U Exapro nudimo širok raspon rabljenihstrojeva za premazivanje, polaganje i pohanje, vitalnih za pekarsku i prehrambenu industriju. Ovi su strojevi dizajnirani za nanošenje premaza, krušnih mrvica ili tijesta na različite prehrambene proizvode, poboljšavajući okus, teksturu i izgled. Neophodni su za pripremu namirnica kao što su pohana piletina, riblji fileti, peciva i drugi obloženi pekarski proizvodi.

Naši strojevi za premazivanje, polaganje i pohanje kreću se u cijenama od 5000 € za osnovne modele do 50 000 € za napredne jedinice velikog kapaciteta renomiranih marki kao što su GEA, Marel, JBT i Stein. Svaki stroj ima jedinstvene specifikacije kao što su širina pokretne trake, vrsta premaza, kapacitet protoka i lakoća čišćenja, osiguravajući da ispunjavaju vaše specifične proizvodne zahtjeve.

Prilikom odabira stroja, uzmite u obzir čimbenike kao što su vrsta postupka premazivanja (mokri ili suhi), ujednačenost primjene i svestranost stroja u rukovanju različitim proizvodima. Ovi su elementi ključni za postizanje dosljedne kvalitete proizvoda i optimizaciju učinkovitosti proizvodnje.

Ulaganje u naše rabljene strojeve za premazivanje, polaganje i pohanje osigurava pristup vrhunskoj opremi po znatno nižim cijenama, podržavajući i troškovnu učinkovitost i održivost. Pouzdajte se u predanost Exapro izvrsnoj korisničkoj službi i otkrijte idealan stroj za unapređenje vaših operacija obrade hrane.

Istražite Exapro popise danas kako biste pronašli pouzdane strojeve za premazivanje, polaganje i pohanje koji pružaju iznimne performanse i vrijednost za vaše potrebe u pekarstvu i preradi hrane.

SAK proizvodna linija za Pity Arabsku

Godina: 2021

Linija za proizvodnju arapske pite SAK-a Prodaje se rabljena proizvodna linija za arapsku pitu SAK-a, proizvedena 2021. Proizvodna linija je pregledana od strane proizvođača i naručeni su svi elementi koje je potrebno zamijeniti. • Marka: SAK • Godina proizvodnje: 2021 • Tehničko stanje: Rabljeno • Spremno za proizvodnju arapske pite • Sadrži sve potrebne komponente za proizvodnju Dodatne informacije: Proizvodna …


Mondial Forni Marden Marden

Godina: 2009

Marden - automatska linija za pečenje kruha Linija za automatsko punjenje kruha u šaržne peći Godina: 2009
Stork TPM 630

Godina: 1990

Širina pojasa 630 mm


Koppens MLF 400 ID-2161

Godina: 2003

Širina pojasa 400 mm

Koppens 400mm

Godina:

Širina pojasa 400 mm

Stroj za premazivanje Stein APB-34H

Godina:

Širina pojasa 900 mm

Cijena na upit

Pogledajte proizvod

GB Ujedinjeno Kraljevstvo


Gilotyna Ruhle GR50

Godina: 2019

Ruhle GR50 giljotina Prodajem giljotinu za zamrzavanje Ruhle GR50

KOPPENS ESF 400

Godina: 2001

Širina pojasa 400 mm

KGTECH RT1250

Godina: 2023

Prodajem novi rotacijski stol. Dizajniran za primanje gotovih paketa. Stol je izrađen od čvrstih, debelih materijala, što jamči dugogodišnju trajnost. Veličina okretne ploče stola je 1250 mm, visina se može podešavati od 700 do 850 mm, bočna traka je 40 mm iznad ploče stola. Regulacija brzine od 0 do 17 okretaja u minuti, preko potenciometra spojenog na inverter, 0.37kw 3-fazni …

Fed Drum Coater

Godina:

Širina pojasa 400 mm

Meyn MB600

Godina:

Širina pojasa 600 mm


Uvod u strojeve za premazivanje, pakovanje i paniranje u pekarskoj industriji

U prehrambeno-prerađivačkoj industriji, posebice u pekarskom sektoru, strojevi za premazivanje, polaganje i paniranje igraju ključnu ulogu. Ovi su strojevi dizajnirani za nanošenje raznih premaza na pečene proizvode, poboljšavajući njihov okus, teksturu i vizualnu privlačnost. Bilo da se radi o dodavanju hrskavog pohanja seriji pilećih nadjeva, nanošenju čokoladnog premaza na kolače ili osiguravanju ravnomjerne pokrivenosti ispirka jaja na proizvodima od tijesta, ovi strojevi nude učinkovitost, dosljednost i kontrolu kvalitete. Exapro, vodeće internetsko tržište rabljenih industrijskih strojeva, nudi širok raspon strojeva za premazivanje, polaganje i pohanje, pružajući pekarskim tvrtkama pristup visokokvalitetnoj opremi po konkurentnim cijenama.

Vrste strojeva za premazivanje, paniranje i paniranje

Strojevi za premazivanje

Strojevi za premazivanje koriste se za nanošenje sloja tekućeg ili praškastog premaza na pekarske proizvode. To može uključivati ​​čokoladu, šećer, glazuru ili pranje jaja. Dostupni su različiti tipovi strojeva za premazivanje, od kojih svaki odgovara specifičnim primjenama:

  • Aparati za premazivanje s bubnjem: Ovi strojevi vrte proizvod u rotirajućem bubnju tijekom nanošenja premaza. Idealni su za ravnomjerno premazivanje malih predmeta poput orašastih plodova ili bombona.

  • Aparati za nanošenje premaza u spreju: Oni koriste mlaznice za nanošenje raspršivača za nanošenje fine maglice materijala za premazivanje, dajući jednoličan sloj bez suvišnog otpada. Često se koriste za glaziranje čokolade ili šećera.

  • Glažiranje: Strojevi za glaziranje proizvode premazuju tako da ih propuštaju kroz zavjesu tekućeg premaza. Obično se koriste za čokoladno premazivanje peciva i slastica.

Exapro nudi niz strojeva za premazivanje, što omogućuje pekarskim operaterima da pronađu opremu koja odgovara njihovim specifičnim potrebama premazivanja.

Strojevi za staklo

Paniranje, također poznato kao paniranje, uključuje nanošenje premaza ili začina na proizvode dok se prevrću u rotirajućoj posudi. Ova se metoda često koristi za slastice poput orašastih plodova, suhog voća ili malih peciva. Strojevi za pakovanje osiguravaju ravnomjernu raspodjelu premaza poput šećera, čokolade ili slanih začina. Ključne značajke koje treba uzeti u obzir pri odabiru stroja za popločavanje uključuju kapacitet posuđa, brzinu i vrstu materijala za premazivanje koje može obraditi. Inventar Exapro uključuje i nove i rabljene strojeve za staklo, što tvrtkama olakšava pronalaženje isplativih rješenja.

Strojevi za paniranje

Aparati za paniranje neophodni su za nanošenje krušnih mrvica, tijesta ili drugih premaza od čestica na proizvode kao što su pileći meki, riblji fileti ili pljeskavice od povrća. Ovi strojevi osiguravaju dosljednu i temeljitu primjenu, što je ključno i za okus i za izgled. Strojevi za pohanje obično spadaju u dvije kategorije:

  • Ravne mašine za kruh: Ovi strojevi koriste pokretnu traku za prijenos proizvoda kroz sloj krušnih mrvica, osiguravajući ravnomjeran premaz sa svih strana. Prikladni su za proizvodne linije velikih količina.

  • Doboš za pohanje: Doboš za pohanje prevrće proizvode u rotirajućem bubnju napunjenom materijalom za pohanje. Ova metoda je izvrsna za postizanje ravnomjernog premaza na predmetima nepravilnog oblika.

Exapro nudi širok izbor strojeva za pohanje vodećih proizvođača, pomažući pekarama da poboljšaju kvalitetu proizvoda i učinkovitost proizvodnje.

Čimbenici koje treba uzeti u obzir pri kupnji strojeva za premazivanje, paniranje i paniranje

Proizvodni kapacitet

Proizvodni kapacitet stroja kritičan je faktor. Trebao bi odgovarati volumenu proizvoda koje namjeravate obraditi. Precjenjivanje kapaciteta može dovesti do nepotrebnih izdataka, dok podcjenjivanje može rezultirati uskim grlima u proizvodnji. Exapro oglasi pružaju detaljne specifikacije, uključujući proizvodni kapacitet, pomažući kupcima da odaberu strojeve koji su u skladu s njihovim operativnim potrebama.

