Exapro nudi niz rabljene pekarske opreme, uključujući djelače tijesta, kalupe i strojeve za lijevanje listova, po cijeni između 6.000 € i 37.000 €</ jak>. Ovi strojevi, poznati po poboljšanju konzistentnosti i učinkovitosti, naširoko se koriste u pekarnicama, objektima za proizvodnju pizze i tjestenine. Oni doprinose kvalitetnijem rezultatu, smanjenju troškova rada i olakšavaju skalabilnost operacija. Ključni parametri koje treba uzeti u obzir pri odabiru ovih strojeva uključuju, između ostalog, raspon težine, učinak, konzistenciju tijesta i zahtjeve za snagom. Renomirani proizvođači ovih strojeva uključuju Rondo, Bongard, Sottoriva, Rheon, Rademaker i Fritsch, svi poznati po svojoj robusnoj, pouzdanoj i inovativnoj pekarskoj opremi. Odlukom za rabljene strojeve tvrtke Exapro osiguravate isplativ pristup ovim vrhunskim markama. Bilo da se radi o obrtničkoj pekarnici ili industrijskom proizvodnom objektu, naš asortiman strojeva zadovoljava sve razmjere, osiguravajući preciznost i pouzdanost u vašem procesu pripreme tijesta.

Razdjelnik za tijesto FRITSCH DS-600-HV-L

Godina: 2001

3 valjka Daugh ekstruder U dobrom stanju, autonoman (može se priključiti odvojeno od linije). Radna širina 600 mm, debljina tijesta od 6-60 mm

Linija Rondo pss6301 s novim pokretnim trakama i automatskim sustavom prskanja Vruća ponuda

Godina: 2011

Rondo linija s novim pokretnim trakama i automatskim sustavom prskanja žumanjka ili vode s automatskim odlaganjem na tanjure za izradu brioche kolača, uskršnjih zečića, srca, dizanih kolača od lisnatog tijesta, čokoladnih kolača itd., s uključenim kalupima, u savršenom stanju

Razdjelnik za tijesto König Mini Rex 4000

Godina: 2007

Izlaz 4000 u/h
Težina tijesta max. 140 g
Težina tijesta min. 35 g

Razdjelnik za tijesto JAC Tradiform

Godina: 2016

Težina tijesta min. 150 g
Težina tijesta max. 900 g

4.620 €

Pogledajte proizvod

GB Ujedinjeno Kraljevstvo


AUTOMATSKA DJELICA TIJESTA DAUB

Godina: 2021

Težina tijesta min. 16 g
Težina tijesta max. 440 g

Razdjelnik za tijesto Turbo Rotary filling line

Godina: 2011

Turbo Rotary Rotacijska linija za punjenje 2011, nehrđajuća, rotacijska linija za punjenje, sastoji se od Turbo D253P depozitora, denestera, aplikatora za poklopce i zatvarača za poklopce i izlazne trake, prethodno korištena za punjenje četiri posude s umakom u višestrukom pakiranju, dimenzija alata 100 mm x 100 mm, kontrola na dodirnom zaslonu, 3Ph

Cijena na upit

Pogledajte proizvod

GB Ujedinjeno Kraljevstvo


Razdjelnik za tijesto Fritz Meili Zurich (Suisse) 60

Godina:

Fritz Meili Zurich Double Z mikser nezaobilazan je u svijetu pečenja i slastičarstva. Njegov robustan dizajn i vrhunska tehnologija miješanja čine ga nezamjenjivim sredstvom u komercijalnim kuhinjama. Od tijesta za kruh i peciva do specijalnih poslastica, ovaj mikser osigurava postojanu konzistenciju i kvalitetu u svakoj seriji. Ključne tehničke specifikacije: Stanje: Ovaj je blender dostupan u vrlo dobrom stanju, što jamči …

Koenig Mini Rex 4000 Futura stroj za rolanje peciva s 2 džepa i stanicom za oblikovanje DR-RR 400

Godina: 2007

Izlaz 4000 u/h
Težina tijesta max. 160 g
Težina tijesta min. 25 g

Bartech BAR 10

Godina: 2012

Izlaz 1500 u/h
Težina tijesta max. 600 g
Težina tijesta min. 100 g

Razdjelnik za tijesto Fiamma Forni 1000

Godina:

Fiamma Forni valjkasta pila - proizvođač: Fiamma Forni - Italija - radna širina: 1000 mm Uključeno: - 5 vrsta oklagija - 1 žljeboviti valjak

