U Exapro nudimo raznovrstan izbor rabljenihstrojeva za briketiranje, bitnih za učinkovito upravljanje otpadom i recikliranje u industriji obrade drva. Ovi strojevi komprimiraju drvni otpad, poput piljevine, iverja i strugotina, u kompaktne brikete, koji se mogu koristiti kao gorivo ili lako transportirati za daljnju obradu. Naši strojevi za briketiranje kreću se u cijenama od €10.000 za osnovne modele do €70.000 za jedinice velikog kapaciteta vodećih marki kao što su Weima, Comafer, Ruf i Nielsen. Svaki stroj ima jedinstvene specifikacije kao što su sila prešanja, veličina briketa, proizvodni kapacitet i razina automatizacije, osiguravajući da zadovoljavaju vaše specifične proizvodne potrebe.

Prilikom odabira stroja za briketiranje, uzmite u obzir ključne čimbenike kao što su vrsta drvnog otpada, željena gustoća briketa, propusnost stroja i lakoća održavanja. Ovi elementi su ključni za postizanje učinkovitog gospodarenja otpadom, smanjenje troškova skladištenja i transporta te proizvodnju visokokvalitetnih briketa. Ulaganje u naše rabljene strojeve za briketiranje ne samo da omogućuje pristup vrhunskoj opremi po značajno sniženim cijenama, već također podržava održive prakse promicanjem recikliranja i smanjenja otpada. Pouzdajte se u predanost Exapro izvrsnoj korisničkoj službi i pronađite savršeni stroj za poboljšanje vaših operacija obrade drva.

Istražite Exapro popise danas kako biste otkrili pouzdane strojeve za briketiranje koji pružaju iznimne performanse i vrijednost za vaše potrebe upravljanja otpadom i recikliranja.


VIŠE BRIK MB 80 Stroj za briketiranje

Godina: 2009

Izlaz 1300 kg/h
Snaga motora 51 kW
Promjer briketa 80 mm

Stroj za briketiranje POR Super Oscar 27,5 kW

Godina: 2007

Izlaz 350 kg/h
Duljina briketa Max 80 mm
Promjer briketa 80 mm
Snaga motora 18.5 kW

Stroj za briketiranje Nazzareno OLD 101

Godina: 2000

Izlaz 50 kg/h
Snaga motora 4 kW

Stroj za briketiranje COMAFER DINAMIC 70/200

Godina: 1996

Izlaz 200 kg/h
Snaga motora 9.1 kW
Promjer briketa 70 mm

Linija za proizvodnju paletnih gazda za piljevinu (Kina)

Godina: 2019

Linija za proizvodnju paletnih gazda za piljevinu (Kina) 1. Stroj za izradu paletnih blokova 78x98mm sa skošenjem za 4 preše, 4.o kW, produktivnost ~1,8 m3/kom, -3 kom 2. Stroj za izradu paletnih blokova 78x143mm sa skošenjem za 4 preše, 4 kom. .o kW, produktivnost ~2,0m3/kom, -1kom 3. Rezervna preša 78x143 mm 4. Sustav odsisne ventilacije 5. Miješalica za piljevinu, 1,1m3, …

BOGMA MOD 1100

Godina:

Promjer briketa 75 mm

POR Super Oscar

Godina: 2010

Izlaz 350 kg/h
Duljina briketa Max 80 mm
Promjer briketa 80 mm
Snaga motora 18.5 kW

POR Super Oscar

Godina:

Izlaz 350 kg/h
Duljina briketa Max 80 mm
Promjer briketa 80 mm
Snaga motora 27.5 kW

Weima TH500

Godina: 2000

Izlaz 80 kg/h
Snaga motora 7.5 kW
Promjer briketa 50 mm

DE005 POR

Godina: 2006

Izlaz 150 kg/h
Duljina briketa Max 870 mm
Promjer briketa 425 mm
Snaga motora 8.94855 kW

Pol lux B-2-95-98

Godina:

Snaga motora 15 kW

RUF 440

Godina: 2006

Izlaz 440 kg/h


Prodeco E60 Eco

Godina:

Izlaz 70 kg/h
Duljina briketa Max 60 mm
Promjer briketa 60 mm
Snaga motora 5.5 kW

Stroj za briketiranje Belarus AG-1

Godina:

Vrsta AG-1 Napon 380 V (50 Hz) Broj okretaja 3000 o/min Izlaz vode 12 ltr/h Snaga motora 0,55 kW Transportne dimenzije 650x650x400 mm Težina 14 kg

