Mljekara - rabljeni strojevi za proizvodnju sira, zamatanje i porcioniranje 68


U Exapro ponosimo se ponudom raznovrsnog asortimana rabljenih strojeva za proizvodnju, pakiranje i porcioniranje sira, po mjeri početnika i iskusnih proizvođača sira. U rasponu cijena od €19.000 do €94.000, ovi strojevi predstavljaju ekonomski isplativu alternativu novoj opremi bez kompromisa u kvaliteti. Dokazali su svoju pouzdanost prethodnom upotrebom i dolaze od cijenjenih proizvođača kao što su Tetra Pak, GEA, Alpma i drugi.

Glavna privlačnost ovih strojeva leži u njihovoj isplativosti, pružajući značajne uštede u usporedbi s potpuno novim primjercima, zajedno s bržim postavljanjem zbog trenutne dostupnosti. Svaka jedinica, bez obzira na cijenu, obećava učinkovitost, izdržljivost i preciznost. Od mliječne industrije do maloprodaje i ugostiteljstva, ovi strojevi nalaze primjenu u različitim sektorima, naglašavajući njihovu svestranost.

Za potencijalne kupce, Exapro popisi detaljno opisuju parametre stroja kao što su tip, proizvodni kapacitet, marka, stanje i značajke. To osigurava transparentnost i pomaže kupcima da donesu informirane odluke prilagođene njihovim proizvodnim potrebama. Ukratko, Exapro nudi izvrsnu platformu za kupnju ili prodaju rabljenih strojeva za proizvodnju sira, osiguravajući besprijekorno, transparentno i vrijednosno iskustvo za sve uključene strane.Stroj za proizvodnju, pakiranje i porcioniranje sira TAS polivalente soll 1000

Godina:

n 2 podizajuća višenamjenska stroja od 1000 lt + pločasti pasterizator od 1000 lt + serija stolova, kalupa i razne opreme

Alpma CUT23

Godina: 1997

Izlaz 7200 u/h

Stroj za proizvodnju, pakiranje i porcioniranje sira GEA NS3006 Malo radno vrijeme

Godina: 2018

Pritisak 250 bara Kapacitet 500 l/h Radna temperatura 90 °C Instalirana snaga 7,5 kW Spremnik 160 l


DOMA kt3 emk, Stroj za porcioniranje sira

Godina: 2016

Razdjelnik sira za dijeljenje bez gubitaka svih vrsta sirnih kotačića u komade jednostavne za korištenje za samoposluživanje ili pultove za posluživanje. Jednostavan, siguran rad pomoću tlačne sklopke. Snažan hidraulički pogon. Patentirani princip rada - nježna distribucija sira bez "gnječenja". Lako se čiste komadići, nema dosadne kapuljače ili bilo čega. Brza i sigurna preinaka različitih oštrica. Jednostavno i higijensko čišćenje jednostavnim …

MKT Presswanne

Godina: 1997

Posuda za cijeđenje sira i pretpreša MKT Presswanne Informacija Pravokutna SS posuda za pražnjenje i predprešanje (posuda za pražnjenje) za sir. Drenaža kroz bočnu stranu pomoću SS perforiranih ploča i kroz dno pomoću mikroperforiranog tepiha. Površina za ocjeđivanje: 10,75 m², Ukupni volumen 6.000 litara pogodan za 1.000 do 1.700 kg sira ovisno o visini blokova sira. Prethodno prešanje gruša po …

Stroj za proizvodnju, pakiranje i porcioniranje sira Kustner YH60

Godina: 1990

Stroj je nakon potpunog GO, bez pokretne trake. transportna traka + 3500 eura Električna kutija je na stroju i dio je stroja. Kustner YH60 trokut 8/8 težina po želji kupca - trenutno postavljena na 17,5 g otkucaja od 50 do 65 / min godina 1990 Kompletan remont 2023 Crvena traka u obliku slova X


