Aparati za umetanje, primotavanje i ispunjavanje omotnica dostupni na Exapro ključni su za sektore poput marketinga izravne pošte, naplate i obrazovanja, pomažući u učinkovitoj obradi velike količine pošte . Renomirani proizvođači kao što su Pitney Bowes, Kern i Quadient (bivši Neopost) često su predstavljeni, nudeći pouzdane i visokoučinkovite strojeve. Ovi strojevi, prvenstveno u rasponu između 13.000 € i 84.000 €, zadovoljavaju različite veličine omotnica i materijale, s više stanica za umetanje i naprednom programiranošću za prilagođene zadatke. Svestranost u rukovanju različitim veličinama omotnica i mogućnost umetanja više dokumenata čini ih prilagodljivima različitim potrebama industrije. Kupci na Exaprou mogu istražiti niz opcija uzimajući u obzir faktore kao što su kapacitet, brzina, stanje stroja, reputacija robne marke i dodatne značajke koje odgovaraju specifičnim operativnim zahtjevima. Prodavači mogu točno navesti parametre stroja i područja uporabe kako bi privukli relevantne kupce. Exapro pojednostavljuje proces kupnje i prodaje, čineći ga glavnim tržištem za osiguravanje strojeva za obradu omotnica koji su usklađeni s profesionalnim potrebama i proračunskim razmatranjima. Transparentna platforma osigurava donošenje dobro informiranih odluka, poboljšavajući korisničko iskustvo pri kupnji industrijskih strojeva.

Delta-TechniQ BEM-350

Godina: 2016

Stroj za proizvodnju mjehurićastih koverti. Kuverte su izrađene od PE-free papira (Kraft ili Offset). Stroj je potpuno operativan u kontinuiranoj uporabi. Proizveden 2016. Stroj je tehnički u vrlo dobrom stanju. Nikada joj se ništa nije dogodilo. Sve usluge održavanja obavljene na vrijeme i još brže. U kompletu sa strojem prodajemo i Hot-Melt sustav ljepila koji značajno pojeftinjuje izradu kuverti. Moguće …

Umetač koverti Winkler and Dunnebier – W+D W+D - 141 G Blank Fed Envelope Making Machine Malo radno vrijeme

Godina: 1970

Maks. duljina papira 580 cm
Maks jedinica/min 300 /min
Maks. širina papira 73 cm

Umetač koverti Pitney Bowes DI4100

Godina: 2011

Maks. duljina papira 16.2 cm
Maks jedinica/min 166 /min
Maks. širina papira 22.9 cm

Umetač koverti MB Bäuerle autoSET B4-6

Godina: 2012

Maks. duljina papira 25 cm
Maks jedinica/min 233 /min
Maks. širina papira 35.3 cm

Winkler + Dunnebier 102

Godina: 1985

Proizvođač Winkler + Dunnebier Model 102 Ovim strojem dobiva se 5 različitih vrsta koverti. Stroj je u izvrsnom stanju, još uvijek je montiran iu radu, po želji kupca može se rastaviti. Alati za izradu koverti dolaze uz stroj visina kuverte 105,110,125,162,176

Halm EM4

Godina: 1999

Maks. duljina papira 23 cm
Maks. širina papira 40 cm

Umetač koverti Böwe Bell+Howell Intellistar MC

Godina: 2008

Maks. duljina papira 22.9 cm
Maks jedinica/min 133 /min
Maks. širina papira 32.4 cm

Umetač koverti Böwe Bell+Howell Criterion

Godina: 2019

Maks. duljina papira 16.2 cm
Maks jedinica/min 600 /min
Maks. širina papira 22.9 cm

Umetač koverti Böwe Bell+Howell Criterion

Godina: 2008

Maks. duljina papira 16.2 cm
Maks jedinica/min 600 /min
Maks. širina papira 22.9 cm

Umetač koverti Pitney Bowes FL83 (FX)

Godina: 1999

Maks. duljina papira 22.9 cm
Maks jedinica/min 200 /min
Maks. širina papira 32.4 cm

Umetač koverti KAS 465 HS-6

Godina: 2004

Maks. duljina papira 22.9 cm
Maks jedinica/min 100 /min
Maks. širina papira 32.4 cm

Umetač koverti Pitney Bowes Vitesse XPV-06 CD

Godina: 2002

Maks. duljina papira 16.2 cm
Maks jedinica/min 183 /min
Maks. širina papira 22.9 cm

