Flekso tisak, poznat po svojoj svestranosti, brzini i kvaliteti, dominantna je sila u industrijama koje se kreću od pakiranja i naljepnica do tapeta i uredskog materijala. U srcu ove operacije su strojevi za flekso tisak, koji nude mogućnost ispisa na različite podloge kao što su papir, plastika, pa čak i neupijajući materijali.

Na Exapro, vodećem tržištu rabljenih industrijskih strojeva, potencijalni kupci mogu pronaći širok spektar strojeva za flekso tisak. Ovi strojevi dolaze u različitim cjenovnim kategorijama, a troškovi se kreću između €41,000 i €178,000. Bilo da gledate stariji, ali pouzdani model ili skoro novi stroj s naprednim značajkama, Exapro zadovoljava sve potrebe i budžet.

Ključni proizvođači kao što su Mark Andy, Nilpeter i Bobst istaknuti su, osiguravajući kvalitetu i izvedbu. Prilikom kretanja Exapro tržištem ključno je uzeti u obzir parametre stroja kao što su širina ispisa, broj boja i sustav sušenja kako bi se osiguralo da je odabrani stroj usklađen s određenim proizvodnim ciljevima.

Exapro nudi dinamičnu platformu i za kupce i za prodavače, obećavajući vrijednost, raznolikost i provjerljivu kvalitetu u svijetu strojeva za flekso tisak.

PlateRite FX1524N Vruća ponuda

Godina: 2013

PlateRite FX1524N Flekso tisak CTP Pruža veću kvalitetu i učinkovitost za flekso i visoki tisak PlateRite FX serija su visokokvalitetni, jednostavni za korištenje, pouzdani CtP snimači koji nude optimalan izlaz ploča za flekso/visoki tisak za tiskare i tvrtke za pripremu za tisak. Oni mogu izravno slikati sloj crne maske fotopolimernih ploča, čime se eliminira potreba za filmom i drugom međuobradom. …


Orientaldata SPW-C

Godina: ~ 2016

Steck tiskarski stroj. 6 boja, prolaz papira 1020, maksimalno svjetlo za ispis 950 6 cilindara za razvijanje ispisa dostupnih u različitim veličinama, promjera 30/34/36/40750/54. 6 aniloksa od 100 redaka

REMAK P4200

Godina: 2018

Boje br 4
Web širina 870 mm
Širina ispisa 800 mm
Ubrzati 200 m/min

Stroj za flekso tisak KDO Seeltec

Godina: 1996

Boje br 6
Web širina 260 mm
Promjer odmotača 720 mm
Širina ispisa 260 mm
Ubrzati 80 m/min
Bez zupčanika Ne

Lombardi Flexo Vruća ponuda

Godina: 2019

Boje br 7
Širina ispisa 350 mm

yflex fx 420 Vruća ponuda

Godina: 2022

Boje br 8
Širina ispisa 420 mm

Flexotecnica Prisma Vruća ponuda

Godina: 1996

Boje br 6
Web širina 1100 mm
Promjer odmotača 1100 mm
Širina ispisa 1000 mm
Ubrzati 260 m/min
Bez zupčanika Ne

Rabljeni stroj za tisak širokog formata na brusnom papiru

Godina: 2019

Boje br 1
Web širina 1800 mm
Širina ispisa 1650 mm
Ubrzati 25 m/min

Stroj za flekso tisak Strati Tiskařský stroj na potisk překližky FlexiCOLOR

Godina: 2013

Nudim na prodaju flexo tiskarski stroj za tisak šperploče, tiska kartona, strojnog kartona, valovitog i troslojnog ili petoslojnog. Također je moguće ispisati listove od plastike, gume i dr. Stroj je star 10 godina, ali je korišten samo u testnom načinu rada.


Eryıldız EYM 120-6

Godina: 2021

Boje br 6
Ubrzati 300 m/min
Širina ispisa 1200 mm
Promjer odmotača 1150 mm

Strati FlexiCOLOR

Godina: 2013

Nudim skoro novi stroj za tisak na šperploču FlexiCOLOR. Koristi se samo u probnom načinu rada. u slučaju brze akcije moguć popust.