Alpma V-64 / AV

Godina: 1993

Izlaz 3000 u/hItalian italian

Godina: 2002

Izlaz 300 u/h

46.500 €

Pogledajte proizvod

GB Ujedinjeno Kraljevstvo
Kustner Delta DF

Godina: 1985

Izlaz 3600 u/h

Milkylab Lab 21P

Godina: 2013

Izlaz 5400 u/h

Milk Project DSA Malo radno vrijeme

Godina: 2001

Dozator skute koristi se za prijenos skute izravno u format koji želite koristiti i za postizanje optimalne težine. Dostupni formati: Promjer 82 mm Promjer 120mm Promjer 180mm Promjer 200mm blok 11mmx14mm

Rüspeler Sakaema

Godina: 1983

Izlaz 10000 u/h


Strojevi za proizvodnju, omatanje i porcioniranje sira na Exaprou

Za profesionalce u industriji proizvodnje sira, proces proizvodnje i pakiranja delikatan je ples preciznosti, učinkovitosti i, naravno, okusa. U Exaprou razumijemo važnost posjedovanja strojeva koji mogu osigurati najbolji rezultat. Kao takvi, ponosni smo što možemo predstaviti naš asortiman rabljenih strojeva za proizvodnju, umatanje i porcioniranje sira u kategoriji strojeva za preradu hrane.

Razumijevanje strojeva: strojevi za proizvodnju sira, omatanje i porcioniranje

Strojevi za proizvodnju sira: oni su skrojeni da olakšaju proces proizvodnje sira, od pripreme skute do kalupljenja i prešanja. S pravim strojevima, dosljedan okus, tekstura i kvaliteta mogu se postići iz serije za serijom.

Strojevi za umatanje sira: kada je proizvodnja sira gotova, ključno je osigurati da bude savršeno umotan kako bi zadržao svoju svježinu i okus. Naši strojevi za umatanje sira dizajnirani su za rukovanje raznim vrstama sireva, bilo da se radi o mekom brieju ili tvrdom cheddaru, osiguravajući da je svaki komad čvrsto zatvoren kako bi zadržao svoju kvalitetu.

Strojevi za porcioniranje sira: savršeni za tvrtke koje zadovoljavaju različite potrebe kupaca, ovi strojevi precizno porcioniraju sir, bilo za maloprodajno pakiranje ili za daljnju preradu. Osiguravaju ujednačenost u veličini i težini, što ih čini prednošću za tvrtke koje teže dosljednosti u ponudi svojih proizvoda.

Zašto odabrati Exapro?

Exapro je uvijek bio više od običnog tržišta; to je zajednica u kojoj se okupljaju industrijski profesionalci. Kada odlučite kupovati ili prodavati s nama, ne sudjelujete samo u transakciji; pridružujete se mreži pouzdanih stručnjaka iz industrije.

Kada se odlučite upustiti se u domenu rabljenih strojeva putem Exaproa, ne ulažete samo u opremu. Ulažete u povjerenje, pouzdanost i široku mrežu stručnjaka koji razumiju vaše potrebe. Svaki stroj naveden na našoj platformi prošao je rigorozne provjere kako bismo osigurali njegovu funkcionalnost i dugovječnost.

Jedna od glavnih prednosti odabira rabljenih strojeva tvrtke Exapro je značajna ušteda troškova. Nije tajna da strojevi – posebno specijalizirana oprema za preradu hrane – može biti prava investicija. Kupnjom rabljene opreme koju je provjerio i odobrio naš tim, možete postići slične proizvodne standarde uz djelić cijene potpuno novih strojeva.

Počevši od skromnih 19.000 €, naši početni strojevi nude robusnu funkcionalnost za manje operacije ili startupove koji žele uspostaviti uporište na tržištu. Ovi strojevi su strogo provjereni u pogledu performansi, osiguravajući da po ovoj cijeni dobivate komad stroja koji obećava učinkovitost i pouzdanost. Na višem kraju spektra, strojevi po cijeni do 94.000 € dostupni su onima koji traže naprednije značajke, veće proizvodne kapacitete ili strojeve koji kombiniraju višestruke funkcije. 