Winkler + Dunnebier 134 Strip and Window Machine Malo radno vrijeme

Godina: 1969

Maks. duljina papira 560 cm
Maks jedinica/min 300 /min
Maks. širina papira 480 cm

Umetač koverti Hensen Packaging Concept HPC SI 350

Godina: ~ 2000

Maks. duljina papira 325 cm
Maks jedinica/min 50 /min
Maks. širina papira 280 cm

Umetač koverti NEOPOST DS-70

Godina: 2007

Maks. duljina papira 16.2 cm
Maks. širina papira 24.8 cm

Cijena na upit

Pogledajte proizvod

GB Ujedinjeno Kraljevstvo


Pitney Bowes APS (Advanced Productivity System)

Godina: 2012

Maks. duljina papira 16.2 cm
Maks jedinica/min 300 /min
Maks. širina papira 22.9 cm

Kern 3500

Godina: 2007

Maks. duljina papira 17.6 cm
Maks jedinica/min 366 /min
Maks. širina papira 25 cm

Umetač koverti Böwe Turbo Premium 154/2-91

Godina: 2009

Maks. duljina papira 16.2 cm
Maks jedinica/min 366 /min
Maks. širina papira 22.9 cm

SITMA C80-750

Godina: 2001

Maks jedinica/min 500 /min

Umetač koverti Pitney Bowes Vitesse XPV-06 CD

Godina:

Maks. duljina papira 16.2 cm
Maks jedinica/min 183 /min
Maks. širina papira 22.9 cm


Aparati za umetanje, umetanje i ispunjavanje omotnica na Exapro: Industrijski strojevi za poboljšane operacije ispisa

Za bezbrojne profesionalce u sektoru tiska, održavanje visokokvalitetnih i učinkovitih strojeva nije samo nužnost – to je spas. Kako proizvodne potrebe rastu, razvijaju se i diverzificiraju, postoji rastuća potražnja za vrhunskom opremom koja može pomoći tvrtkama da ostanu ispred krivulje i zadovolje zahtjeve klijenata s preciznošću i brzinom. Jedna takva kategorija strojeva koji igraju ključnu ulogu u ovom ekosustavu su uređaji za umetanje, umetanje i ispunjavanje omotnica.

Razumijevanje umetača, prilagača i ispunjavatelja omotnica

U središtu mnogih operacija ispisa, posebno onih koji se bave velikim kampanjama slanja pošte, marketinškim projektima ili zamršenom dokumentacijom, leži potreba za ulagačima, omotačima i puniocima.

Aparati za umetanje omotnica: Ovo su strojevi dizajnirani posebno za automatsko stavljanje dokumenata, brošura ili drugih ravnih materijala u omotnice. Mogu varirati od jednostavnih stolnih modela, prikladnih za male operacije, do strojeva za proizvodnju velike količine koji mogu obraditi desetke tisuća omotnica u jednom satu.

Opreme za omotnice: one se prvenstveno fokusiraju na zatvaranje omotnica nakon što je sadržaj umetnut. Oni osiguravaju da sadržaj ostane zaštićen i povjerljiv, čineći ga spremnim za isporuku.

Izvršivači omotnica: Sveobuhvatnije rješenje, ovi sustavi često kombiniraju značajke umetača i omotača, zajedno s dodatnim mogućnostima kao što su sortiranje, žigosanje i adresiranje.

Zašto odabrati Exapro za svoje potrebe strojeva?

Exapro je istaknuto tržište za rabljene industrijske strojeve, platforma na koju profesionalci iz cijelog svijeta dolaze pronaći najbolje u strojevima, uključujući visokokvalitetnu opremu za ispis kuverti.

Za kupce, Exapro nudi prednost pristupa golemom popisu strojeva, koji često uključuje opremu vrhunskih proizvođača i marki. Ova širina izbora osigurava da tvrtke, bez obzira na njihovu veličinu ili specifične potrebe, mogu pronaći savršeni stroj koji odgovara njihovim operacijama. Štoviše, budući da su strojevi rabljeni, često koštaju samo djelić cijene potpuno novih modela, bez kompromisa u kvaliteti ili funkcionalnosti. Naša platforma nudi širok spektar cijena, između 13.000 i 84.000 eura. Ovaj raspon odražava raznolikost modela strojeva, funkcionalnosti, kapaciteta i marki dostupnih na platformi.

