Exapro, vodeće internetsko tržište, nudi impresivan asortiman rabljenih pećnica s više katova, štednjaka i rotacijskih pećnica, zadovoljavajući različite potrebe u sektoru prerade hrane . Ovi strojevi, koji dolaze od renomiranih proizvođača kao što su Bongard, Rational i MIWE, osiguravaju vrhunske performanse i pouzdanost. U rasponu cijena od €6,000 do €19,000, oni pružaju isplativo rješenje za tvrtke, nudeći značajne uštede u odnosu na potpuno novu opremu.

Ovi su strojevi ključni u pekarama, restoranima, hotelima i industrijskoj proizvodnji hrane, pokazujući njihovu svestranost i učinkovitost. Rabljeni stroj tvrtke Exapro osigurava brzo postavljanje, provjerenu pouzdanost i često dolazi s dodatnim prednostima poput nadogradnje ili obnove. Uz detaljne informacije o parametrima stroja, potencijalni kupci mogu donositi informirane odluke, osiguravajući usklađenost strojeva s njihovim radnim zahtjevima.

Bez obzira jeste li nova pekara koja gleda na pećnicu s više podova, restoran koji traži čvrst štednjak ili veliki proizvođač koji razmišlja o rotacijskoj pećnici, Exapro nudi platformu koja kombinira kvalitetu s vrijednošću. Zaronite u Exapro popise i otkrijte savršen spoj za svoje kulinarske pothvate!


Rotaciona pećnica ZUCCHELLI FORNI ROTOR 2C

Godina: 2004

Tip Plin
Vlast 174.4 kW

Rotaciona pećnica ZUCCHELLI FORNI ROTOR 2C

Godina: 2006

Tip Plin
Vlast 162.8 kW

PEĆNICA ELEKTRIČNA DVA PLAMENIKA PARNA I KOLICA Malo radno vrijeme

Godina: 2000

Širina ladice 400 mm
Vlast 390 kW
Tip Električni

Zucchelli Top rotor c1 120//80

Godina: 2009

Širina ladice 120 mm
Vlast 3.5 kW
Tip Gorivo

Gashor Tornado

Godina: 2009

Širina ladice 400 mm
Vlast 9 kW

Bongard 4m2

Godina:

Širina ladice 80 mm
Vlast 35 kW
Tip Plin


GUYON BVT 180

Godina: 2008

Širina ladice 900 mm
Vlast 61 kW
Tip Električni

Agif forni 60/8

Godina: 2016

Širina ladice 6080 mm
Tip Plin

HEIN Universal

Godina: 2003

Širina ladice 190 mm
Tip Plin


Bongard Omega2 Rotaciona pećnica

Godina: ~ 2003

Tip Električni
Vlast 33 kW

Cijena na upit

Pogledajte proizvod

GB Ujedinjeno Kraljevstvo


Stroj za prženje oraha - nehrđajući čelik - 24 kg/h

Godina: 2023

To je šaržna pećnica s električnim grijanjem koja može peći 6 kg po šarži. (Mjereno u volumenu kikirikija) Marka: Pisto Maschinenbau Napravljeno u Njemačkoj Vođeni protok zraka u kombinaciji s oblikom i brzinom miješalice daje ravnomjerno prženje svih vrsta orašastih plodova. Njegov jedinstven način prženja ističe svu aromu orašastih plodova i čuva ih dugo nakon prženja. Zahvaljujući svojoj veličini, jednostavnom …

Fiorini MD

Godina: 2016

Vlast 14 kW

Franz Haas EWB1/2

Godina:

Širina ladice 220 mm
Tip Plin

Hein Shopstone

Godina: 2019

Širina ladice 800 mm
Tip Električni


Franz Haas EWB1/2

Godina:

Širina ladice 220 mm
Tip PlinVišeslojne pećnice, štednjaci i rotacijske pećnice na Exaprou

Navigacija tržištem industrijskih strojeva često može biti težak zadatak. Međutim, kada je u pitanju nabava idealne opreme za vaše poslovanje, posebno u sektoru prerade hrane, Exapro pojednostavljuje proces, čineći ga besprijekornim i učinkovitim. Kako se ulazi u područje proizvodnje hrane, postaje očita važnost pouzdanih i učinkovitih pećnica i štednjaka. Ovdje vas upoznajemo s rabljenim višeslojnim pećnicama, štednjacima i rotacijskim pećnicama dostupnima u Exapro.