S druge strane, oglašavanje na Exaprou nije samo pronalaženje kupca; radi se o pronalaženju pravog kupca. Zadovoljavamo veliku međunarodnu publiku, što znači da će vaši strojevi biti predstavljeni profesionalcima iz cijelog svijeta, osiguravajući brži proces prodaje i bolju cijenu.

Jedna od jasnih prednosti odabira Exaproa je naša transparentnost. Razumijemo zamršenost industrijskih strojeva i važnost donošenja informirane odluke. Stoga je svaki popis sveobuhvatan, s detaljima o kritičnim parametrima stroja kao što su proizvodni kapacitet, robna marka, radni sati itd.

Exapro je platforma koja razumije nijansirane potrebe profesionalaca u industriji. Naš asortiman rabljenih strojeva za proizvodnju sira, zamatanje i porcioniranje obećava kvalitetu, učinkovitost i pouzdanost, osiguravajući da se vaši proizvodi od sira ističu na tržištu. Pridružite se Exapro zajednici već danas i učinimo proizvodnju sira besprijekornim procesom zajedno.

 

Prednosti strojeva za proizvodnju, zamatanje i porcioniranje sira

Dok novi strojevi dolaze s privlačnošću najnovije tehnologije i značajki, strojevi za proizvodnju rabljenog sira, zamatanje i porcioniranje nude mnoštvo prednosti:

Isplativost: Jedan od najuvjerljivijih razloga za odabir rabljenih strojeva je značajna ušteda u usporedbi s kupnjom potpuno nove opreme. Možete dobiti visokokvalitetne strojeve za djelić originalne cijene, nudeći odličan povrat ulaganja.

Prednosti amortizacije: Novi strojevi brzo se amortiziraju u prvim godinama. Kupnja rabljenog stroja znači da je najznačajnija amortizacija već nastupila, osiguravajući bolje zadržavanje vrijednosti.

Dokazana pouzdanost: Rabljeni stroj već je bio u funkciji, pokazujući svoju sposobnost i pouzdanost. Svi potencijalni nedostaci ili problemi vjerojatno su identificirani i riješeni, osiguravajući lakšu integraciju u vašu proizvodnu liniju.

Brža isporuka i postavljanje: Za razliku od novih strojeva koji mogu zahtijevati razdoblje čekanja zbog kašnjenja u proizvodnji ili isporuci, rabljeni strojevi obično su dostupni odmah, što dovodi do brže instalacije i početka proizvodnje.

Prednosti za okoliš: Odabir rabljenih strojeva je ekološki prihvatljiv izbor, produljuje životni vijek stroja i smanjuje utjecaj na okoliš povezan s proizvodnjom nove opreme.

Poznavanje dizajna: Stariji modeli strojeva ponekad mogu biti lakši za korištenje i jednostavnijeg dizajna, što ih čini lakšim za rukovanje i održavanje. Ovo može biti osobito korisno za objekte koji su navikli na stariju opremu.

Dostupnost rezervnih dijelova: Za neke starije modele strojeva rezervni dijelovi mogu biti lakše dostupni i isplativiji. Ovo je osobito istinito ako su strojevi poznate robne marke s dugogodišnjom reputacijom u industriji.

Prilika za prilagodbu: Rabljeni strojevi često se mogu naknadno opremiti ili prilagoditi prema specifičnim proizvodnim potrebama, nudeći fleksibilnost bez cijene novih strojeva izrađenih po narudžbi.

Postojeće recenzije i povratne informacije: S rabljenim strojevima često postoji prilika za prikupljanje povratnih informacija od prethodnih korisnika. To pruža uvid u izvedbu stroja, trajnost i potencijalne izazove.

Kraće razdoblje povrata ulaganja (ROI): Zbog smanjenog početnog ulaganja, tvrtke mogu postići ROI u kraćem vremenskom roku, oslobađajući kapital za druge pothvate ili proširenja.

Drugim riječima, ovi strojevi pružaju ekonomski održivo i učinkovito rješenje, posebno za tvrtke koje žele proširiti ili unaprijediti svoje poslovanje bez velikog opterećenja vašeg proračuna.