Za prodavače, uvrštavanje njihovih strojeva na Exapro znači uključivanje u globalnu publiku potencijalnih kupaca, što olakšava pronalaženje pravog kupca za njihovu opremu. S Exaprovim besprijekornim postupkom uvrštavanja i prodaje, zajedno s njegovom pouzdanom reputacijom u industriji, prodavači mogu biti sigurni u nesmetano iskustvo transakcije.

Proces kupnje ili prodaje na Exaprou učinjen je praktičnim i transparentnim. Platforma osigurava da svi navedeni strojevi prolaze kroz postupak provjere, dodajući dodatni sloj povjerenja za sve uključene strane. Uz pomoć Exaproa, i kupci i prodavači mogu se usredotočiti na ono što je uistinu važno: unapređenje poslovanja i postizanje poslovnih ciljeva.

Za profesionalce u sektoru ispisa koji žele nadograditi, diverzificirati ili pojednostaviti svoje operacije, uređaji za umetanje, omotnice i punilice prisutni na Exaprou nude robusno rješenje. Odabirom Exaproa ne odabirete samo stroj; ulažete u nasljeđe izvrsnosti, učinkovitosti i rasta poduzeća.

 

Glavne prednosti umetača, prilagača i ispunjavatelja omotnica

Ulagači za omotnice, omotnice i ispunjavatelji igraju ključnu ulogu u raznim poslovima, posebno onima koji su uključeni u velike poštanske operacije ili procese detaljne dokumentacije. Ovi strojevi pojednostavljuju i automatiziraju zadatke koji bi inače bili radno intenzivni i dugotrajni. Evo glavnih prednosti uređaja za umetanje, umetanje i ispunjavanje omotnica:

Učinkovitost i brzina: Ovi strojevi mogu obraditi velike količine omotnica u znatno kraćem vremenu u usporedbi s ručnim umetanjem ili pečaćenjem. Ova povećana učinkovitost dovodi do bržeg završetka projekta i mogućnosti rukovanja većim količinama pošte.

Dosljednost: automatizirani strojevi osiguravaju da je svaka omotnica dosljedno ispunjena, zapečaćena i obrađena. Ova ujednačenost ključna je za održavanje profesionalnog izgleda i osiguravanje da su svi dokumenti ili materijali ispravno priloženi.

Ušteda troškova: Dugoročno, ulaganje u takve strojeve može dovesti do značajnih ušteda troškova. Automatiziranjem ovih zadataka, tvrtke mogu smanjiti potrebu za fizičkim radom i povezane troškove. Osim toga, brže vrijeme obrade može dovesti do smanjenih troškova prekovremenog rada i povećanja učinka.

Smanjenje ljudske pogreške: procesi ručnog umetanja i zatvaranja omotnica skloni su pogreškama poput neusklađenosti, promašenih umetanja ili nepropisno zapečaćenih omotnica. Automatizirani strojevi minimiziraju te pogreške, osiguravajući preciznije i pouzdanije rezultate.

Svestranost: Mnogi moderni strojevi nude raznovrsne značajke, poput mogućnosti rukovanja različitim veličinama omotnica ili umetanja više dokumenata u jednu omotnicu. Ova prilagodljivost omogućuje tvrtkama da se bave raznim projektima bez potrebe za više strojeva.

Poboljšana prilagodba: Neki napredni modeli ovih strojeva mogu se programirati za prilagođene zadatke, poput dodavanja specifičnih umetaka u ciljanu poštu ili čak ispis adresa. Ova funkcionalnost omogućuje tvrtkama da prilagode svoje poruke određenoj publici.

Ušteda prostora: Kombiniranjem funkcija umetanja, zatvaranja i ispunjavanja u jedan stroj, tvrtke mogu uštedjeti dragocjeni prostor u usporedbi s odvojenim uređajima za svaki zadatak.

Sigurnost: automatizirani strojevi dizajnirani su imajući na umu sigurnost. Značajke kao što su otkrivanje zaglavljivanja i automatsko isključivanje mogu spriječiti potencijalne nesreće, osiguravajući sigurnije radno mjesto.

Povećana produktivnost: s bržim vremenom obrade i mogućnošću rada uz minimalan nadzor, tvrtke mogu preuzeti više projekata ili klijenata, što dovodi do povećanih prilika za prihod.

Umetači za omotnice, omotnice i punioci nude mnoštvo prednosti, od povećane učinkovitosti i uštede do poboljšane prilagodbe i sigurnosti. Ulaganje u takve strojeve može značajno unaprijediti poslovne procese slanja pošte i dokumentacije, što dovodi do poboljšane produktivnosti i zadovoljstva kupaca.