U srcu mnogih pekara, restorana i prehrambeno-prerađivačkih industrija leže pećnice, štednjaci i rotacijske pećnice s više katova. Oni su posebno dizajnirani da zadovolje potrebe velike proizvodnje bez ugrožavanja kvalitete proizvoda.

Pećnice s više katova: To su u biti niz pećnica naslaganih jedna na drugu, a svaka radi neovisno. Idealni su za tvrtke koje zahtijevaju da se različiti proizvodi peku na različitim temperaturama istovremeno. Svaki špil se može kontrolirati pojedinačno, nudeći neusporedivu svestranost.

Štednjaci: Industrijski štednjaci su robusni, dizajnirani da podnose zahtjeve velike proizvodnje hrane. Njihova primarna funkcija je osigurati postojanu i ravnomjernu toplinu, osiguravajući da jela budu savršeno pečena svaki put.

Rotacijske pećnice: Cijenjene u pekarskoj industriji, rotacijske pećnice odlikuju se svojim rotirajućim platformama za pečenje. Ova rotacija osigurava ravnomjerno pečenje proizvoda, što rezultira dosljednom kvalitetom i teksturom. Ove su pećnice posebno prikladne za pečenje kruha, peciva i drugih sličnih proizvoda.

Prednost Exapro

Odluka za kupnju ili prodaju rabljenih industrijskih strojeva putem Exaproa nudi niz pogodnosti. Jedna od primarnih pogodnosti je ogromna mreža i doseg koji pruža Exapro. S bezbrojnim profesionalcima i tvrtkama povezanim putem platforme, osigurava da prodavači dobiju pravu vidljivost, dok kupci imaju mnoštvo izbora za odabir.

Za one koji su zabrinuti za autentičnost i kvalitetu strojeva, Exapro pomno provjerava svaki navedeni proizvod, osiguravajući da ono što vidite bude upravo ono što dobivate. Ovaj robusni proces osiguranja kvalitete osigurava bezbrižnost kupaca. Štoviše, Exapro pruža platformu na kojoj su pregovori transparentni, a transakcije sigurne, potpomognuta timom stručnjaka koji nude podršku na svakom koraku.

Kupnjom rabljenih strojeva tvrtke mogu ostvariti značajne uštede bez kompromisa u kvaliteti. Na Exaprou, cijene rabljenih višeslojnih pećnica, štednjaka i rotacijskih pećnica obično se kreću između 6000 i 19 000 eura. Ovaj asortiman dokaz je raznolikog niza strojeva u ponudi, prilagođenih različitim razmjerima proizvodnje, funkcionalnostima i jedinstvenim značajkama. 

S obzirom da su mnogi od ovih strojeva napravljeni da traju, nabava rabljenih je ekonomski mudra odluka. S druge strane, prodavači mogu osigurati da njihovi strojevi, koji možda leže u stanju mirovanja ili nedovoljno iskorišteni, pronađu novi dom gdje se cijene i iskorištavaju u svom punom potencijalu.

U zamršenom svijetu obrade hrane, gdje su preciznost i dosljednost najvažniji, pravi strojevi mogu napraviti veliku razliku. Bez obzira jeste li tvrtka koja želi nadogradnju, smanjenje ili diverzifikaciju, ili možda novopridošlica koja želi ući u industriju, Exapro kolekcija rabljenih višeslojnih pećnica, štednjaka i rotacijskih pećnica nudi rješenje skrojeno za vaše potrebe. Uronite u svijet Exaproa i otključajte beskrajne mogućnosti za svoje napore u preradi hrane.