Stroj za briketiranje KENBILL --

Godina:

Preša za briketiranje Briquetadora Kenbill Model N/A Lokacija Španjolska

joype 850

Godina: 1990

- Joype End Giljotina - Model 850 - Korisna širina rezanja 85 cm. - registracija 330777082 - Godina proizvodnje 1990 - Isporuka odmah - Uključuje 1 brijač - Radni otvor je 10 cm


Otključavanje učinkovitosti: Duboko poniranje u strojeve za briketiranje za obradu drva

Strojevi za briketiranje neophodni su u industriji obrade drva za pretvaranje drvnog otpada u kompaktne, upravljive i visokoenergetske brikete. Ovi strojevi ne samo da pomažu u učinkovitom gospodarenju otpadom, već i pridonose održivosti okoliša proizvodnjom obnovljivih izvora energije. Razumijevanje značajki, tipova i razmatranja za kupnju strojeva za briketiranje može značajno povećati operativnu učinkovitost i profitabilnost. Exapro, vodeće internetsko tržište za rabljene industrijske strojeve, nudi raznolik izbor strojeva za briketiranje, osiguravajući tvrtkama pristup visokokvalitetnoj opremi po konkurentnim cijenama.

Vrste strojeva za briketiranje

Strojevi za briketiranje dolaze u različitim vrstama i konfiguracijama kako bi zadovoljili specifične potrebe u industriji obrade drva. Primarne vrste uključuju:

Hidraulični strojevi za briketiranje

Hidraulički strojevi za briketiranje koriste hidraulički tlak za komprimiranje drvnog otpada u brikete. Ovi su strojevi poznati po svojoj velikoj gustoći i jednoličnoj proizvodnji briketa.

  • Hidraulički strojevi za briketiranje s jednim cilindrom: Ovi strojevi imaju jedan hidraulički klip koji sabija drvni otpad. Prikladni su za male i srednje operacije i nude preciznu kontrolu gustoće briketa.

  • Hidraulični strojevi za briketiranje s višestrukim cilindrima: Opremljeni s višestrukim hidrauličnim cilindrima, ovi strojevi pružaju viši tlak i idealni su za operacije velikih razmjera. Osiguravaju dosljednu i visokokvalitetnu proizvodnju briketa.

Mehanički strojevi za briketiranje

Mehanički strojevi za briketiranje koriste mehanički pritisak za komprimiranje drvnog otpada. Ovi su strojevi općenito brži od hidrauličkih strojeva i prikladni su za proizvodnju velikih količina.

  • Klipni strojevi za briketiranje: Ovi strojevi koriste klip za primjenu pritiska, proizvodeći guste i izdržljive brikete. Prikladni su za srednje do velike operacije.

  • Strojevi za briketiranje s vijčanim prešama: Korištenjem pužnog mehanizma, ovi strojevi proizvode brikete visoke gustoće i ujednačenog oblika. Idealni su za kontinuiranu proizvodnju velikih količina.

Strojevi za briketiranje s valjkom

Strojevi za briketiranje s valjkom koriste dva suprotno rotirajuća valjka za komprimiranje drvnog otpada u brikete. Ovi strojevi su učinkoviti i prikladni za proizvodnju velikih količina briketa.

  • Jednostupanjske valjkaste preše: Ovi strojevi sabijaju materijal u jednom prolazu, prikladni za srednje velike operacije.

  • Višestupanjske valjkaste preše: Ovi strojevi koriste višestruke stupnjeve kompresije, idealne za velike operacije koje zahtijevaju brikete visoke kvalitete.

Exapro nudi niz strojeva za briketiranje, osiguravajući tvrtkama da pronađu opremu koja zadovoljava njihove specifične proizvodne potrebe.

Ključne značajke i specifikacije

Prilikom odabira stroja za briketiranje, ključno je uzeti u obzir specifične značajke i specifikacije kako biste bili sigurni da stroj ispunjava vaše operativne zahtjeve. Ključni čimbenici uključuju:

Gustoća i veličina briketa

Gustoća i veličina briketa važni su i za skladištenje i za upotrebu. Strojevi koji omogućuju podešavanje gustoće mogu proizvoditi brikete koji zadovoljavaju posebne zahtjeve za različite primjene. Popisi tvrtke Exapro pružaju detaljne specifikacije o gustoći i veličini briketa, pomažući vam da pronađete stroj koji ispunjava vaše zahtjeve projekta.