 

Glavni strojni parametri uređaja za umetanje, umetanje i ispunjavanje omotnica

Kada kupujete ili prodajete uređaje za umetanje, zatvarače i punioce omotnica na tržištu kao što je Exapro, ključno je razmotriti specifične parametre stroja kako biste osigurali da je oprema usklađena s potrebama poslovanja ili očekivanjima potencijalnih kupaca. Ovdje su glavni parametri stroja koje treba uzeti u obzir:

Kapacitet/brzina: Ovo se odnosi na broj omotnica koje stroj može obraditi unutar određenog vremenskog okvira, obično danih kao omotnice po satu (npr. 10 000 omotnica/sat). Ovaj je parametar ključan za razumijevanje glasnoće koju stroj može obraditi.

Kompatibilnost veličine omotnica: Strojevi se razlikuju po veličinama omotnica koje mogu nositi. Osigurajte da uređaj može primiti raspon veličina omotnica koje su vam potrebne, od malih, standardnih veličina do većih formata.

Broj stanica za umetanje: Ovo pokazuje koliko različitih umetaka (npr. brošura, pisama, omotnica za odgovore) uređaj može obraditi u jednom ciklusu. Stroj s više stanica za umetanje omogućuje složenije slanje.

Fleksibilnost materijala: Neki strojevi mogu obraditi širi raspon materijala, od debelih brošura do tankih letaka. Bitno je poznavati kapacitet stroja za upravljanje različitim materijalima.

Mehanizam za brtvljenje: razumjeti vrstu metode zaptivanja koju stroj koristi (npr. vlaženje i zatvaranje, samozatvarajuće omotnice) i njegovu učinkovitost i pouzdanost.

Softver & Mogućnost programiranja: Napredni strojevi mogu doći sa softverskim integracijama koje omogućuju prilagođeno programiranje, upravljanje podacima i druge napredne značajke.

Otisak/veličina: Ovisno o vašem radnom prostoru, morat ćete znati dimenzije stroja kako biste bili sigurni da udobno i učinkovito stane u raspoloživi prostor.

Zahtjevi za napajanje: Provjerite potrošnju energije uređaja i sve posebne električne zahtjeve. To osigurava kompatibilnost s električnom infrastrukturom vašeg objekta.

Sigurnosne značajke: Provjerite sigurnosne mehanizme, kao što su zaustavljanje u nuždi, otkrivanje zaglavljivanja i zaštitni štitnici, posebno ako stroj radi pri velikim brzinama.

Dodatne značajke: neki strojevi nude dodatne značajke kao što su utiskivanje pečata, ispis adrese ili čitanje crtičnog koda. Ovisno o vašim operacijama, ovo bi moglo biti od koristi.

Dostupnost rezervnih dijelova: Osobito za starije modele, osigurajte da su rezervni dijelovi lako dostupni na tržištu. To olakšava eventualne potrebe održavanja i popravka.

Jamstvo & Podrška: Iako rabljeni strojevi možda nemaju jamstvo proizvođača, neki prodavači mogu ponuditi kratkoročna jamstva ili usluge podrške.

Kada stavljate na popis ili razmatrate stroj na platformi kao što je Exapro, detaljne i točne informacije o ovim parametrima mogu pojednostaviti proces kupnje ili prodaje, osiguravajući da su obje strane dobro informirane i mogu donositi pouzdane odluke.

 

Područje upotrebe

U kontekstu kupnje i prodaje na platformi kao što je Exapro, poznavanje područja upotrebe ključno je za potencijalne kupce kako bi bili sigurni da će određeni stroj zadovoljiti njihove operativne potrebe, a za prodavače kako bi svoju opremu točno plasirali pravoj publici. Ovo su glavna područja primjene uređaja za umetanje, umetanje i ispunjavanje omotnica:

Izravna pošta & Marketinške kampanje: Jedan od najistaknutijih korisnika ovih strojeva su tvrtke koje se bave direktnim marketingom poštom. Ovi strojevi pojednostavljuju proces slanja masovne pošte, bilo da se radi o promotivnim letcima, kuponima za popust ili personaliziranim pismima.

Naplata & Obrada izvoda: Financijske institucije, komunalna poduzeća i drugi pružatelji usluga koriste ove strojeve za slanje mjesečnih izvoda, računa i obavijesti svojim klijentima.