 

Glavne prednosti višeslojnih pećnica, štednjaka i rotacijskih pećnica

Rabljene višeslojne pećnice, štednjaci i rotacijske pećnice sastavni su dijelovi u industriji prerade hrane, posebno u velikim pekarama, restoranima i drugim kulinarskim okruženjima. Odabir rabljene opreme u ovim kategorijama donosi niz prednosti:

Isplativost: Kupnja rabljenih strojeva nudi značajne financijske uštede u usporedbi s ulaganjem u potpuno novu opremu. Za tvrtke s ograničenim proračunom ili novoosnovane, ova razlika u troškovima može značajno smanjiti kapitalne izdatke.

Brzo postavljanje: Za razliku od novih strojeva koji mogu imati duga vremena za proizvodnju i isporuku, rabljena oprema je lako dostupna. To osigurava da ih tvrtke mogu brzo integrirati i početi koristiti bez produljenih razdoblja čekanja.

Prednosti amortizacije: Novi strojevi brže se amortiziraju u prvim godinama svog životnog ciklusa. Kupnjom rabljene opreme tvrtke mogu zaobići ovu strmu krivulju amortizacije, osiguravajući bolji povrat ulaganja ako kasnije odluče prodati stroj.

Isprobano i testirano: rabljeni strojevi već su bili u funkciji i stoga su njihove performanse i pouzdanost testirani u stvarnim uvjetima. Ovo može ponuditi kupcu više povjerenja u mogućnosti stroja.

Prednosti za okoliš: Odabir rabljenih strojeva doprinosi održivosti. Produžuje životni vijek opreme, osigurava da se manje resursa koristi za proizvodnju novih strojeva i smanjuje otpad koji se šalje na odlagališta.

Svestranost u operacijama:

  • Pećnice s više katova: naslagani dizajn omogućuje da se različiti proizvodi peku na različitim temperaturama istovremeno. Svaki špil može raditi neovisno, što ga čini idealnim za različite linije proizvoda.
  • Štednjaci: Industrijski štednjaci nude dosljednu i ravnomjernu raspodjelu topline, osiguravajući da su jela stalno dobro pečena.
  • Rotacijske pećnice: Mehanizam rotacije osigurava ravnomjerno pečenje, što je ključno za proizvode poput kruha i peciva gdje je dosljedna kvaliteta ključna.

Nadogradnje & Obnove: Mnogi rabljeni strojevi su nadograđeni ili obnovljeni od strane njihovih prethodnih vlasnika, dodajući vrijednost u smislu poboljšanih značajki ili poboljšanih performansi.

Vrijednost pri preprodaji: Kvalitetni strojevi, čak i ako se koriste, zadržavaju pristojnu vrijednost pri preprodaji. Ovo posebno vrijedi za renomirane marke ili strojeve u dobrom radnom stanju. Ako tvrtke trebaju unaprijediti ili promijeniti svoje poslovanje, mogu nadoknaditi dio svoje investicije prodajom opreme.

Iako je privlačnost potpuno novih strojeva neosporna, opipljive prednosti odabira rabljenih višeslojnih pećnica, štednjaka i rotacijskih pećnica čine ih održivim i često mudrim izborom za mnoge tvrtke u sektoru prerade hrane.</ p>

 

Glavni parametri stroja za višeslojne pećnice, štednjake i rotacijske pećnice

Kada kupujete ili prodajete rabljene višeslojne pećnice, štednjake i rotacijske pećnice na tržištu kao što je Exapro, bitno je dobro se upoznati s ključnim parametrima stroja kako biste bili sigurni da radite dobro ulaganje ili da osigurate poštenu prodaju . Ovo su primarni parametri koje treba uzeti u obzir:

Kapacitet/veličina:

  • Za pećnice s više ploča: Broj ploča i veličina svake ploče odredit će ukupnu dostupnu površinu za pečenje.
  • Za štednjake: Uzmite u obzir broj plamenika ili zona za kuhanje.
  • Za rotacijske pećnice: Pogledajte veličinu i koliko ladica ili rešetki može držati istovremeno.