Koenig Combi line KCL/4 modularna linija punđica

Godina: 2007

Izlaz 9000 u/h
Težina tijesta max. 85 g
Težina tijesta min. 35 g

Razdjelnik za tijesto Dowson B51C

Godina: 2016

Dowson rezač kruha Model: B51C Potpuno automatski rezač kruha, konstruiran za rukovanje različitim kruhovima, do 100 kruhova u minuti, dolazi s dvije različite glave za rezanje, ukupne duljine 2800 mm, 3 Ph

Cijena na upit

Pogledajte proizvod

GB Ujedinjeno Kraljevstvo


Werner & Pfleiderer Selecta Modular V60 Combi linija za rolanje punđi

Godina: 2017

Izlaz 7500 u/h
Težina tijesta max. 150 g
Težina tijesta min. 20 g

Razdjelnik za tijesto Belshaw Mark VI

Godina: 2018

Belshaw Mark VI automatska friteza za krafne 4 široke automatske friteze za krafne, 1000+ krafni na sat, podesiva brzina, tajmer i kontrola temperature, s ulaznim transporterom, 1 Ph

Cijena na upit

Pogledajte proizvod

GB Ujedinjeno Kraljevstvo


Razdjelnik za tijesto Konig Mini Rex GS2000

Godina: 2003

Izlaz 4000 u/h
Težina tijesta max. 118 g
Težina tijesta min. 25 g

Razdjelnik za tijesto Friul Co srl. M44/700

Godina:

Težina tijesta min. 300 g
Težina tijesta max. 650 g

Razdjelnik za tijesto Konig Industrial bun roll line

Godina: 2013

Izlaz 12000 u/h
Težina tijesta max. 200 g
Težina tijesta min. 30 g

Razdjelnik za tijesto NNP Rotary moulder

Godina: 2017

NNP Rotaciona mašina za oblikovanje Nehrđajući, trake dimenzija 2250 mm x 650 mm, 650 mm rotacijska mašina za kalupljenje, prethodno korištena za podloge za pizzu, s gornjom mlaznicom za prskanje ulja

5.220 €

Pogledajte proizvod

GB Ujedinjeno Kraljevstvo


Konig Mini Rex 4000 s formstationom

Godina: 2005

Izlaz 4000 u/h
Težina tijesta max. 140 g
Težina tijesta min. 25 g

Konig Mini Rex 4000 mašina za oblikovanje valjaka

Godina: 2003

Izlaz 4000 u/h
Težina tijesta max. 140 g
Težina tijesta min. 25 g


Sveobuhvatni vodič za pekarstvo - strojevi za dijeljenje tijesta, kalupi i listovi

Kako se pekarska industrija razvija, tako se razvija i tehnologija koja se koristi za pojednostavljenje procesa i stvaranje iznimnih, dosljednih proizvoda. U Exaprou smo ponosni što nudimo širok raspon rabljenih industrijskih strojeva koji će zadovoljiti sve vaše potrebe za pečenjem. Danas ćemo se usredotočiti na bitne dijelove opreme za svakog ozbiljnog pekara - djelitelje tijesta, kalupe i strojeve za limove. Ovi robusni uređaji nezamjenjivi su u području pečenja velikih razmjera i obrade hrane, omogućujući učinkovitost i dosljednost, koji su ključni u ovoj industriji.

Razdjelnici tijesta

Razdjelnici tijesta bitan su dio svake velike operacije pečenja, omogućujući mogućnost brzog i preciznog dijeljenja tijesta u ispravne težine za različite proizvode. Bez obzira proizvodite li štruce kruha, peciva ili peciva, razdjelnici tijesta jamče ujednačenost svih vaših peciva.

U Exapro-u, naš katalog uključuje niz djelitelja tijesta, od kojih se svaki može pohvaliti različitim mogućnostima u smislu težine i učinka tijesta. Od volumetrijskih razdjelnika za najosjetljivija tijesta, do hidrauličkih razdjelnika za gušće smjese, ovi strojevi obećavaju preciznost i učinkovitost. Iako su rabljeni, naši su strojevi vrhunske kvalitete, temeljito su pregledani i održavani kako bismo bili sigurni da rade kao novi.

Modači za tijesto

Ako želite napraviti kruh specifičnog oblika, tada je model za tijesto oprema koja vam je potrebna. Aparat za oblikovanje tijesta pojednostavljuje proces oblikovanja tijesta u mnoštvo oblika, od bageta do limenih štruca, do specijaliteta kruha.