Prikupljanje sredstava & Dobrotvorne ustanove: dobrotvorne i neprofitne organizacije često šalju biltene, zahtjeve za donacije i novosti svojim podržavateljima. Ovi strojevi osiguravaju učinkovitu i pravovremenu obradu takvih pošiljaka.

Usluge pretplate: Bilo da se radi o pretplati na časopis, mjesečnim uzorcima proizvoda ili bilo kojoj drugoj usluzi temeljenoj na pretplati, ovi strojevi mogu pomoći u osiguravanju pravovremene dostave materijala pretplatnicima.

E-trgovina & Katalozi: tvrtke za e-trgovinu i tradicionalni trgovci često šalju kataloge proizvoda, promotivne ponude i druge materijale svojim kupcima. Ovi strojevi pomažu u učinkovitoj obradi tako velikih pošiljaka.

Obrazovne ustanove: Škole, koledži i sveučilišta mogu koristiti ove strojeve za slanje pisama za upis, ažuriranja, komunikacije s bivšim studentima i druge institucionalne pošte.

Osiguranje & Zdravstvena skrb: osiguravajuća društva šalju dokumente o policama, obrasce za odštetne zahtjeve i drugu komunikaciju, dok zdravstvene ustanove mogu slati liječnička izvješća, podsjetnike za termine i novosti o zdravstvenom stanju.

Ispis & Izdavačke kuće: Ove tvrtke, koje se često bave ispisom velikih razmjera, mogu imati potrebu za takvim strojevima za slanje svojih tiskanih materijala, knjiga i drugih publikacija.

Prodaja ulaznica & Upravljanje događajima: Tvrtke u sektoru upravljanja događajima mogu koristiti ove strojeve za slanje ulaznica za događaje, propusnica i informativnih brošura.

Određivanjem područja upotrebe prilikom uvrštavanja stroja na Exapro, prodavači mogu privući prave kupce koji djeluju u tim sektorima. Suprotno tome, kupci mogu suziti svoju pretragu na temelju svojih specifičnih industrijskih potreba, osiguravajući da ulažu u strojeve koji su u skladu s njihovim operativnim zahtjevima.

 

Glavni proizvođači uređaja za umetanje, umetanje i ispunjavanje omotnica 

Postoji nekoliko renomiranih proizvođača umetača, omotača i punitelja omotnica. Ako pregledavate tržište kao što je Exapro, mogli biste naići na strojeve nekih od istaknutih:

Pitney Bowes: Dobro poznato ime u industriji pošte i upravljanja dokumentima, Pitney Bowes proizvodi niz uređaja za umetanje koverti i srodnu opremu prikladnu za različite opsege operacija.

Neopost (sada Quadient): Još jedan div u industriji rješenja za slanje pošte, Neopost nudi niz strojeva za obradu omotnica. Od tada su promijenili robnu marku u Quadient, a njihovi su strojevi poznati po pouzdanosti i učinkovitosti.

Kern: vodeći proizvođač u sektoru rješenja za slanje pošte i ispis dokumenata, Kern proizvodi sustave za umetanje koverti visokih performansi prikladne za operacije velike količine.

Bell and Howell: s dugom poviješću u industriji, Bell and Howell imaju niz rješenja za slanje pošte, uključujući uređaje za umetanje i omotnice.

Francotyp-Postalia (FP): FP nudi niz rješenja za slanje pošte, a njihovi uređaji za umetanje omotnica dizajnirani su za male i velike operacije.

Böwe Systec: specijaliziran za rješenja za automatizaciju, Böwe Systec proizvodi umetke za omotnice poznate po svojim brzim operacijama i pouzdanosti.

Müller Apparatebau: Ova tvrtka nudi niz sustava za umetanje kuverti prikladnih za različite potrebe slanja pošte.

MB Bäuerle: poznati po svojim inovativnim rješenjima za slanje i savijanje, MB Bäuerle umetači cijenjeni su zbog svoje preciznosti i učinkovitosti.

Ferag: Iako je više poznat po svojim rješenjima za post-tisak, Ferag također ima liniju sustava za slanje pošte, uključujući umetače za omotnice.

GUK-Falzmaschinen: Iako su prvenstveno poznati po svojim strojevima za savijanje, također proizvode i opremu za obradu omotnica.

Prilikom ocjenjivanja strojeva, uz reputaciju marke, bitno je pogledati specifikacije stroja, starost, stanje i sve dostupne recenzije ili povratne informacije od prethodnih korisnika.