Nanjiang WX-4 Color CI Flexo Printing Machine (2020)

Godina: 2020

Boje br 4
Ubrzati 120 m/min
Širina ispisa 1150 mm

Uteco Diamond HP 808 MOD.120

Godina: 2008

Boje br 8
Web širina 1250 mm
Promjer odmotača 1000 mm
Širina ispisa 1200 mm
Ubrzati 499 m/min


IWASAKI TR - 25

Godina: 2001

Boje br 8
Ubrzati 180 m/min
Širina ispisa 260 mm

Stroj za flekso tisak MPS EP-410/8

Godina: 2006

Boje br 8
Web širina 430 mm
Širina ispisa 417 mm
Ubrzati 150 m/min

Uteco GOLD

Godina: 1992

Boje br 6
Širina ispisa 680 mmFlexo tiskarski strojevi na Exaprou: Modernizacija svijeta tiska

Za profesionalce u tiskarskoj industriji najvažnije je držati korak s najnovijom tehnologijom. Međutim, troškovi povezani s novom opremom često mogu biti prepreka. Ovdje Exapro stupa na scenu. Kao istaknuto tržište rabljenih industrijskih strojeva, Exapro nudi niz rješenja za ispis, među kojima se Flexo tiskarski strojevi ističu u kategoriji tiskarskih strojeva.

Strojevi za flekso tisak, ili strojevi za fleksografiju, poznati su po svojoj svestranosti i učinkovitosti. Nastali kao moderna verzija visokog tiska, koriste fleksibilnu reljefnu ploču za utiskivanje grafike na bezbroj supstrata, od papira i plastike do metalnih filmova, pa čak i neporoznih materijala.

Njihova prilagodljivost osigurava da zadovoljavaju niz potreba ispisa, bilo da se radi o naljepnicama, pakiranju ili čak tapetama. Strojevi se također mogu pohvaliti velikom brzinom ispisa, osiguravajući veće rezultate bez ugrožavanja kvalitete ispisa. Nadalje, uz mogućnost korištenja tinte na bazi vode, ovi strojevi postaju ekološki prihvatljiva opcija u svijetu tiska.

Zašto odabrati Exapro za svoje potrebe flekso tiska?

U prostranom području industrijskih strojeva, Exapro se čvrsto etablirao kao svjetionik za profesionalce koji žele kupiti ili prodati kvalitetnu opremu. Kada se zadubimo u grafičku industriju, jedna kategorija koja je uvijek privlačila značajnu pozornost su Flexo tiskarski strojevi. Ali što čini ove strojeve tako vrijednima pažnje i zašto bi profesionalci trebali razmotriti Exapro za svoje potrebe strojeva?

Strojevi za flekso tisak, sinonim za svestranost i kvalitetu, napravili su revoluciju u tiskarskoj industriji. Ovi strojevi koriste metodu u kojoj se fleksibilna reljefna ploča koristi za utiskivanje živopisnih, visokokvalitetnih dizajna na mnoštvo podloga, bilo da se radi o papiru, plastici ili čak metalnim filmovima. Preciznost i prilagodljivost ovog stroja čine ga vrhunskim izborom za profesionalce koji teže izvrsnosti.

Ali gdje se Exapro uklapa u ovu sliku? Platforma Exapro predstavlja most između prodavača koji se žele odvojiti od svojih dobro održavanih strojeva i kupaca koji žele osigurati vrhunsku opremu bez visoke cijene kupnje potpuno novog. Kada odaberete navigaciju Exapro tržištem, osigurana vam je transparentnost. Detaljne specifikacije stroja, slike i često videozapisi prate popise, osiguravajući da točno znate u što ulažete.

Kritična komponenta izbora strojeva nedvojbeno je čimbenik cijene. Strojevi za flekso tisak, poznati po svojoj prilagodljivosti i učinkovitosti, dolaze u različitim cjenovnim kategorijama kada pregledavate tržište rabljenih proizvoda. Na Exaprou, raspon cijena za rabljene Flexo tiskarske strojeve je između 41.000 € i 178.000 €. Ovaj asortiman prikazuje ne samo raznovrstan dostupan izbor, već i dubinu razmatranja koja treba uzeti u obzir pri ocjenjivanju cijene u odnosu na vrijednost.

Jedna od glavnih prednosti Exaproa je njegova golema mreža. S prodavačima iz cijelog svijeta koji izlistaju svoje strojeve, kupci su razmaženi izborom. Bez obzira tražite li stroj s određenim značajkama ili onaj od željenog proizvođača, velike su šanse da Exapro ima nešto što odgovara vašim zahtjevima.

Za prodavače, veliki doseg Exaproa je blagodat. Vaš je stroj prikazan globalnoj publici, povećavajući vjerojatnost brze i isplative prodaje. Nadalje, posvećeni tim platforme nudi podršku, osiguravajući da proces prodaje teče glatko i bez muke.