Kod naših kalupa možete očekivati ​​značajke kao što su podesive kalupne ploče i tlačne ploče, što vam omogućuje da prilagodite proces kalupljenja svojim jedinstvenim zahtjevima. Osim toga, dizajnirani su za jednostavno čišćenje i malo održavanja, što znači manje zastoja i veću produktivnost.

Strojevi za limove

Strojevi za lim igraju ključnu ulogu u proizvodnji peciva, lisnatog tijesta i podloga za pizzu. Ovi strojevi kontinuirano ravnaju tijesto na jednoliku debljinu, stvarajući postojanu osnovu za daljnje faze proizvodnje.

Nudimo niz strojeva za limove koji mogu raditi s različitim konzistencijama tijesta i nude različite postavke debljine. Napravljeni su da izdrže zahtjeve proizvodnje velikog kapaciteta i dizajnirani za jednostavnu upotrebu i dugovječnost.

Exapro osigurava da su svi prodani strojevi u izvrsnom radnom stanju, unatoč tome što su rabljeni, te nudi potpunu transparentnost. Možete nam vjerovati da ćemo vam pružiti pouzdanu, isplativu opremu koja zadovoljava vaše potrebe za pečenjem i preradom hrane.

Ulaganje u kvalitetne rabljene strojeve tvrtke Exapro ne znači samo značajne uštede troškova, to također znači da ulažete u isprobanu i testiranu opremu, potpomognutu našom predanošću kvaliteti i zadovoljstvu kupaca.

Kupnja rabljenih strojeva je ekonomski pametna odluka koju donose brojne tvrtke širom svijeta. U Exaprou nudimo mnoštvo rabljenih industrijskih strojeva za procese pečenja, a svi oni nude fantastičnu vrijednost za vaše ulaganje. Za strojeve za dijeljenje tijesta, kalupe i listove, naš asortiman kreće se između €6,000 i €37,000, nudeći niz opcija koje odgovaraju različitim proračunskim ograničenjima.

U Exaprou se ponosimo što nudimo kvalitetne rabljene strojeve koji postižu savršenu ravnotežu između cijene i funkcionalnosti. Sa širokim rasponom cijena i mogućnosti, imamo strojeve za opskrbu pekarnicama svih veličina i razmjera. Kao i uvijek, ulaganje u rabljene strojeve tvrtke Exapro znači da ne samo da štedite novac, već također dobivate pristup provjerenoj, pouzdanoj opremi koja izdržava test vremena.

Bez obzira na vaše zahtjeve, bilo da se radi o djeliteljima tijesta, kalupima ili strojevima za limove, u Exaprou ćete pronaći mnoštvo opcija prilagođenih svakom proračunu, sa svim značajkama potrebnim za pojednostavljenje procesa pečenja i proizvodnju vrhunskog pečenja roba. Istražite naš online katalog danas kako biste pronašli idealne strojeve za potrebe vaše pekare.

 

Glavne prednosti djelitelja tijesta, kalupa i strojeva za limove

Bilo da vodite lokalnu pekaru ili veliku industrijsku pekaru, učinkovitost, dosljednost i kvaliteta najvažniji su. Implementacija strojeva za dijeljenje tijesta, kalupa i listova u vašu proizvodnu liniju može pružiti mnoštvo prednosti, uključujući:

Poboljšana konzistencija: Ovi strojevi pružaju preciznost i ujednačenost u svakom pogledu, od težine i veličine dijelova tijesta u razdjelnicima, do oblika u kalupima, i debljina u strojevima za limove. To osigurava da svako pecivo koje napusti vašu pekarnicu ispunjava iste visoke standarde.

Povećana proizvodna učinkovitost: Automatizacijom ključnih koraka u procesu pečenja, ovi strojevi drastično smanjuju vrijeme potrebno za pripremu tijesta. To omogućuje vašoj pekarnici da s lakoćom ispuni veće narudžbe i kraće rokove, čime se povećava ukupna produktivnost.

Smanjeni troškovi rada: smanjenjem potrebe za ručnim unosom u procesu pripreme tijesta, ovi strojevi mogu smanjiti troškove rada. Manje vremena potrošenog na ručno dijeljenje, oblikovanje i rastavljanje tijesta znači više vremena za vaše osoblje da se usredotoče na druge aspekte poslovanja.