 

Glavni parametri stroja za proizvodnju sira, strojeve za omatanje i porcioniranje

Kada kupujete ili prodajete rabljene strojeve za proizvodnju, umatanje i porcioniranje sira na tržištu kao što je Exapro, bitno je obratiti pozornost na specifične parametre stroja kako biste osigurali glatku i uspješnu transakciju. Ovdje su glavni parametri stroja koje treba uzeti u obzir:

Vrsta stroja: Shvatite specifičnu vrstu stroja s kojom imate posla. Je li to stroj za proizvodnju sira, stroj za umatanje ili stroj za porcioniranje? Poznavanje točne klasifikacije pomoći će u ciljanju prave publike ili pronalaženju ispravnog stroja za vaše potrebe.

Proizvodni kapacitet: Odredite količinu sira koju stroj može proizvesti, zamotati ili porciju po satu ili po danu. To će pomoći u usklađivanju kapaciteta stroja s proizvodnim potrebama.

Veličina i dimenzije stroja: Izmjerite fizičke dimenzije stroja, uključujući visinu, širinu i dubinu. Ovo je ključno za osiguravanje kompatibilnosti s raspoloživim prostorom u proizvodnom području.

Težina stroja: Ukupna težina može utjecati na transport i instalaciju. Teški strojevi mogu zahtijevati specijalizirano rukovanje ili opremu za premještanje.

Potrošnja struje i energije: Ključno je znati energetske zahtjeve stroja, bilo da se radi o električnom ili drugom izvoru napajanja, kao i njegove stope potrošnje. To pomaže u procjeni operativnih troškova i osiguravanju kompatibilnosti s postojećom infrastrukturom.

Stanje: Je li stroj u ispravnom stanju? Postoje li dijelovi koje treba popraviti ili zamijeniti? Stroj u izvrsnom stanju može postići višu cijenu, a kupci bi htjeli znati sve postojeće probleme prije kupnje.

Značajke i funkcije: Detaljno opišite sve posebne značajke ili funkcije koje bi stroj mogao posjedovati, kao što su automatizirani procesi, kontrole dodirnog zaslona ili prilagođene postavke.

Povijest održavanja: Dobro održavan stroj privlačniji je. Dostavite evidenciju o redovitom održavanju, zamjeni dijelova i svim većim popravcima. Kupci bi željeli znati da je stroj pravilno njegovan.

Dostupnost rezervnih dijelova: Provjerite jesu li rezervni dijelovi za stroj još uvijek dostupni na tržištu. Ovo je vitalno razmatranje za potencijalne kupce, jer osigurava dugovječnost i radnu održivost stroja.

Certifikati: Ako stroj ima bilo kakve certifikate specifične za industriju ili zadovoljava određene standarde, istaknite ih. Ovo može povećati privlačnost stroja kupcima koji su svjesni sigurnosti ili su usredotočeni na kvalitetu.

Pažljivim razmatranjem i pružanjem pojedinosti o ovim parametrima, prodavači mogu predstaviti svoje strojeve u najboljem svjetlu, privlačeći prave kupce. Suprotno tome, kupci mogu koristiti te parametre za procjenu i odabir pravog stroja koji odgovara njihovim proizvodnim potrebama i proračunskim ograničenjima.

 

Područje upotrebe

U kontekstu kupnje i prodaje na tržištu kao što je Exapro, razumijevanje područja primjene ključno je i za kupce i za prodavače kako bi se osiguralo da su strojevi usklađeni s predviđenim proizvodnim zahtjevima. Evo raščlambe:

Mliječna industrija: Ovo je primarni sektor u kojem se strojevi za proizvodnju sira intenzivno koriste. Od malih zanatskih proizvođača sira do velikih mliječnih tvrtki, ovi strojevi igraju ključnu ulogu u pretvaranju mlijeka u različite vrste sireva.

Specijalizirane jedinice za proizvodnju sira: Određeni strojevi prilagođeni su za proizvodnju specifičnih vrsta sireva, bilo da se radi o mekim sirevima kao što su brie i camembert, polumekim sirevima kao što su plavi ili tvrdim sirevima kao što su cheddar i parmezan.