Izvor energije: Ovi se strojevi mogu pokretati strujom, plinom ili drugim gorivima. Izvor energije može utjecati na operativne troškove, učinkovitost i zahtjeve za instalaciju.

Raspon i ujednačenost temperature: Provjerite temperaturni raspon koji pećnica ili štednjak može postići i koliko je ujednačeno može održavati u cijelom području kuhanja ili pečenja.

Značajke upravljanja: Moderni strojevi mogu imati digitalne kontrole, programabilne postavke i značajke automatizacije. Stariji modeli mogu imati ručne kontrole.

Sustav ventilacije i ispušnih plinova: Posebno važno za jedinice na plin, posjedovanje robusnog ventilacijskog sustava osigurava siguran i učinkovit rad.

Marke i modeli: etablirane robne marke često imaju reputaciju kvalitete, izdržljivosti i pouzdane usluge nakon prodaje. Određeni model također može pružiti uvid u značajke i performanse stroja.

Potrošnja energije: Osobito za električne jedinice, razumijevanje zahtjeva za napajanjem stroja može dati ideju o operativnim troškovima.

Dimenzije i tlocrt: Fizička veličina stroja odredit će hoće li udobno stati unutar predviđenog prostora.

Prenosivost: Neke jedinice mogu imati kotače ili se mogu lako pomicati, što može biti prednost za određene postavke.

Certifikati: Osobito važno za preradu hrane, osigurajte da se stroj pridržava regionalnih ili industrijskih sigurnosnih i zdravstvenih standarda.

Dodatne značajke: Neke pećnice dolaze s ubrizgavanjem pare, kamenim bazama ili drugim jedinstvenim značajkama koje mogu biti korisne za posebne potrebe pečenja.

Sigurnosne značajke: Provjerite sigurnosne mehanizme poput automatskog isključivanja, sigurnosnih ventila i drugih zaštitnih mjera koje osiguravaju siguran rad.

Prilikom izlistavanja ili kupnje na platformi kao što je Exapro, pružanje ili traženje detaljnih informacija o ovim parametrima osigurava transparentnost i pomaže kupcima i prodavačima da donesu informirane odluke. Uvijek zapamtite, što su informacije detaljnije i točnije, to će transakcija biti lakša.

 

Područje upotrebe

Kada se govori o području upotrebe višeslojnih pećnica, štednjaka i rotacijskih pećnica, posebno u kontekstu kupnje i prodaje na tržištu kao što je Exapro, to se odnosi na industrije ili sektore u kojima se ti strojevi obično koriste. Razumijevanje područja uporabe osigurava da strojevi odgovaraju predviđenoj namjeni i zadovoljavaju operativne zahtjeve, a ovdje su glavna područja primjene ovih strojeva:

Pekare i slastičarnice: Ovo su možda najčešći korisnici višeslojnih i rotacijskih pećnica. Pekarama su potrebni ovi strojevi za masovnu proizvodnju kruha, peciva, kolača i drugih peciva. Sposobnost rukovanja s više serija ili različitim proizvodima istovremeno čini ih glavnim proizvodom u ovom sektoru.

Restorani i kafići: I višekatne pećnice i štednjaci sastavni su dio komercijalnih kuhinja, gdje se razna jela moraju pripremati istovremeno. Od pečenja do roštiljanja, ovi strojevi obavljaju niz kulinarskih zadataka.

Hoteli i ugostiteljske usluge: veliki hoteli s vlastitim pekarama ili ekspanzivnim kuhinjama često koriste ove strojeve. Ugostiteljske usluge, posebno one koje se bave velikim događajima, također imaju koristi od učinkovitosti i kapaciteta ovih pećnica i štednjaka.

Industrijska proizvodnja hrane: Tvrtke koje se bave proizvodnjom hrane velikih razmjera, poput proizvođača smrznute pizze ili unaprijed zapakiranih pekarskih proizvoda, koriste ove strojeve zbog njihovih visokih učinaka.

