporedivu svježinu i okus.

Kupnja i prodaja putem Exaproa donosi nekoliko prednosti. Za prodavače, to je prilika da dopru do širokog spektra potencijalnih kupaca, omogućujući im da osiguraju konkurentne cijene za svoje strojeve. Exaproova intuitivna platforma osigurava gladak proces prodaje, pružajući podršku u svakom koraku, od popisa opreme do finalizacije transakcije. Za kupce, to je prolaz do visokokvalitetnih strojeva od renomiranih prodavača, olakšavajući pronalaženje upravo onoga što im je potrebno bez kompromisa u kvaliteti ili prekoračenja proračuna.

Kupnja rabljenih strojeva, kao što su mesoreznice i mlinovi, od Exaproa, nije samo ekonomičan izbor; to je ulaganje u kvalitetu i pouzdanost. Rabljeni mesarski strojevi za mljevenje i mljevenje na Exaprou pozicionirani su unutar širokog spektra cijena koji se kreće od €7,000 do €30,000. Ovaj širok raspon odraz je raznolike ponude u smislu veličine, funkcionalnosti, marke, starosti i stanja strojeva. Odabirom rabljene opreme tvrtke mogu nabaviti vrhunske strojeve koji su usklađeni s njihovim operativnim potrebama, a da pritom ne snose teret velike amortizacije kojoj nova oprema prolazi.

Za one koji se trude prodavati, iskustvo s Exaprom obilježeno je lakoćom i sigurnošću. Platforma pruža prodavačima mogućnost da dopru do raznolikog i opsežnog skupa zainteresiranih kupaca, osiguravajući da dobiju fer vrijednost za svoju opremu. To, zajedno s transparentnim i jednostavnim prodajnim procesom tvrtke Exapro, čini ga preferiranim izborom za mnoge koji žele prodati svoje rabljene industrijske strojeve.

Mesnice za mljevenje i mljevenje navedene na Exaprou detaljno su opisane, s detaljnim specifikacijama i slikama, nudeći transparentan pregled stanja i mogućnosti opreme. To osigurava da kupci donose informirane odluke i mogu odabrati strojeve koji najbolje odgovaraju njihovim potrebama i proračunu. Za one koji su zainteresirani za prodaju, uvrštavanje njihovih strojeva na Exapro jamči vidljivost globalnoj publici, povećavajući šanse za brzu prodaju svoje opreme po povoljnoj cijeni.

Bez obzira jeste li kupac koji želi izvršiti stratešku akviziciju ili prodavač koji želi likvidirati imovinu, Exapro se ističe kao platforma za rabljene industrijske strojeve, nudeći besprijekoran, učinkovit i transparentan proces. Profinjeni izbor mesara za mljevenje i mljevenje na Exaprou dokaz je visokih standarda i raznolikog asortimana koji je dostupan, zadovoljavajući različite potrebe profesionalaca u prehrambenoj industriji.

Exaprovo tržište je sjecište pouzdanosti, vrijednosti i raznolikosti, pružajući plodno tlo za one koji žele kupiti ili prodati rabljene mesarske mlince i mljevenje, potičući na taj način održivi rast i operativnu izvrsnost u industriji prerade hrane.

 

Prednosti mesoreznica i mlina

Mesarski aparati za mljevenje i mljevenje nezamjenjivi su alati u prehrambenoj industriji, posebno za tvrtke koje se bave mesnim proizvodima. Ovi strojevi nude mnoštvo prednosti, pojednostavljuju operacije i osiguravaju dosljednost u proizvodnji proizvoda. Zaronimo u glavne prednosti ovih vitalnih dijelova opreme:

Dosljednost u teksturi i veličini: Jedna od primarnih prednosti korištenja strojeva za mljevenje i mljevenje je ujednačenost koju oni donose mesnim proizvodima. Bilo da pripremate mljeveno meso za kobasice ili mljevenu junetinu za hamburgere, ovi strojevi osiguravaju da svaka serija ima istu teksturu i veličinu.

Povećana učinkovitost: Ručno mljevenje ili mljevenje oduzima puno vremena i rada. Uz upotrebu automatiziranih strojeva za mljevenje i mljevenje, tvrtke mogu obraditi velike količine mesa u djeliću vremena, povećavajući stope proizvodnje i ukupnu učinkovitost.

Ušteda: Iako se početno ulaganje u stroj za mljevenje ili mlin može činiti značajnim, dugoročna ušteda u smislu troškova rada i vremena može biti znatna. Ovi se strojevi mogu brzo isplatiti povećanjem proizvodnog kapaciteta i smanjenjem potrebe za fizičkim radom.

Higijena i sigurnost: Automatizirani aparati za mljevenje i mljevenje dizajnirani su imajući na umu sigurnost i čistoću. Smanjuju ljudski kontakt s mesom, smanjujući rizik od kontaminacije. Nadalje, mnogi moderni strojevi dolaze sa sigurnosnim značajkama za sprječavanje nezgoda tijekom rada.