Strojevi za flekso tisak svjedoče o čudima inovacija u tiskanju, a Exapro je vaš pouzdani suputnik na putu kupnje ili prodaje ovih industrijskih čuda.

 

Glavne prednosti strojeva za flekso tisak 

Flekso tiskarski strojevi, popularan izbor u tiskarskoj industriji, donose mnoštvo prednosti. Evo detaljnog uvida u primarne pogodnosti koje nude:

Raznovrsnost supstrata: Jedna od istaknutih značajki flekso tiska je njegova mogućnost ispisa na širok izbor supstrata. Bilo da se radi o papiru, plastici, celofanu, metalnim folijama ili čak neupijajućim materijalima, strojevi za flekso tisak mogu sve to podnijeti.

Velika brzina ispisa: Flexo strojevi dizajnirani su za proizvodnju velike brzine. Ovo osigurava brzo vrijeme obrade, što ga čini izvrsnim izborom za operacije ispisa velikih razmjera.

Izdržljive tiskarske ploče: fotopolimerne ploče koje se koriste u fleksografiji poznate su po svojoj izdržljivosti. To znači duže ispise bez potrebe za čestim mijenjanjem ploča.

Konzistentna kvaliteta: Jednom postavljeni, strojevi za flekso tisak mogu proizvoditi konzistentne visokokvalitetne ispise tijekom cijele serije. Moderni strojevi posebno nude oštre slike i žive boje.

Ekonomičan za velike naklade: Zbog učinkovitosti i brzine flekso procesa, posebno je isplativ za velike naklade.

Ekološki prihvatljivo: Uz sve veću tendenciju industrije prema održivosti, sposobnost strojeva za flekso tisak da koriste tinte na bazi vode značajna je prednost. Ove tinte imaju nizak udio VOC-a (hlapivih organskih spojeva), što ih čini zelenijom alternativom.

Brzo vrijeme postavljanja: Iako početno postavljanje može biti zamršeno, nakon što se savlada, vrijeme postavljanja za flekso strojeve može biti relativno kratko, posebno u usporedbi s nekim drugim metodama ispisa.

Integracija s drugim procesima: Strojevi za fleksotisak često se mogu integrirati s drugim procesima kao što su rezanje, laminiranje ili lakiranje unutar iste proizvodne linije. To pojednostavljuje proces proizvodnje, štedeći vrijeme i novac.

Prilagodljivost inovacijama: Industrija flekso tiska doživjela je brojne tehnološke napretke tijekom godina. Moderni flekso strojevi dizajnirani su za prilagodbu inovacijama, osiguravajući da ostanu relevantni i učinkoviti u promjenjivim vremenima.

Poboljšano upravljanje otpadom: Nedavni napredak u tehnologiji flekso ispisa doveo je do smanjenog rasipanja, kako u pogledu materijala tako i tinte. To ne samo da dovodi do uštede troškova, već je i usklađeno s održivom i ekološki odgovornom praksom ispisa.

Strojevi za flekso tisak nude uravnoteženu mješavinu kvalitete, učinkovitosti i svestranosti. Bilo da se bavite ambalažnom industrijom, ispisom naljepnica ili bilo kojim drugim sektorom koji zahtijeva visokokvalitetne ispise na različitim podlogama, fleksografija pruža uvjerljivo rješenje.

 

Područje upotrebe

Kada se raspravlja o području upotrebe strojeva za flekso tisak, posebno u kontekstu kupnje i prodaje na platformi kao što je Exapro, bitno je prepoznati industrije i primjene u kojima se ti strojevi prvenstveno koriste. Poznavanje primarnih područja upotrebe može voditi potencijalne kupce da donose informirane odluke na temelju svojih poslovnih potreba, a prodavači mogu učinkovitije pozicionirati svoje strojeve prema ciljnoj publici. Ovo su primarna područja upotrebe strojeva za fleksotisak:

Ambalaža: Jedan od najistaknutijih sektora koji se oslanjaju na fleksotisak je industrija ambalaže. Bilo da se radi o pakiranju hrane, farmaceutskih proizvoda ili robe široke potrošnje, fleksografija pruža visokokvalitetne ispise idealne za različite materijale za pakiranje, uključujući fleksibilnu plastiku, valoviti karton i naljepnice.

Etikete: flekso tisak se uvelike koristi u proizvodnji naljepnica zbog svoje sposobnosti da proizvodi živopisne, oštre i trajne ispise. Ovo je osobito korisno za oznake proizvoda, gdje su i estetika i trajnost ključni.