Specijalizirana prodajna mjesta: Pizzerije ili specijalizirane trgovine kruha, koje su usredotočene na određene proizvode, ali u većem opsegu, često ulažu u višeslojne ili rotacijske pećnice kako bi zadovoljile svoje proizvodne potrebe.

Postrojenja za istraživanje i razvoj (R&D): Tvrtke za hranu i piće s odjelima za istraživanje i razvoj mogu koristiti ove strojeve za testiranje novih recepata ili proizvoda.

Maloprodaja i supermarketi: neki veliki trgovački lanci ili supermarketi imaju vlastite pekare koje koriste ove strojeve za dnevnu proizvodnju svježeg proizvoda.

Razumijevanje područja upotrebe posebno je ključno u kontekstu kupnje i prodaje na Exaprou, budući da jamči da su transakcije više ciljane, osiguravajući da obje strane izvuku maksimalnu vrijednost iz posla.

 

Proizvođači višeslojnih pećnica, štednjaka i rotacijskih pećnica

Postoji nekoliko renomiranih proizvođača poznatih po proizvodnji visokokvalitetnih višeslojnih pećnica, štednjaka i rotacijskih pećnica. Dok dostupnost određenih marki i modela može varirati na Exaprou u bilo kojem trenutku, ovo su neki renomirani proizvođači na čiju biste opremu mogli naići:

Bongard: cijenjena francuska robna marka Bongard već je desetljećima u industriji opreme za pečenje, proizvodeći široku paletu pekarskih pećnica uključujući višeslojne i rotacijske pećnice.

Rational: Poznat po svojim konvektomatima i naprednim sustavima kuhanja, Rational je glavni igrač u industriji, zadovoljavajući potrebe restorana i velike proizvodnje hrane.

Wachtel: Ovaj njemački proizvođač poznat je po svojim izdržljivim i učinkovitim pećnicama na podovima i rotacijskim pećnicama, posebno u sektoru zanatskih pekara.

Pavailler: Još jedna poznata francuska robna marka, Pavailler, proizvodi niz opreme za pečenje, uključujući pećnice s više katova pogodne za razne veličine pekarnica.

MIWE: Globalno priznata robna marka, MIWE nudi široku lepezu opreme za pečenje, uključujući podne i rotacijske pećnice, poznate po svojoj pouzdanosti i inovativnosti.

Polin: Talijanska robna marka Polin proizvodi niz opreme za pečenje, uključujući višeslojne i rotacijske pećnice koje su prepoznate po svojoj izradi i performansama.

Baker Perkins: s poviješću dužom od jednog stoljeća, ova tvrtka sa sjedištem u Velikoj Britaniji specijalizirana je za opremu za sektore pekarstva, keksa i slastica.

Sveba Dahlen: Podrijetlom iz Švedske, Sveba Dahlen poznata je po svojoj inovativnoj pekarskoj opremi, uključujući podne i rotacijske pećnice koje zadovoljavaju razne potrebe pečenja.

Mondial Forni: talijanski proizvođač koji se proslavio proizvodnjom pouzdanih i tehnološki naprednih višeslojnih i rotacijskih pećnica za pekare.

Revent: globalna robna marka u pekarskoj industriji, Revent proizvodi visokokvalitetne rotacijske pećnice, peći na podovima i drugu pekarsku opremu.

UNOX: Poznat po svojoj komercijalnoj opremi za kuhanje, UNOX proizvodi širok raspon pećnica, uključujući verzije s više katova, pogodne za različite kulinarske postavke.

Važno je napomenuti da iako su ovi proizvođači prepoznati u industriji po svojoj kvaliteti i inovativnosti, specifična dostupnost njihovih strojeva na platformama kao što je Exapro može varirati na temelju popisa u bilo kojem trenutku. Bilo da ste kupac ili prodavač, razumijevanje reputacije i asortimana proizvoda ovih proizvođača može pomoći u donošenju informiranih odluka na tržištu.