Očuvanje kvalitete: Mogućnosti brze obrade ovih strojeva znače da je meso izloženo vanjskim elementima kraće vrijeme, čuvajući svoju svježinu i kvalitetu. To osigurava da krajnji proizvod zadrži svoj okus i hranjivu vrijednost.

Smanjenje otpada: Učinkovito mljevenje i mljevenje može dovesti do značajnog smanjenja otpada. Osiguravajući da se više mesa prerađuje i koristi, tvrtke mogu povećati svoj profit i minimizirati rasipanje.

Poboljšana prezentacija proizvoda: jednolično mljeveno ili mljeveno meso ima privlačniju vizualnu prezentaciju. To može biti posebno korisno za tvrtke koje prodaju izravno potrošačima, budući da vizualno privlačan proizvod može potaknuti prodaju.

Svestranost: Osim mesa, mnogi mlinci i mlinovi dovoljno su svestrani za obradu drugih namirnica, poput povrća, voća i orašastih plodova. Ova multifunkcionalnost može biti dodatna prednost za tvrtke koje žele diverzificirati svoj asortiman proizvoda.

Izdržljivost: većina industrijskih mesara za mljevenje i mljevenje izrađena je da dugo traju. Dizajnirani su da podnose zahtjeve redovite uporabe, često izrađeni od robusnih materijala poput nehrđajućeg čelika, čime se osigurava da će služiti tvrtkama godinama koje dolaze.

U suštini, mesoreznice i mlinovi su više od pukog alata; to su ulaganja u učinkovitost, dosljednost i kvalitetu operacija prerade mesa. S bezbrojnim prednostima koje nude, nije ni čudo da se smatraju ključnim strojevima u sektoru prerade hrane.

 

Glavni parametri stroja za mesoreznice i mljevenje 

Kada kupujete ili prodajete mesoreznice i mlinove na Exaprou, bitno je razumjeti i uzeti u obzir nekoliko parametara stroja. Ovi parametri ne samo da određuju sposobnost i prikladnost stroja za određene zadatke, već također utječu na njegovu vrijednost na tržištu. Ovdje su glavni parametri stroja koje treba uzeti u obzir:

Kapacitet: Ovo se odnosi na količinu mesa koju stroj može obraditi unutar zadanog vremenskog okvira, često se mjeri u kilogramima ili funtama po satu. Potreban kapacitet razlikovat će se ovisno o opsegu operacija.

Snaga motora: Snaga motora stroja, obično izražena u konjskim snagama (HP) ili kilovatima (kW), označava snagu i učinkovitost mlina ili mljevenja. Snažniji motor može učinkovitije obraditi tvrđe meso i veće količine.

Veličina i vrsta tanjura: Tanjur, sa svojim rupama različitih veličina, određuje finoću ili grubost mljevenog mesa. Bitno je znati koje su veličine dostupne ili uključene u stroj, jer će to diktirati raznolikost tekstura koje možete proizvesti.

Promjer ulaznog grla: Veličina ulaznog grla utječe na to koliko se mesa može odjednom staviti u stroj i može utjecati na ukupnu brzinu obrade.

Konstrukcijski materijal: nehrđajući čelik popularan je izbor zbog svoje izdržljivosti i lakoće čišćenja. Međutim, kvaliteta nehrđajućeg čelika, kao i prisutnost bilo kojeg drugog materijala, može utjecati na dugovječnost stroja i higijenske standarde.

Sigurnosne značajke: Potražite strojeve s ugrađenim sigurnosnim mehanizmima, kao što su gumbi za hitno zaustavljanje, otključavanje bez napona ili zaštita od preopterećenja. Ove su značajke presudne za osiguranje sigurnosti operatera.

Lakoća čišćenja: Strojevi koji se lako rastavljaju i čiste održavat će bolje higijenske standarde i produžiti vijek trajanja opreme.

Veličina i otisak: Posebno za ustanove s ograničenim prostorom, fizičke dimenzije stroja i njegov otisak mogu biti odlučujući faktor.

Dodaci i dodaci: neki strojevi dolaze s dodatnim dodacima ili značajkama, poput punila za kobasice ili aparata za pečenje kibbea. Oni mogu dodati vrijednost i svestranost stroju.

Jamstvo i povijest servisiranja: Ako stroj dolazi s preostalim jamstvom ili ima dokumentiranu povijest servisiranja, to može biti znak pouzdanosti i ponuditi kupcima dodatni mir.

Bilo da kupujete ili prodajete mesarski stroj za mljevenje ili mljevenje na Exaprou, sveobuhvatno znanje o ovim parametrima omogućit će lakšu transakciju. Osigurava da kupci ulažu u stroj koji je u skladu s njihovim potrebama, a prodavači predstavljaju svoje strojeve u najprivlačnijem svjetlu, maksimizirajući njihovu tržišnu vrijednost.

