Otkrijte idealno rješenje za obradu drva uz naš asortiman visokokvalitetnih rabljenih preša za drvo u Exapro. S cijenom od €13.000 do €33.000, naši strojevi pružaju izvanrednu vrijednost za novac, kombinirajući pouzdanost i performanse s pristupačnom cijenom. Od zadataka furniranja do laminiranja, naši su strojevi svestrani i opremljeni za rješavanje vaših specifičnih operativnih potreba. Dolaze od vodećih proizvođača u industriji i pomno su održavani kako bi zadovoljili rigorozne standarde kvalitete. Unatoč statusu rabljenih, nude pouzdanu uslugu, preciznost i izdržljivost poput novijih modela. Ulaganjem u naše preše za drvo ne nabavljate samo stroj; ulažete u budući rast i uspjeh svoje tvrtke. Uzmite u obzir čimbenike kao što su operativne potrebe, obujam proizvodnje, prostor, proračun, stanje stroja, reputacija robne marke, dostupnost rezervnih dijelova, energetska učinkovitost, sigurnosne značajke i usluga nakon prodaje kako biste odabrali pravi stroj za tvoj posao. Povećajte svoju produktivnost i unaprijedite svoje operacije obrade drva uz Exapro danas.

 

Zahtijeva POLZER PTHJ 3

Godina: 2010

Duljina ploča 3 mm
Specifični tlak kg/cm2 8599 kg/cm²
hladno Da

Stroj za prešanje polistirena s kalupom (kamen, drvo, cigla) Malo radno vrijeme

Godina: 2020

Duljina ploča 500 mm
vruće Da
Ukupni pritisak 3,2 T
Širina ploča 2000 mm
hladno Ne
Specifični tlak kg/cm2 3200 kg/cm²

LINYI JIANZHONG WOOD MACIHNERY CO.LTD ChRL JJZ-CP

Godina: 2019

Duljina ploča 1300 mm
Ukupni pritisak 500 T
Širina ploča 2500 mm

Pritisnite Wemhöner 250 cm x 120 cm

Godina: 2012

Duljina ploča 2500 mm
Širina ploča 1200 mm

Italpresse Fast/130 13-85

Godina: 2006

Duljina ploča 8000 mm
Ukupni pritisak 200 T
Širina ploča 45 mm
Specifični tlak kg/cm2 7 kg/cm²

Pritisnite Beck 241012

Godina: 2004

Duljina ploča 3000 mm
vruće Da
Širina ploča 1000 mm
hladno Ne

CORTAZAR preša za kuhanje

Godina: 1995

Duljina ploča 2700 mm
vruće Da
Širina ploča 1400 mm
Specifični tlak kg/cm2 12 kg/cm²

Pritisnite BAUERRICHTER SL1 1350X3500

Godina: 1990

Duljina ploča 4000 mm
Širina ploča 1400 mm

Sormec T.150 Throughfeed Press

Godina: 2007

Duljina ploča 3500 mm
Ukupni pritisak 150 T
Širina ploča 1500 mm
Specifični tlak kg/cm2 4 kg/cm²

Pritisnite Weinig Dimter Profipress 4500-2

Godina: 2002

Preša za ploču za namještaj Weinig Dimter Profipress 4500-2 potpuno spreman za prodaju Povezan

Pritisnite ORMA ORMA - 5100 x 1400 mm

Godina: 1995

Duljina ploča 5100 mm
vruće Da
Ukupni pritisak 190 T
Širina ploča 1400 mm
hladno Da
Specifični tlak kg/cm2 2,5 kg/cm²

Pritisnite Italpresse DS 130

Godina: 1998

Duljina ploča 3500 mm
vruće Da
Ukupni pritisak 110 T
Širina ploča 1300 mm
hladno Ne
Specifični tlak kg/cm2 2,4 kg/cm²

Rabljena weinig mašina za cijepanje

Godina: 2002

Rabljena weinig mašina za cijepanje Godina 2002 Mod. - j23 dvostruka osovina

Pritisnite Ormamacchine Spa Npc 6/95

Godina:

Duljina ploča 3000 mm
vruće Da
Specifični tlak kg/cm2 3,3 kg/cm²
Širina ploča 1300 mm
Ukupni pritisak 90 T

Pritisnite MANNI PMC 90/36

Godina:

Duljina ploča 3000 mm
vruće Da
Ukupni pritisak 90 T
Širina ploča 1300 mm
hladno Da
Specifični tlak kg/cm2 2,3 kg/cm²

Pritisnite Famad HSKG 6,5

Godina: 2008

Uređaj HSKG služi za lijepljenje drvenih elemenata izrezanih po debljini pod visokim pritiskom hidrauličkih pokretača. Raspon sila gnječenja dobivenih po aktuatoru je 5-11kN (horizontalno) i 25-55kN (vertikalno). Elementi se lijepe u hrpu s dimenzijama utovarnog polja. Formiranje dimnjaka provodi se hidrauličkom kompresijom između kliznih okomitih greda i okomitih letvica poprečnih cilindara. Oba elementa formacije hrpe opremljena su drvenim ili metalnim …