Svestranost

Svestrani strojevi koji se mogu nositi s nizom premaza i proizvoda nude veću vrijednost. Na primjer, stroj za premazivanje koji može mijenjati premaze od čokolade i glazure, ili stroj za pohanje koji može raditi s različitim veličinama mrvica kruha, može pojednostaviti rad i smanjiti potrebu za više strojeva. Exapro platforma omogućuje vam usporedbu strojeva na temelju njihove svestranosti i značajki.

Lakoća čišćenja i održavanja

Oprema za preradu hrane mora biti u skladu sa strogim higijenskim standardima. Strojevi koji se lako čiste i održavaju osiguravaju sigurnost i kvalitetu proizvoda. Potražite strojeve s lako uklonjivim dijelovima i minimalnim pukotinama u kojima se mogu nakupiti čestice hrane. Exapro pruža informacije o zahtjevima za održavanje i čišćenje navedenih strojeva.

Tehnologija i automatizacija

Napredna tehnologija i automatizacija mogu značajno poboljšati učinkovitost i dosljednost. Značajke kao što su automatizirane mlaznice za raspršivanje, programabilne postavke i sustavi praćenja u stvarnom vremenu mogu smanjiti ručni rad i minimizirati pogreške. Exapro nudi strojeve s različitim razinama tehnološke sofisticiranosti, omogućujući kupcima da pronađu opremu koja zadovoljava njihove potrebe automatizacije.

Brand i proizvođač

Ugledne marke i proizvođači često se povezuju s višom kvalitetom i boljom podrškom. Neke od vodećih marki na tržištu strojeva za premazivanje, polaganje i pohanje uključuju:

  • GEA Grupa: poznata po svojim visokoučinkovitim strojevima za glaziranje i paniranje, GEA nudi robusnu i pouzdanu opremu prikladnu za proizvodnju velikih razmjera.

  • JBT Corporation: specijalizirana za tehnologiju prerade hrane, JBT pruža svestrana i inovativna rješenja za premazivanje i pohanje.

  • Marel: Marelovi strojevi poznati su po svojoj preciznosti i naprednim značajkama, što ih čini idealnim za složene primjene premazivanja i paniranja.

  • Nielsen: Lider u strojevima za glaziranje čokolade, Nielsen nudi visokokvalitetnu opremu koja osigurava dosljedne i glatke premaze.

Exapro nudi opremu ovih i drugih renomiranih marki, osiguravajući pristup pouzdanim i dobro podržanim strojevima.

Cijene rabljenih strojeva za premazivanje, paniranje i paniranje

Cijena rabljenih strojeva za premazivanje, polaganje i pohanje varira ovisno o čimbenicima kao što su starost, stanje, marka i specifične značajke. Općenito, cijene se mogu kretati od nekoliko tisuća do nekoliko desetaka tisuća dolara. Na primjer, cijena rabljenog GEA stroja za pohanje može biti oko 20.000 do 50.000 USD, ovisno o stanju i mogućnostima. Exapro tržište nudi niz opcija određivanja cijena, osiguravajući transparentnost i konkurentne ponude za kupce.

Zaključak

Strojevi za premazivanje, polaganje i pohanje sastavni su dio pekarske industrije jer poboljšavaju okus, teksturu i izgled pekarskih proizvoda. Razumijevanjem vrsta dostupnih strojeva i ključnih čimbenika koje treba uzeti u obzir pri kupnji, operateri pekara mogu donositi informirane odluke koje su u skladu s njihovim proizvodnim potrebama. Exapro nudi sveobuhvatnu platformu za nabavu visokokvalitetnih rabljenih strojeva, pružajući detaljne popise i konkurentne cijene. Bez obzira trebate li višenamjenski stroj za premazivanje, pouzdani sustav za polaganje ili učinkoviti stroj za pohanje, Exaproov opsežan inventar i korisničko sučelje olakšavaju pronalaženje prave opreme za vaše pekarske operacije.