Poboljšana kvaliteta: automatizacija koju ovi strojevi pružaju smanjuje mogućnost ljudske pogreške, pridonoseći ukupnoj kvaliteti gotovog proizvoda. Dosljedna priprema tijesta dovodi do boljih rezultata pečenja, što u konačnici povećava zadovoljstvo kupaca.

Skalabilnost: Ovi strojevi omogućuju učinkovitije povećanje vaših pekarskih operacija. Bilo da trebate povećati proizvodnju zbog sezonske gužve ili dugoročnog rasta, djelitelji tijesta, kalupi i strojevi za limove mogu lako podnijeti veće količine proizvodnje.

Svestranost: mnogi od ovih strojeva mogu rukovati širokim rasponom vrsta tijesta i proizvoda. Bez obzira proizvodite li kruh, peciva ili podloge za pizzu, pravi strojevi mogu se prilagoditi vašim jedinstvenim proizvodnim potrebama.

Izdržljivost: Dizajnirani za tešku industrijsku upotrebu, ovi su strojevi napravljeni da traju. Unatoč tome što su rabljeni, strojevi koje nudi Exapro pomno su održavani i pregledavani, čime se osigurava da mogu izdržati zahtjeve užurbanih pekarskih okruženja.

Ulaganje u djelitelje tijesta, kalupe i strojeve za limove za vaše pekarske operacije dobra je poslovna odluka. Ovi strojevi ne samo da poboljšavaju učinkovitost i kvalitetu vašeg proizvoda, već mogu dugoročno značajno doprinijeti rastu i uspjehu vaše pekare.

 

Glavni parametri stroja za djelitelje tijesta, kalupe i strojeve za izradu listova

Razumijevanje ključnih parametara pekarske opreme presudno je za odabir pravih strojeva za vaše specifične potrebe. Evo glavnih parametara koje treba uzeti u obzir pri procjeni djelitelja tijesta, kalupa i strojeva za limove:

Razdjelnici tijesta

Raspon težine: ovo određuje najmanju i najveću težinu komada tijesta koje stroj može podijeliti. Ovaj bi se raspon trebao uskladiti s proizvodima koje proizvodi vaša pekara.

Izlaz: Broj komada tijesta koje stroj može podijeliti u određenom vremenskom okviru, često se mjeri po satu.

Konzistencija tijesta: Neki razdjelnici dizajnirani su za rukovanje određenim vrstama tijesta ili konzistencije bolje od drugih, od vrlo mekog tijesta do gustih, teških smjesa.</ p>

Dimenzije: Veličina samog stroja je presudna, osobito ako vaša pekarnica ima ograničen prostor.

Zahtjevi za napajanjem: Različiti modeli mogu imati različite potrebe za napajanjem i ključno je osigurati da ih vaša pekarnica može zadovoljiti.

Modači za tijesto

Raspon oblikovanja: ovo se odnosi na različite oblike i veličine u koje stroj može oblikovati tijesto.

Izlaz: Broj oblikovanih komada tijesta koje stroj može proizvesti u određenom vremenskom okviru.

Prilagodljivost: neki strojevi dopuštaju prilagodbe ploča za kalupljenje i tlačnih dasaka, nudeći veću fleksibilnost u oblikovanju tijesta.

Dimenzije: Kao i kod razdjelnika, veličina stroja je važan faktor koji treba uzeti u obzir.

Zahtjevi za napajanje: Provjerite jesu li električni zahtjevi stroja kompatibilni s napajanjem vaše pekare.

Strojevi za limove

Raspon debljine: Ovaj parametar označava minimalnu i maksimalnu debljinu tijesta koju stroj može proizvesti.

Širina: ovo vam govori koliko širok može biti list tijesta. Širi strojevi mogu proizvesti veće listove tijesta.

Izlaz: Slično drugim strojevima, ovo pokazuje koliko tijesta stroj može obraditi u određenom vremenskom okviru.

Dimenzije: Otisak stroja ključan je za njegovo uklapanje u raspoloživi prostor vaše pekare.

Zahtjevi za napajanje: Opet, kompatibilnost s električnim sustavom vaše pekare je obavezna.

Kada pregledavate Exapro katalog rabljenih strojeva, ovi bi vam parametri trebali biti u prvom planu. Uspoređujući ove parametre s potrebama vaše pekare, možete odabrati opremu koja će pružiti najbolju izvedbu i najveću vrijednost za vaše operacije.