Pritisnite Burkle Membrane Press

Godina:

Burkle membranska preša Stroj ima 3 stola Stroj je nedavno servisiran Stroj je u dobrom radnom stanju

Pritisnite ORMA Veneeing press

Godina:

Duljina ploča 4000 mm
Širina ploča 1300 mm

Pritisnite Vario Press QL-3000Z

Godina: 2022

Namjenjen za oblaganje PVC, ABC, PP folijama, prirodnim furnirom, folijom, tkaninom, prirodnom i umjetnom kožom i dr. pločicama od MDF-a, punog drva, aluminija, čelika, plastike itd. Veličina radnog područja, mm 2980 x 1250 x 40 Broj radnih stolova, kom. 2 Pritisak preše, bar do 5 Maks. visina dijela, mm 50 Kapacitet vakuum pumpe, m3/sat 100 Snaga pogona za kretanje stola, …

Pritisnite CMB PFR 0556 17

Godina: 2017

Duljina ploča 5500 mm
hladno Da
Širina ploča 1600 mm
Ukupni pritisak 160 T


Ulažite u kvalitetu s prešama za drvo: pristupačne cijene kod Exapro

U Exaprou prepoznajemo da su za svako drvoprerađivačko poduzeće pravi strojevi najvažniji za učinkovit rad. U našoj neumornoj težnji da zadovoljimo vaše potrebe za opremom, danas stavljamo u središte pozornosti ključnu prednost u svakom pogonu za obradu drva - Wood Press.

Preša za drvo, osnovni radni konj u industriji obrade drva, alatni je stroj dizajniran za furniranje, laminiranje ili spajanje radnih dijelova. Sa svojim širokim rasponom primjena, daje vrhunske rezultate za male i velike operacije, što ga čini neprocjenjivim ulaganjem.

Prednosti drvenih preša

Svestranost: Bilo da trebate nanijeti furnire, izraditi složene slojeve ili jednostavno spojiti komade drva, preše za drvo nude svestrano rješenje. S podesivim postavkama pritiska, mogu se nositi s različitim vrstama drva i lisnim materijalima, nudeći izvanrednu fleksibilnost koja se točno prilagođava vašim potrebama.

Učinkovitost i produktivnost: Preše za drvo mogu značajno povećati vašu proizvodnju, smanjiti troškove rada i materijala te povećati vašu zaradu. Kao uglavnom automatizirani stroj, oni rade uz minimalnu ljudsku intervenciju, štedeći dragocjeno vrijeme i resurse.

Kvaliteta i preciznost: Naše rabljene preše za drvo dobro su održavane iu izvrsnom stanju, daju pouzdan rad i precizan rezultat, osiguravajući da je svaki komad savršeno izrađen, do najsitnijeg detalja.

 

Vrste drvenih preša

Preša za furnir: Savršeno za one koji žele nanijeti tanke slojeve furnira na drvene ploče, nudeći besprijekoran završetak svaki put.

Membranska preša: idealna za stvaranje zamršenih slojeva, membranska preša nudi mogućnost oblikovanja i lijepljenja materijala u složene oblike i profile.

Hladno prešanje i vruće prešanje: Ovisno o vašim potrebama, možete birati između hladnih preša, koje se obično koriste za lijepljenje ravnih površina furnira, ili vrućih preša, koje su izvrsne za rad s termoplastičnim ljepilima i prešanje iverice ili šperploče.

 

Preše za drvo pronalaze svoju primjenu u širokom rasponu područja unutar industrije obrade drva zahvaljujući svojoj svestranosti i sposobnosti proizvodnje visokokvalitetnog rezultata. Evo nekih ključnih područja upotrebe ovih strojeva:

Proizvodnja namještaja: Preše za drvo se intenzivno koriste u industriji namještaja. Koriste se za spajanje slojeva drva zajedno, stvaranje završnih slojeva od furnira i laminatnih površina. Pomažu u proizvodnji raznih komada namještaja kao što su stolovi, stolice, ormarići i drugi namještaj.

Proizvodnja šperploče i ploča od iverice: Preše za drvo igraju značajnu ulogu u proizvodnji ploča od iverice i iverice. Visoki tlak i toplina iz preša koriste se za spajanje slojeva drva i čestica drva kako bi se formirali ovi kompozitni materijali.

Građevinska industrija: U građevinskom sektoru, drvene preše se koriste za proizvodnju građevinskog drveta, podnih dasaka i strukturalnih ploča. Također su korisni za izradu drvenih dijelova koji se koriste za krovove, podove i zidne konstrukcije.

Proizvodnja vrata: Preše za drvo ključne su u procesu proizvodnje vrata, posebno za izradu ravnih vrata i pločastih vrata. Oni pružaju potreban pritisak za spajanje slojeva i ploča kako bi se stvorila čvrsta i dugotrajna vrata.

