U Exapro nudimo raznovrstan izbor rabljenihrezača za posude, bitnih za mesnicu i prehrambenu industriju. Ovi su strojevi dizajnirani za fino sjeckanje, miješanje i emulgiranje mesa, povrća i drugih sastojaka hrane, osiguravajući dosljedan i visokokvalitetan proizvod. Cijene naših zdjelastih rezača kreću se od €5000 za osnovne modele do €70,000 za napredne jedinice velikog kapaciteta vodećih marki kao što su Seydelmann, Krämer+Grebe, Laska i Vemag. Svaki stroj ima jedinstvene specifikacije kao što su kapacitet zdjele, brzina noža, izlazna snaga i razina automatizacije, osiguravajući da zadovoljavaju vaše specifične proizvodne potrebe.

Prilikom odabira rezača s posudama uzmite u obzir ključne čimbenike kao što su kapacitet zdjele, vrsta i brzina noževa, jednostavnost čišćenja i održavanja te sigurnosne značajke. Ovi su elementi ključni za postizanje visokokvalitetnih, ujednačenih proizvoda, optimizaciju učinkovitosti proizvodnje i održavanje higijenskih standarda. Ulaganje u naše rabljene kuglaste rezače ne samo da omogućuje pristup vrhunskoj opremi po značajno sniženim cijenama, već također podržava održive prakse produžujući životni ciklus izdržljivih strojeva. Pouzdajte se u predanost Exapro izvrsnoj korisničkoj službi i pronađite savršeni stroj za poboljšanje vaših operacija obrade hrane.

Istražite Exapro popise danas kako biste otkrili pouzdane rezače koji pružaju iznimnu izvedbu i vrijednost za vaše potrebe mesnice i obrade hrane.

Rezač za zdjele gnjuraca Kramer VSM 325 Vruća ponuda

Godina:

Kapacitet posude 325 L
Vlast 114 kW
broj okretaja u minuti 17003500 rpm

Rezač zdjelica Mado MSM 769 SL

Godina: 2006

broj okretaja u minuti 5000 rpm

Rezač zdjela Kramer Grebe 325

Godina: ~ 1990

Kapacitet posude 325 L
Vlast 115 kW


Rezač zdjelica Fatosa C200 Vruća ponuda

Godina: 2009

Rezač FATOSA C200 Godina 2009., Dobro stanje, Pogon promjenjive brzine za zamjenu, 6 dodatnih novih oštrica.

Rezač zdjelica Mado MSM766M

Godina: 2010

Kapacitet posude 100 L
Vlast 52 kW

Alpina Swopper V 550-S

Godina: 2011

Kapacitet posude 550 L
Vlast 212 kW
broj okretaja u minuti 3380 rpm

Rezač zdjelica KRAMER+GREBE SM 80

Godina:

Kapacitet posude 80 L
Vlast 1.8 kW
broj okretaja u minuti 3000 rpm

KILIA 65 LIT

Godina:

Kapacitet posude 65 L

KILIA 65 LIT

Godina:

Kapacitet posude 65 L

Rezač zdjelica Alpina PB 90

Godina:

Kapacitet posude 90 L
Vlast 22 kW

Seydelmann K120 DC8

Godina: 1987

Kapacitet posude 120 L
broj okretaja u minuti 5400 rpm

Metalbud Nowicki KN-200 Tajfun

Godina: 2005

Kapacitet posude 200 L
Vlast 91 kW
broj okretaja u minuti 4800 rpm


Rezač zdjelica Alexanderwerk NCM 45S

Godina:

Kapacitet posude 45 L
broj okretaja u minuti 3000 rpm

Nowicki KN1-125

Godina: 1999

Kapacitet posude 125 L
Vlast 51 kW

Cijena na upit

Pogledajte proizvod

GB Ujedinjeno Kraljevstvo


Kramer 500 liters

Godina: 1989

Kapacitet posude 500 L
broj okretaja u minuti 3000 rpm

Rezač zdjelica Kilia 3000RS

Godina:

Kapacitet posude 90 L
Vlast 28 kW

Rezač-mješalica velike brzine TEC MAQ CUT·MIX-120

Godina: 1997

Kapacitet posude 120 L
Vlast 29 kW
broj okretaja u minuti 4000 rpm

DMS DMK80V2

Godina: 2018

Kapacitet posude 80 L
Vlast 23 kW
broj okretaja u minuti 3600 rpm


Ovladavanje učinkovitošću u preradi hrane: Opsežan vodič za rezače zdjela

Rezači za zdjelu ključni su u prehrambenoj industriji, posebno za pripremu fino nasjeckanih i emulgiranih prehrambenih proizvoda kao što su kobasice, kolačići i namazi. Ovi strojevi dizajnirani su za brzu i ravnomjernu obradu različitih vrsta mesa, povrća i drugih sastojaka, osiguravajući visoku kvalitetu i konzistentnost proizvoda. Razumijevanje tipova, značajki i ključnih razmatranja za kupnju rezača s posudicom može značajno poboljšati proizvodne mogućnosti i operativnu učinkovitost. Exapro, vodeće internetsko tržište rabljenih industrijskih strojeva, nudi raznovrstan izbor kuglastih rezača, osiguravajući tvrtkama pristup visokokvalitetnoj opremi po konkurentnim cijenama.

Vrste rezača za zdjelu

Rezači za zdjelu dolaze u različitim konfiguracijama kako bi zadovoljili specifične potrebe obrade i mjerila. Primarne vrste uključuju:

Ručni rezači zdjelica

Ručni kuglasti rezači zahtijevaju operatera da ručno kontrolira proces rezanja. Ovi su strojevi prikladni za male operacije ili specijaliziranu proizvodnju gdje su preciznost i kontrola najvažniji.

  • Ručni rezači malog kapaciteta: Idealni za zanatsku i malu proizvodnju, ovi rezači rade s manjim serijama i nude veću kontrolu nad teksturom i konzistencijom proizvoda.

  • Ručni rezači srednjeg kapaciteta: prikladni za operacije srednje veličine, ovi strojevi balansiraju kapacitet i ručnu kontrolu, omogućujući veću proizvodnju bez ugrožavanja kvalitete.

Poluautomatski rezači zdjela

Poluautomatski rezači zdjele kombiniraju ručni rad s automatiziranim značajkama, poput automatske rotacije zdjele i kontrole brzine. Ovi su strojevi idealni za operacije srednjeg do velikog opsega koje zahtijevaju dosljedan učinak uz određeni stupanj ručnog nadzora.

  • Poluautomatski rezači srednjeg kapaciteta: Ovi strojevi nude ravnotežu između kapaciteta i automatizacije, što ih čini prikladnima za operacije uzgoja.

  • Poluautomatski rezači velikog kapaciteta: Dizajnirani za potrebe veće proizvodnje, ovi strojevi pružaju veću propusnost uz zadržavanje kvalitete i dosljednosti.

Potpuno automatski rezači zdjelica

Potpuno automatski zdjelasti rezači dizajnirani su za proizvodna okruženja velike količine, s naprednim sustavima automatizacije i upravljanja. Ovi strojevi smanjuju ručnu intervenciju, osiguravajući visoku učinkovitost i dosljednost.

  • Automatski rezači velikog kapaciteta: Ovi su strojevi idealni za industrijsku proizvodnju velikih razmjera, nudeći najviše razine automatizacije, brzine i učinkovitosti.

  • Automatski rezači velike brzine: S oštricama velike brzine i naprednom automatizacijom, ovi su strojevi prikladni za radnje koje zahtijevaju brzu obradu i visok učinak.

Exapro nudi niz zdjelastih rezača, osiguravajući tvrtkama da pronađu opremu koja zadovoljava njihove specifične proizvodne potrebe.

Ključne značajke i specifikacije

Prilikom odabira rezača ključno je uzeti u obzir specifične značajke i specifikacije kako biste bili sigurni da stroj ispunjava vaše operativne zahtjeve. Ključni čimbenici uključuju:

Kapacitet zdjele

Kapacitet zdjele kritičan je faktor koji određuje koliko se proizvoda može obraditi u jednoj seriji. Kapaciteti zdjela mogu varirati od malih (10-20 litara) za zanatsku proizvodnju do velikih (200+ litara) za industrijske operacije. Popisi tvrtke Exapro pružaju detaljne specifikacije o kapacitetu posude, što vam pomaže pronaći stroj koji zadovoljava vaše potrebe za obujmom proizvodnje.