 

Područje upotrebe za pekarstvo

Razdjelnici tijesta za pekare, kalupi i strojevi za lijevanje imaju širok raspon primjena u raznim sektorima unutar prehrambene industrije. Ovdje su neka od ključnih područja upotrebe ovih strojeva:

Razdjelnici tijesta

Pekare: i male pekare i veliki industrijski pekarski objekti koriste razdjelnike tijesta za točno raspoređivanje tijesta za kruh, kiflice, peciva i druge pekarske proizvode .

Pogoni za proizvodnju pizza: Razdjelnici tijesta koriste se za dijeljenje tijesta za podloge za pizze, osiguravajući dosljednost u veličini i težini svih pizza.

Slastičarnice: Trgovine koje proizvode peciva, krafne i slične proizvode također imaju koristi od dosljednosti i učinkovitosti koju nude djelitelji tijesta.

Modači za tijesto

Pekare: kalupi za tijesto prvenstveno se koriste u pekarama za oblikovanje tijesta u posebne oblike kao što su štruce, baguette ili kiflice.

Proizvođači specijaliziranih kruhova: tvrtke koje proizvode specijalitete ili obrtničke kruhove također koriste kalupe za izradu jedinstvenih, dosljednih oblika.

Strojevi za limove

Pekare i slastičarne: strojevi za limove kritični su u pekarnicama i slastičarnicama jer stvaraju jednolike listove tijesta za peciva, kroasane, lisnata peciva, i više.

Pogoni za proizvodnju pizze: Ovi se strojevi također koriste za ravnanje tijesta za podloge za pizze, osiguravajući jednaku debljinu preko cijele podloge.

Pogoni za proizvodnju tjestenine: Proizvođači tjestenine također koriste strojeve za izradu listova tijesta za izradu listova tijesta za proizvode kao što su lazanje ili punjene vrste tjestenine.

Ukratko, ovi su strojevi svestrani i pokazali su se korisnima u širokom spektru objekata za proizvodnju hrane. Bez obzira proizvodite li kruh, peciva, pizzu ili tjesteninu, djelitelji tijesta, kalupi i strojevi za listove mogu poboljšati konzistenciju, učinkovitost i kvalitetu vaših proizvoda.

 

Vodeći proizvođači djelitelja tijesta, kalupa i strojeva za limove

Postoji nekoliko dobro etabliranih proizvođača poznatih po proizvodnji visokokvalitetnih pekarskih strojeva, uključujući djelitelje tijesta, kalupe i strojeve za limove. Evo nekih ključnih imena u industriji:

Rondo: švicarska tvrtka s dugom poviješću, Rondo proizvodi širok raspon visokokvalitetne pekarske opreme, uključujući dijelove za tijesto, kalupe i listove strojevi. Poznati su po svom inovativnom dizajnu i robusnim, pouzdanim strojevima.

Bongard: Bongard, francuska tvrtka, proizvodi pekarsku opremu više od 90 godina. Njihovi strojevi, koji uključuju djelitelje tijesta i kalupe, naširoko se koriste u obrtničkim i industrijskim pekarnicama diljem svijeta.

Sottoriva: talijanski proizvođač Sottoriva poznat je po širokom asortimanu pekarskih strojeva. Njihovi proizvodi, koji uključuju djelitelje i kalupe za tijesto, dizajnirani su da budu jednostavni za korištenje, izdržljivi i pouzdani.

Rheon: Ova japanska tvrtka vodeći je proizvođač strojeva za preradu hrane, uključujući strojeve za dijeljenje tijesta, kalupe i strojeve za limove. Rheon je poznat po svojoj inovativnoj, visokokvalitetnoj opremi.

Rademaker: Rademaker, nizozemska tvrtka, proizvodi pekarsku opremu više od 40 godina. Nude širok raspon strojeva, uključujući djelitelje tijesta, kalupe i strojeve za limove, a cijenjeni su zbog svoje usredotočenosti na inovacije i učinkovitost.

Fritsch: njemačka tvrtka Fritsch poznata je po proizvodnji visokokvalitetne pekarske opreme, s posebnim naglaskom na lijevanje i obradu tijesta.</p >

Ovi su proizvođači izgradili snažnu reputaciju za kvalitetu, pouzdanost i inovativnost u svijetu pekarske opreme. Dok pregledavate Exapro katalog rabljenih strojeva, vjerojatno ćete naići na ova provjerena imena, što jamči da možete kupovati s povjerenjem.