Rukotvorine i ukrasni predmeti: U izradi ukrasnih drvenih predmeta i rukotvorina, preše za drvo mogu se koristiti za furniranje i laminiranje, dajući uglađen, dovršen izgled predmeta.

Glazbeni instrumenti: neki glazbeni instrumenti poput gitara, violina i klavira koriste tanke slojeve drva za postizanje specifičnih tonskih svojstava. Drvene preše koriste se u njihovom procesu proizvodnje za spajanje ovih slojeva.

Automobilska industrija: Preše za drvo također se koriste u automobilskoj industriji, prvenstveno za izradu drvenih furnira i laminata koji se koriste u unutrašnjosti luksuznih automobila.

Ulaganjem u drvnu prešu, tvrtke koje posluju u ovim područjima mogu značajno poboljšati svoju produktivnost, učinkovitost i kvalitetu svojih proizvoda.

 

Preše za drvo proizvode brojni renomirani proizvođači diljem svijeta. Ovdje su neki od ključnih proizvođača poznatih po svojoj kvaliteti i pouzdanosti u sektoru strojeva za obradu drva, od kojih se neki mogu pronaći u opsežnom popisu Exapro:

Biesse: Talijanska tvrtka poznata u industriji po svojim visokokvalitetnim strojevima za obradu drva, uključujući preše za drvo. Njihove su preše napravljene za učinkovitost, preciznost i izdržljivost.

SCM Group: Ovo je još jedan istaknuti talijanski proizvođač strojeva za obradu drva. Nude širok raspon preša za drvo koje su poznate po svojoj robusnosti, inovativnosti i performansama.

Homag: sa sjedištem u Njemačkoj, Homag je vodeći proizvođač strojeva za obradu drva i nudi niz učinkovitih i pouzdanih preša za drvo.

Felder Group: Ova austrijska tvrtka nudi niz strojeva za obradu drva, uključujući preše za drvo. Poznati su po kombinaciji tradicionalne izrade s najnovijom tehnologijom.

Weinig: Još jedna njemačka tvrtka koja proizvodi visokokvalitetne strojeve za obradu drva, uključujući preše za drvo, posebno za obradu masivnog drva.

Martin: Martin, još jedan njemački proizvođač, poznat je po visokokvalitetnim strojevima za obradu drva. Njihovi su proizvodi napravljeni da traju, nudeći iznimnu preciznost i izdržljivost.

JOSTING: renomirani proizvođač sa sjedištem u Njemačkoj, Josting je posebno poznat po svojim giljotinama i prešama za furnir.

Ovi su proizvođači cijenjeni u industriji obrade drva i vjerojatno ćete pronaći njihove preše za drvo na Exapro ili drugim tržištima rabljenih strojeva. Imajte na umu da bi izbor proizvođača ovisio o specifičnim potrebama vašeg poslovanja, uključujući čimbenike poput opsega proizvodnje, vrste drva koje se obrađuje, dostupnog prostora, proračuna i specifičnih značajki koje su vam potrebne u preši za drvo.</ p>

Rabljene preše za drvo nude iznimnu priliku za posjedovanje industrijskih standardnih strojeva uz djelić cijene nove opreme. Cijene se razlikuju ovisno o starosti stroja, stanju, marki i specifičnim značajkama, nudeći širok izbor za zadovoljavanje različitih proračunskih potreba.

Odabir pravih strojeva za vašu obradu drva može imati značajan utjecaj na vašu produktivnost, učinkovitost i profitabilnost. A u Exaprou smo predani pružanju visokokvalitetnih rabljenih strojeva po konkurentnim cijenama. U rasponu od €13.000 do €33.000 možete pronaći mnoštvo pouzdanih i visokoučinkovitih preša za drvo vodećih proizvođača. Bilo da tražite prešu za furnir za detaljne projekte obrade drva, hladnu prešu za lijepljenje ravnih površina od furnira ili vruću prešu za rad s termoplastičnim ljepilima i sabijanje ploča od iverice ili šperploče, naše tržište ima izbor opcija prilagođenih vašim zahtjevima.

Zašto kupovati od Exapro?

Mi u Exaprou ponosimo se našom reputacijom za isporuku kvalitetnih rabljenih strojeva koji izdržavaju test vremena. Naši sveobuhvatni procesi inspekcije i održavanja osiguravaju da naše rabljene drvene preše ne samo zadovoljavaju, već i premašuju industrijske standarde.

Svaka kupnja podržana je našim predanim timom korisničke službe koji vam stoji na raspolaganju za bilo kakva pitanja koja imate. Razumijemo da se kupnja rabljenih strojeva može činiti zastrašujućom, ali s Exaproom možete biti sigurni da činite dobro ulaganje.

Kako biste istražili našu ponudu rabljenih preša za drvo i pronašli ono što odgovara vašem poslovanju, stupite u kontakt s našim timom već danas. Uvijek nam je drago pomoći vam pronaći strojeve koji najbolje odgovaraju vašim operativnim potrebama.