Industrija pakiranja: Strojevi za zamatanje sira obično se koriste u sektorima koji su fokusirani na pakiranje mliječnih proizvoda. Ovi strojevi osiguravaju da je sir očuvan, zaštićen i spreman za distribuciju trgovcima na malo ili daljnju obradu.

Jedinice za preradu hrane: strojevi za porcioniranje sira nalaze svoju primjenu u jedinicama koje zahtijevaju segmentiranje sira u određene veličine ili težine. To može biti za maloprodajno pakiranje ili za korištenje sira kao sastojka u drugim prehrambenim proizvodima.

Zanatski i obrtnički proizvođači sira: Manji, butik proizvođači koji proizvode ručno izrađene ili jedinstvene vrste sira također mogu imati koristi od ovih strojeva, posebno kada povećavaju svoje poslovanje.

Obrazovni i istraživački instituti: Ponekad instituti za istraživanje poljoprivrede ili hrane mogu zahtijevati strojeve za proizvodnju i preradu sira u eksperimentalne ili obrazovne svrhe.

Izvoz i distribucija: Tvrtke usmjerene na izvoz mliječnih proizvoda, posebno sira, na međunarodna tržišta smatrat će strojeve za pakiranje i porcioniranje neophodnima, osiguravajući da proizvodi zadovoljavaju globalne standarde pakiranja.

Razumijevanjem i isticanjem potencijalnih područja uporabe strojeva, i kupci i prodavači mogu donositi informirane odluke, osiguravajući da oprema pronađe pravi dom gdje se može iskoristiti u potpunosti.

 

Vodeći proizvođači strojeva za proizvodnju, omatanje i porcioniranje sira

U svijetu postoje brojni renomirani proizvođači koji su specijalizirani za proizvodnju sira, strojeve za umatanje i porcioniranje. Kada se krećete platformom kao što je Exapro, možete naići na strojeve sljedećih proizvođača:

Tetra Pak: Globalno poznat, Tetra Pak ne samo da proizvodi rješenja za pakiranje, već nudi i niz opreme za preradu, uključujući onu za proizvodnju sira.

GEA: GEA Grupa je globalna tehnološka tvrtka poznata po svojoj inovativnoj opremi i rješenjima za preradu hrane, uključujući proizvodnju mliječnih proizvoda i sira.

Alpma: specijalizirana za opremu za preradu mlijeka, Alpma nudi širok raspon strojeva, od proizvodnje sira do pakiranja.

Saputo Dairy Systems: S bogatom poviješću u sektoru mlijeka i mliječnih proizvoda, Saputo nudi različita rješenja za strojeve prilagođena proizvodnji sira.

IMA Grupa: IMA je poznata po svojim strojevima za pakiranje i nudi rješenja za pakiranje koja se mogu koristiti za sir.

Reiser: Ključni igrač u industriji prehrambene opreme, Reiser nudi strojeve za porcioniranje i pakiranje sira.

SPX FLOW: Njihova stručnost u preradi mliječnih proizvoda proširuje se na proizvodnju sira, nudeći različita rješenja za opremu.

ULMA Packaging: Iako nude rješenja za pakiranje za više sektora, ULMA ima specifične strojeve prilagođene za pakiranje mliječnih proizvoda i sireva.

Vemag: poznati po svojim rješenjima za porcioniranje, Vemag strojevi se često koriste u jedinicama za preradu sira.

Boscheva tehnologija pakiranja: sada preimenovana u Syntegon, Bosch nudi mnoštvo rješenja za pakiranje hrane, uključujući ona prikladna za sir.

Raque Food Systems: Oni proizvode strojeve prilagođene za mliječnu industriju, uključujući opremu za proizvodnju sira i pakiranje.

Marchant Schmidt, Inc.: specijalizirani za opremu za preradu mlijeka i sira, nude strojeve za proizvodnju sira, rezanje i pakiranje.

Ovi nazivi robnih marki mogu označiti kvalitetu, trajnost i inovativnost strojeva. Osim toga, renomirane marke često osiguravaju bolju uslugu nakon prodaje, dostupnost rezervnih dijelova i dugovječnost stroja.