Brzina i konfiguracija oštrice

Brzina i konfiguracija oštrica utječu na teksturu i konzistenciju prerađenog proizvoda. Prilagodljive brzine oštrica omogućuju veću fleksibilnost, omogućujući obradu različitih sastojaka u različite teksture. Strojevi s višestrukim konfiguracijama oštrica nude svestranost za različite vrste prehrambenih proizvoda.

Automatizacija i kontrola

Napredni sustavi automatizacije i upravljanja povećavaju preciznost i dosljednost u obradi hrane. Značajke kao što su programabilne postavke, sučelja zaslona osjetljivog na dodir i mogućnosti praćenja u stvarnom vremenu mogu značajno povećati produktivnost i osigurati dosljednu kvalitetu proizvoda. Exaproova platforma uključuje strojeve s različitim razinama automatizacije, omogućujući vam da pronađete pravu ravnotežu između funkcionalnosti i jednostavnosti korištenja.

Materijal i konstrukcija

Trajnost i higijena stroja ključni su u obradi hrane. Strojevi izrađeni od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika otporniji su na koroziju i lakše se čiste, čime se osigurava sukladnost sa standardima sigurnosti hrane. Potražite strojeve s glatkim površinama i dizajnom koji se lako čisti kako biste održali visoku razinu higijene.

Sigurnosne značajke

Sigurnosne značajke bitne su za zaštitu rukovatelja i osiguranje sigurnog rada. Potražite strojeve sa sigurnosnom blokadom, gumbima za hitno zaustavljanje i zaštitnim poklopcima kako biste smanjili rizik od nezgoda. Exapro pruža informacije o sigurnosnim značajkama rabljenih strojeva, pomažući u donošenju informiranih odluka.

Vodeći brendovi u rezačima zdjelica

Ugledne marke i proizvođači često su sinonimi za višu kvalitetu i bolju podršku. Neki od vodećih brendova na tržištu rezača za zdjelu uključuju:

  • Seydelmann: Poznat po svojim visokopreciznim rezačima za zdjelu, Seydelmann nudi robusna rješenja prikladna za različite primjene u preradi hrane.

  • Kutter: Kutter's bowl cutters poznati su po svojoj izdržljivosti i naprednoj tehnologiji, što ih čini popularnim izborom u industriji prerade mesa.

  • K+G Wetter: K+G Wetter nudi niz zdjelastih rezača visokih performansi, poznatih po svojoj pouzdanosti i preciznosti u zahtjevnim primjenama.

  • Friedrich Dick: zdjelasti rezači Friedricha Dicka karakteriziraju njihova učinkovitost i svestranost, nudeći pouzdanu izvedbu za operacije velikih razmjera.

Exapro nudi opremu ovih i drugih renomiranih marki, osiguravajući pristup pouzdanim i dobro podržanim strojevima.

Cijene rabljenih rezača za zdjelu

Cijena rabljenih rezača uvelike varira ovisno o čimbenicima kao što su dob, stanje, marka i specifične značajke. Općenito, cijene se mogu kretati od nekoliko tisuća do nekoliko desetaka tisuća dolara. Na primjer, rabljeni Seydelmann ručni rezač s posudama mogao bi koštati između 5.000 i 15.000 USD, dok bi vrhunski K+G Wetter potpuno automatski rezač s posudama mogao koštati između 30.000 i 70.000 USD. Exapro tržište nudi niz opcija određivanja cijena, osiguravajući transparentnost i konkurentne ponude za kupce.

Zaključak

Rezači za zdjelu osnovni su alati u industriji prerade hrane koji nude učinkovita i pouzdana rješenja za pripremu fino nasjeckanih i emulgiranih prehrambenih proizvoda. Razumijevanjem različitih vrsta strojeva i ključnih čimbenika koje treba uzeti u obzir pri kupnji, tvrtke mogu donositi informirane odluke koje su u skladu s njihovim proizvodnim potrebama. Exapro nudi sveobuhvatnu platformu za nabavu visokokvalitetnih rabljenih strojeva, pružajući detaljne popise i konkurentne cijene. Bilo da trebate ručni, poluautomatski ili potpuno automatski rezač zdjelica, Exaproov opsežan inventar i korisničko sučelje olakšavaju pronalaženje prave opreme za vaše operacije obrade hrane.