Vrećice za kupnju: s prijelazom s plastičnih na ekološki prihvatljivije materijale, raste potražnja za tiskanim papirnatim i tkaninskim vrećicama za višekratnu upotrebu. Strojevi za flekso tisak zadovoljavaju ovu potrebu svojom sposobnošću ispisa na široku lepezu materijala.

Tapete: Zamršeni dizajni i uzorci koji se nalaze na tapetama često su rezultat flekso tiska. Sposobnost strojeva da podnose velike naklade i proizvode dosljednu kvalitetu čini ih idealnim za proizvodnju tapeta.

Novine i publikacije: neke se publikacije još uvijek oslanjaju na fleksografiju zbog svoje brzine i učinkovitosti, posebno za velike naklade.

Ispis omotnica: fleksografija je metoda izbora za masovni ispis omotnica, posebno onih s dizajnom u boji ili robnom markom.

Tiskanje vreća i vrećica: Za industrije koje zahtijevaju tiskane vreće za rasuti teret, kao što su poljoprivreda ili građevinarstvo, fleksotisak nudi trajno i učinkovito rješenje.

Ispis ulaznica: Ulaznice za događaje, prijevoz ili lutriju često koriste fleksografiju zbog njezine sposobnosti rukovanja različitim podlogama i stvaranja sigurnih ispisa visoke kvalitete.

Pribor za pisanje: Predmeti poput bilježnica ili poslovnog pribora za pisanje koji zahtijevaju skupni ispis s dosljednom kvalitetom mogu se proizvoditi korištenjem flekso strojeva.

Šalice i predmeti za jednokratnu upotrebu: Predmeti za jednokratnu upotrebu, posebno oni izrađeni od papira ili tanke plastike poput čaša, pladnjeva i navlaka za pribor za jelo, često su otisnuti fleksografijom za živopisan i dugotrajan dizajn.

Razumijevanje ovih područja upotrebe može pomoći u prilagođavanju opisa strojeva i određivanju vrijednosti stroja na temelju njegove primjenjivosti na trenutne zahtjeve industrije.

 

Vodeći proizvođači strojeva za flekso tisak 

Industrija flekso tiska dom je nekoliko renomiranih proizvođača poznatih po svojoj kvaliteti, trajnosti i inovativnosti. Ako istražujete Exapro ili slična tržišta, mogli biste naići na strojeve sljedećih cijenjenih proizvođača:

Mark Andy: Vodeće ime u industriji ispisa naljepnica i ambalaže, Mark Andy nudi niz Flexo strojeva dizajniranih za visokokvalitetni ispis i učinkovitu proizvodnju.

Nilpeter: Globalna tvrtka sa stoljetnom poviješću, Nilpeter proizvodi visokokvalitetne Flexo tiskarske strojeve prvenstveno namijenjene industriji tiska naljepnica.

Bobst: Dok se Bobst češće povezuje s opremom za rezanje i savijanje-lijepljenje, oni također imaju niz Flexo postprint strojeva pogodnih za tisak na valovitom kartonu.

Heidelberg: Titan u tiskarskoj industriji, Heidelberg nudi niz rješenja za ispis, uključujući Flexo strojeve za posebne primjene.

Comexi: Specijaliziran za rješenja za sektor ispisa i prerade fleksibilne ambalaže, Comexi nudi Flexo preše poznate po svojoj učinkovitosti i inovativnosti.

Uteco: talijanski proizvođač, Uteco poznat je po svojim Flexo prešama za niz aplikacija za ispis, uključujući pakiranje i naljepnice.

Windmöller & Hölscher (W&H): Ova njemačka tvrtka je vodeće ime u strojevima za proizvodnju fleksibilne ambalaže, a njihove Flexo preše prepoznate su po svojoj naprednoj tehnologiji i kvaliteti.

Gallus: član Heidelberg grupe, Gallus je fokusiran na tiskanje naljepnica i nudi Flexo preše koje su popularne u industriji proizvodnje naljepnica.

MPS sustavi: sa sjedištem u Nizozemskoj, MPS proizvodi napredna rješenja za flekso i ofset tisak, uglavnom za ispis naljepnica i fleksibilne ambalaže.

KBA-Flexotecnica: Podružnica tvrtke Koenig & Bauer Group, KBA-Flexotecnica nudi Flexo preše posebno dizajnirane za sektor fleksibilne ambalaže.

Kada istražujete strojeve ovih proizvođača na Exapro ili sličnim platformama, bitno je provesti temeljito istraživanje, procijeniti stanje stroja i razumjeti mogućnosti određenog modela kako biste bili sigurni da je usklađen s vašim proizvodnim zahtjevima.