Proizvodni kapacitet

Proizvodni kapacitet stroja, obično mjeren u kilogramima ili tonama po satu, kritičan je faktor. Osigurajte da stroj može ispuniti vaše proizvodne ciljeve bez ugrožavanja kvalitete. Exapro nudi strojeve s različitim proizvodnim kapacitetima, omogućujući vam da odaberete pravi model za svoje potrebe.

Potrošnja energije

Energetska učinkovitost važno je razmatranje, posebno za operacije velikih razmjera. Strojevi s manjom potrošnjom energije pomažu smanjiti operativne troškove i utjecaj na okoliš. Potražite strojeve koji nude dobru ravnotežu između potrošnje energije i proizvodnog kapaciteta.

Automatizacija i kontrola

Moderni strojevi za briketiranje često imaju napredne sustave automatizacije i upravljanja koji povećavaju preciznost i dosljednost. Potražite strojeve s programabilnim postavkama, sučeljima sa zaslonom osjetljivim na dodir i mogućnostima praćenja u stvarnom vremenu. Ove značajke mogu značajno povećati produktivnost i osigurati dosljednu kvalitetu proizvoda. Exaproova platforma uključuje niz strojeva s različitim razinama automatizacije, omogućujući vam da pronađete pravu ravnotežu između funkcionalnosti i jednostavnosti korištenja.

Trajnost i održavanje

Trajnost stroja i zahtjevi za njegovim održavanjem ključni su za dugoročnu radnu učinkovitost. Strojevi izrađeni od visokokvalitetnih materijala, kao što je kaljeni čelik, otporniji su na trošenje i habanje. Dizajni koji se lako čiste i dostupne komponente pojednostavljuju održavanje, smanjuju vrijeme zastoja i operativne troškove. Exapro pruža informacije o stanju i povijesti održavanja rabljenih strojeva, što pomaže u donošenju informiranih odluka.

Vodeći brendovi u strojevima za briketiranje

Ugledne marke i proizvođači često su sinonimi za višu kvalitetu i bolju podršku. Neke vodeće marke na tržištu strojeva za briketiranje uključuju:

  • WEIMA: Poznata po robusnim i pouzdanim strojevima za briketiranje, WEIMA nudi rješenja koja zadovoljavaju različite proizvodne potrebe.
  • RUF: RUF nudi visokokvalitetne strojeve za briketiranje poznate po svojoj preciznosti i izdržljivosti, prikladne za male i velike operacije.
  • CF Nielsen: strojevi CF Nielsen odlikuju se naprednom tehnologijom i učinkovitom izvedbom, što ih čini idealnim za zahtjevna okruženja za obradu drva.
  • Prodeco: Prodeco nudi svestrana rješenja za briketiranje s fokusom na automatizaciju i učinkovitost, osiguravajući dosljednu kvalitetu proizvoda.

Exapro nudi opremu ovih i drugih renomiranih marki, osiguravajući pristup pouzdanim i dobro podržanim strojevima.

Cijene rabljenih strojeva za briketiranje

Cijena rabljenih strojeva za briketiranje uvelike varira ovisno o čimbenicima kao što su starost, stanje, marka i specifične značajke. Općenito, cijene se mogu kretati od nekoliko tisuća do nekoliko desetaka tisuća dolara. Na primjer, cijena rabljenog WEIMA hidrauličkog stroja za briketiranje mogla bi biti oko 10.000 do 30.000 USD, dok bi vrhunski stroj za mehaničko briketiranje RUF mogao koštati između 40.000 i 70.000 USD. Exapro tržište nudi niz opcija određivanja cijena, osiguravajući transparentnost i konkurentne ponude za kupce.

Zaključak

Strojevi za briketiranje neophodni su u industriji obrade drva za pretvaranje drvnog otpada u visokoenergetske brikete. Razumijevanjem različitih vrsta strojeva i ključnih čimbenika koje treba uzeti u obzir pri kupnji, tvrtke mogu donositi informirane odluke koje su u skladu s njihovim proizvodnim potrebama. Exapro nudi sveobuhvatnu platformu za nabavu visokokvalitetnih rabljenih strojeva, pružajući detaljne popise i konkurentne cijene. Bilo da trebate hidraulički, mehanički ili stroj za briketiranje s valjkom, Exaproov opsežan inventar i korisničko sučelje olakšavaju pronalaženje prave opreme za vaše operacije obrade drva.