 

Područje upotrebe

Razumijevanje strojeva u kontekstu njihove primjene ključno je i za kupce i za prodavače na platformi kao što je Exapro, budući da pomaže u usklađivanju mogućnosti strojeva s operativnim potrebama budućeg kupca. Ovo su primarna područja upotrebe mesara za mljevenje i mljevenje:

Mesnice i mesne trgovine: Najočitija primjena je u lokalnim mesnicama i mesnim trgovinama gdje se svakodnevno obrađuje svježe meso za prodaju na malo. Ovi objekti zahtijevaju mljevenje i mljevenje za pripremu raznih mesnih proizvoda, poput mljevene govedine, svinjetine ili peradi.

Restorani i komercijalne kuhinje: mnogi restorani, posebno oni specijalizirani za mesna jela ili ručno rađene proizvode poput hamburgera ili kobasica, koriste mlince i mlince kako bi osigurali svježu pripremu i održali kontrolu kvalitete.

Pogoni za preradu mesa: Veće industrijske verzije ovih strojeva koriste se u pogonima za preradu mesa, gdje se meso obrađuje u rasutom stanju za distribuciju trgovcima na malo, restoranima ili daljnju preradu u pakiranu robu.

Proizvođači hrane za kućne ljubimce: Strojevi za mljevenje i mljevenje koriste se za obradu mesa i drugih sastojaka u proizvodnji hrane za kućne ljubimce.

Proizvođači kobasica: ove se tvrtke uvelike oslanjaju na strojeve za mljevenje i mljevenje kako bi postigle pravu teksturu i konzistenciju za različite vrste kobasica.

Laboratoriji za istraživanje i razvoj prehrambenih proizvoda: Laboratoriji za istraživanje i razvoj u prehrambenom sektoru mogu koristiti ove strojeve za testiranje novih proizvoda ili procesa.

Ugostiteljske tvrtke: Takve tvrtke, posebno one koje opskrbljuju velike događaje ili ustanove, mogu imati potrebu za masovnom preradom mesa, zbog čega su mlinovi i mlinci bitni.

Farm trgovine i lokalni proizvođači: Farme koje uzgajaju i prerađuju svoju stoku mogu koristiti ove strojeve za dodavanje vrijednosti svojim proizvodima nudeći svježe mljeveno ili mljeveno meso izravno potrošačima.

Štandovi s hranom i ulični prodavači hrane: Oni specijalizirani za proizvode na bazi mesa mogu koristiti manje, prijenosne mlince i mlince za ponudu svježe pripremljenih jela.

Područje uporabe mesnica za mljevenje i mljevenje obuhvaća širok raspon primjena, od malih lokalnih trgovina do velikih industrijskih pogona. Razumijevanjem ovih konteksta i kupci i prodavači na Exaprou mogu olakšati informiranije, učinkovitije transakcije.

 

Glavni proizvođači mesara za mljevenje i mljevenje

Postoji nekoliko poznatih proizvođača mesara za meso i mljevenje čiji su strojevi naširoko navedeni na platformama kao što je Exapro. Ovdje su neki od poznatih proizvođača u ovoj industriji:

Hobart: međunarodno priznata robna marka, Hobart proizvodi niz prehrambene opreme, uključujući mlince i mljevenje.

BIRO: Poznat po svojoj izdržljivosti i pouzdanosti, BIRO nudi niz mlinova i mlinova prikladnih za različite primjene, od maloprodaje do industrije.

Sirman: talijanski proizvođač koji je stekao globalno priznanje svojom opremom za obradu hrane, uključujući mlince i mljevenje.

Mainca: sa sjedištem u Španjolskoj, Mainca je specijalizirana za opremu za industriju prerade mesa, proizvodeći robusne i učinkovite mlince i mljevenje.

Kolbe: Njemački proizvođač poznat po svojim preciznim strojevima, Kolbe proizvodi niz mlinova prikladnih za male i velike operacije.

Laska: specijalizirana za industrijsku opremu za preradu mesa, Laska je marka kojoj se vjeruje u industriji.

Mado: još jedan brend koji dolazi iz Njemačke, Mado nudi niz opreme za preradu mesa, uključujući visoko učinkovite mlince i mljevenje.

Seydelmann: dugogodišnji njemački brend, Seydelmann proizvodi visokokvalitetne industrijske mlince i miksere za sektor prerade mesa.

Thompson: Ova australska marka poznata je po svojim teškim strojevima za obradu mesa, koji uključuju robusne mlince i miksere.

Palmia: Podrijetlom iz Finske, Palmia proizvodi industrijske mlince i miksere prikladne za velike tvornice za preradu mesa.

TREIF: Iako proizvode širi raspon opreme za preradu hrane, TREIF-ovi strojevi za mljevenje i mljevenje mesa vrlo su cijenjeni.

Weiler: Specijaliziran za teške mlinove za velike operacije, Weiler je robna marka za mnoge tvornice za preradu mesa.

Kada pregledavaju tržišta kao što je Exapro, za kupce je korisno da budu upoznati s tim markama. Priznati proizvođači često označavaju pouzdanost, kvalitetu i napredne značajke. Međutim, također je ključno uzeti u obzir čimbenike poput stanja stroja, starosti i povijesti rada. Što se tiče prodavača, spominjanje poznate robne marke može privući više potencijalnih kupaca, jer ta imena često nose povjerenje i sigurnost u industriji.